» » » » » » Primera Division: Πέντε ομάδες για Σεγούντα, πέντε και για μία θέση στο Γιουρόπα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Primera Division: Πέντε ομάδες για Σεγούντα, πέντε και για μία θέση στο Γιουρόπα
21:00 ΧΕΤΑΦΕ  – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία: 4-5-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΧΕΤΑΦΕ 1-1


ΧΕΤΑΦΕ: Αγωνίστηκε στο Σαν Μαμές με την Μπιλμπάο, η οποία χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς λόγω συμμετοχής στον τελικό του Γιουρόπα, και τελικά απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Χετάφε, τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη, δεν άντεξε στον έντονο ανταγωνισμό για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούσε μέχρι πρόσφατα και θα αγωνιστεί χωρίς βαθμολογικό κίνητρο σήμερα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κάτα Ντίαζ (36 συμμ.) και ο μέσος Χουάν Ροντρίγκες (17 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Ουστάρι και ο αμυντικός Λόπο (16 συμμ.).



Εντός: 8-6-4
Γκολ: 24-17
Τελευταία 5: 1-2-2


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Υποδέχθηκε την ήδη υποβιβασμένη Σανταντέρ, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11’. Η αντίδραση άμεση με τον Έλντερ Πόστιγκα να ισοφαρίζει σε 1-1 δύο λεπτά αργότερα, ενώ ο Λαφίτα στο 78’ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αφού είχε τέσσερα εντός τα οποία τα κέρδισε, δεχόμενη μάλιστα μόλις ένα γκολ. Έφτασε τους 40 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Ράγιο, ενώ βρίσκεται στο -1 από τη Βιγιαρρεάλ και στο -2 από τη Γρανάδα. Με νίκη μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, αφού το ματς Ράγιο-Γρανάδα κρίνει ουσιαστικά ποια ομάδα θα πέσει. Βολεύεται και με ισοπαλία, αρκεί να χάσει η Βαγιεκάνο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Λαντσάρο (25 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο επιθετικός Αράντα (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-3-12
Γκολ: 18-42
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Χαμηλό το διπλό (1.57 Bet365), αλλά θα το προτιμήσουμε, αφού η Σαραγόσα έδειξε στα τελευταία παιχνίδια της ότι το πιστεύει.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΛΕΒΑΝΤΕ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία: 1-1-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ 3-0


ΛΕΒΑΝΤΕ: Αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Μαγιόρκα, αλλά εμφάνισε και πάλι προβλήματα στην επίθεση χωρίς τον Αρούνα Κονέ. Δέχτηκε τελικά το γκολ στο 54’, που ήταν και το μοναδικό στην αναμέτρηση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Λεβάντε, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι. Μπορεί να κατακτήσει την 6η θέση με πολλά διαφορετικά σενάρια, αρκεί να μην κερδίσουν Μαγιόρκα και Οσασούνα.  Με νίκη πάντως τελειώνει όποιες ελπίδες των συνδιεκδικητών της. Φέτος έδειχνε ικανή για το θαύμα και τη διεκδίκηση θέσης στην τετράδα, αλλά της στοίχισε η απειρία της. Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Μουνούα (37 συμμ.). Αντικαταστάτης του ο Κοσταρικανός Νάβας, που δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αρούνα Κονέ (34 συμμ./15 συμμ./4 ασίστ).


Εντός: 10-3-5
Γκολ: 30-19
Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Την Τετάρτη αγωνίστηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά συνάντησε την Ατλέτικο που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και γνώρισε τελικά την ήττα με 3-0. Ασχέτως του αποτελέσματος, η Μπιλμπάο έχει μόνο θετικά να πάρει από την φετινή της ευρωπαϊκή πορεία. Στην τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο εντός έδρας με τη Χετάφε και παραχώρησε την ισοπαλία με 0-0. Έπεσε στη 10η θέση και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης μίας θέσης στην εξάδα, αλλά μικρό το κακό αφού έχει εξασφαλίσει έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα με τη συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου (25 Μαΐου). Η Μπιλμπάο μετράει 6 συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Λεβάντε, ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός οι αμυντικοί Όσιο και Καστίγιο, και ο μέσος Ιγκόρ Μαρτίνεθ (2 συμμ.).


Εκτός: 4-6-8
Γκολ: 20-28
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Δε ξέρουμε με τι διαθέσεις θα κατεβεί στο γήπεδο η Μπιλμπάο. Πάντως αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Η Λεβάντε πρέπει να κυνηγήσει το γκολ και χωρίς τον Κονέ, ενώ η ευχέρεια στο σκοράρισμα της Μπιλμπάο, μας οδηγεί περισσότερο στο γκολ-γκολ (1.70 Bwin), παρά στον άσο.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Προϊστορία: 17-5-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Πιάστηκε στον «ύπνο» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γρανάδα και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’. Έδειξε δείγματα «βαρεμάρας», αλλά το πήρε απόφαση πριν το τέλος και ισοφάρισε στο 81’ με πέναλτι του Ρονάλντο, ενώ το αυτογκόλ της Γρανάδας στο 91’ έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Βασίλισσα. Φιέστα σήμερα στο Μπερναμπέου για τη δικαιότατη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μοναδικός στόχος είναι να σπάσουν το φράγμα των 100 βαθμών. Όλοι οι παίχτες στη διάθεση του Μουρίνιο.


Εντός: 15-2-1
Γκολ: 66-18
Τελευταία 5: 5-0-0


ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ήταν καλύτερη της Λεβάντε και με το γκολ του Πίνα στο 54’ πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ έφτασε τις πέντε στα έξι τελευταία. Σχεδόν από το πουθενά ανέβηκε στη 7η θέση και πλέον ισοβαθμεί με την 6η Λεβάντε, ενώ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την 5η Ατλέτικο. Θέλει νίκη σήμερα και να μην κερδίσουν Ατλέτικο και Λεβάντε για να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου. Εκτός οι αμυντικοί Νούνιες (14 συμμ./2 γκ.) και Κέβιν (1 συμμ.), και οι επιθετικοί Νσουέ (30 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Αλβάρο (12 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 5-5-8
Γκολ: 20-27
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Από τη στιγμή που η Ρεάλ είναι βαθμολογικά αδιάφορη και έχει δεχτεί γκολ στα 6 από τα 9 τελευταία, ενώ η Μαγιόρκα κυνηγάει το θαύμα μέσα στη Μαδρίτη, δεν αποκλείεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Γκολ-γκολ στο 1.60 (Bwin).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:00 ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία: 1-2-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1-2


ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Τραγική στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι, γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 5-2 από τη Σεβίλλη με 5-2. Ο Ντιέγκο Κόστα σκόραρε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του (37’, 77’), αλλά η Βαγιεκάνο δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Έφτασε τις έξι συνεχόμενες ήττες, έχοντας δεχτεί 20 γκολ, ενώ μετράει 9 στα τελευταία 10. Πλέον ισοβαθμεί με τη Σαραγόσα στους 40 αλλά υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Για να σωθεί θέλει ίδιο αποτέλεσμα με τη Σαραγόσα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται. Υπάρχουν πάντως σενάρια με τα οποία σώζονται και οι δύο, και ρίχνουν μία εκ των Βιγιαρρεάλ ή Γρανάδα, αν αυτές δεν κερδίσουν. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (73). Στις τρεις συναντήσεις της με τη Γρανάδα δεν έχει ηττηθεί. Εκτός ο αμυντικός Περέιρα και ο μέσος Φουέγο (30 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Αρμεντέρος (12 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 7-1-10
Γκολ: 28-26
Τελευταία 5: 0-0-5


ΓΡΑΝΑΔΑ: Πήγε να κάνει την έκπληξη στο εντός έδρας με τη Βασίλισσα και προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Γιάρα. Το τέλος του αγώνα ήταν επεισοδιακό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81’ με πέναλτι, ενώ πήραν προβάδισμα με το αυτογκόλ του Κορτές, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίχτες, λόγω των αποβολών του Ουρτάδο και Σικέιρα στο 95’. Παρέμεινε 15η με 42 βαθμούς, δύο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη σήμερα για να παραμείνει στην κατηγορία. Με ήττα ελπίζει στο να μην κερδίσει η Σαραγόσα. Μαζί με τη Βιγιαρρεάλ, έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (13). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σικέιρα (35 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), οι μέσοι Μπενίτες (31 συμμ./1 ασίστ) και Ουρτάδο (17 συμμ.), και ο επιθετικός Χέιχο (24 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο (22 συμμ.), ο αμυντικός Ντιακιτέ (11 συμμ.) και οι μέσοι Φραν Ρίκο (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Χασάν Γιεμπντά (14 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Μάιντς (21 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 4-1-13
Γκολ: 13-35
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, που θα κρίνει ουσιαστικά ποια ομάδα πέφτει. Η Βαγιεκάνο δεν είναι κακή από τη μέση και μπροστά και μαζί με την έδρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί για να πετύχει την παραμονή. Άσος στο 1.90 (Interwetten).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΣΠΟΡΤΝΙΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προϊστορία: 6-5-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΜΑΛΑΓΑ 2-1


ΜΑΛΑΓΑ: Έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Μάλαγα, και ουσιαστικά χάρισε τη 3η θέση στη Βαλένθια. Προηγήθηκε με τον Ελισέου στο 38’, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (69’, 79’), γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1. Κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη τελειώνει όποιες ελπίδες διατηρεί η Ατλέτικο, η οποία την ακολουθείς στο -2. Έντονο ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Σεϊντού Κεϊτά της Μπαρτσελόνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γουέλιγκτον (19 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Καμπαγιέρο (28 συμμ.), ο αμυντικός Ματάισεν (27 συμμ.) και οι μέσοι Μαρέσκα (19 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Τουλαλάν (25 συμμ./3 γκ.) και Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 12-3-3
Γκολ: 34-21
Τελευταία 5: 1-2-2


ΣΠΟΡΤΝΙΓΚ ΧΙΧΟΝ: Το ήθελε περισσότερο απέναντι στην αδιάφορη Μπέτις και τελικά κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη με 2-1, με δύο τέρματα που σημείωσε ο Sangoy στο 13’ (πεν.) και το 55’. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς, τρεις λιγότερους από Βαγιεκάνο και Σαραγόσα. Έχει ακόμα ελπίδες να μείνει στην κατηγορία, αλλά πρέπει να κερδίσει η ίδια σήμερα και να χάσουν Σαραγόσα και Βαγιεκάνο. Αν φέρει έστω και ισοπαλία μία εκ των δύο αποχαιρετά. Εκτός οι αμυντικοί Ιβάν Χερνάντες (20 συμμ.) και Κανέλα (31 συμμ.), και οι μέσοι Μεντί (10 συμμ./1 ασίστ) και Γκονζάλες Καρμέλο (13 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Εγκουρέν (19 συμμ./2 γκ.) και ντε λας Κουέβας (34 συμμ./3 γκ./5 ασίστ), και ο επιθετικός Όσκαρ Τρέχο (32 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-3-12
Γκολ: 18-42
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Δυστυχώς η Σπόρτινγκ θα μας αποχαιρετήσει. Τέτοια ευκαιρία για τη Μάλαγα δεν χάνεται και θα είναι έγκλημα αν καταφέρει να μη βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεικτικός ο άσος στο 1.33 (Expekt).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 10-5-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 3-0


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Αγχωμένη στο Μεστάγια απέναντι στη Βαλένθια, κρατούσε στα χέρια της την ισοπαλία αλλά δέχτηκε γκολ στο 92’ και παράλληλα την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της μετά από πέντε αγωνιστικές. Βρίσκεται στην 16η θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Θέλει νίκη ή ισοπαλία σήμερα για να έχει σίγουρη την παραμονή, αν και μπορεί να το πετύχει αν χάσουν φυσικά Βαγιεκάνο και Σαραγόσα, που έχουν 40 βαθμούς. Τιμωρημένοι ο τερματοφύλακας Σέζαρ (2 συμμ.) και ο μέσος Ντε Γκούζμαν (19 συμμ.). Εκτός ο μέσος Κάνι (29 συμμ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολος ο μέσος Σένα (30 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 6-10-2
Γκολ: 26-19
Τελευταία 5: 1-3-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Εμφανίστηκε πιο έτοιμη από τη Μπιλμπάο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και επικράτησε δικαιότατα με 3-0, με πρωταγωνιστή τον Φαλκάο που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του και έφτασε τα 12, παίρνοντας έτσι και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Ντιέγκο στο 85’. Αυτή ήταν η δεύτερη κατάκτηση του τίτλου μέσα σε τρία χρόνια (το επανέλαβε την περίοδο 2009/10). Στο πρωτάθλημα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μάλαγα εντός έδρας (38’), πέτυχε δύο τέρματα στο β΄ μέρος με τους Κόκε (69’) και Αντριάν (79’). Μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση της 4ης θέσης, αφού βρέθηκε στο -2 από τη Μάλαγα. Πάντως με την κατάκτηση του Γιουρόπα, έχει εξασφαλίσει και απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του χρόνου. Παραμένει αήττητη για 8 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο μέσος Αρντά Τουράν (33 συμμ./3 γκ./6 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Σίλβιο (9 συμμ.) και ο Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.).


Εκτός: 3-6-9
Γκολ: 16-29
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση, αν και πολλά θα κριθούν κυρίως για τη Βιγιαρρεάλ. Έχω μία υποψία ότι η Ατλέτικο δε θα σκιστεί κιόλας για το παιχνίδι. 1Χ στο 1.42 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση