» » » » » » » Preview Serie A: Κλειστό ματς στην Μπολόνια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Κλειστό ματς στην Μπολόνια
19:00 ΤΟΡΙΝΟ – ΠΕΣΚΑΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-1-7
ΠΕΡΥΣΙ: (Σέριε Β)
ΠΕΣΚΑΡΑ –  ΤΟΡΙΝΟ 2-0
ΤΟΡΙΝΟ –  ΠΕΣΚΑΡΑ 4-2

ΤΟΡΙΝΟ: Ήταν καλή στην πρεμιέρα με την Σιένα εκτός έδρας και το 0-0 κρίνεται δίκαιο. Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ διαφορετικά με το δοκάρι της Σιένα στο 66’. Συνεχίζει να αφήνει καλές εντυπώσεις μετά τα φιλικά και τον αγώνα κυπέλλου (4-2 Λέτσε). Θέλει πάντως ενίσχυση μεσοεπιθετικά. Εκτός οι μέσοι Σούτσιου και Γουίλιαν Μπαρμπόσα.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΕΣΚΑΡΑ: Η επιστροφή στη Σέριε Α δεν ήταν ευχάριστη για την Πεσκάρα που ηττήθηκε 0-3 εντός έδρας από την Ίντερ. Είχε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα αλλά τα δύο κολλητά γκολ της Ίντερ (17’ και 19΄) έσβησαν όποιες ελπίδες των γηπεδούχων, ενώ η «ταφόπλακα» για το 0-3 μπήκε στο 81’. Έδειξε ότι είναι ομάδα που θέλει να τρέξει και να μην παίξει με σκοπιμότητα, ενώ και η δυναμική της αντιπάλου δεν ευνοεί για να βγάλουμε συμπεράσματα. Μονάδες πάντως έχει για να μας δείξει κάτι καλύτερο. Λογικά διαθέσιμος ο αμυντικός Κρεσέντσι.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν το πάρει σοβαρά το ματς η Πεσκάρα και πεισμώσει για την ήττα στην πρεμιέρα μπορεί να χτυπήσει το ματς, αφού η Τορίνο πιστεύει ότι με το γήπεδο και τη φανέλα μπορεί να τα καταφέρει. Ρισκάρουμε στο Χ2 (1.95 Bwin). 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


21:45 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-6-15
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΙΛΑΝ –  ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1-1
ΜΠΟΛΟΝΙΑ  – ΜΙΛΑΝ 2-2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Η εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Κιέβο, η νωθρότητα που έβγαζε η ομάδα και η επικείμενη πώληση του Ραμίρεζ στη Σαουθάμπτον (του καλύτερου παίχτη της Μπολόνια) δημιούργησαν πολύ κακό κλίμα μεταξύ οπαδών και διοίκησης, που πιστεύουν ότι με τις τόσες πολλές αποχωρήσεις από το σύλλογο (Κονέ, Ντι Βάιο, Μουντιγκάι, Ζιλέ κλπ.) η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά. Τιμωρημένος ο μέσος Ντιέγκο Πέρεζ. Εκτός οι αμυντικοί Νάταλι και Πορτανόβα και οι μέσοι Ριβερόλα και Krhin. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μορλέο, ο μέσος Γκαστόν Ραμίρεζ και ο επιθετικός Ανρί Χιμένεζ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΜΙΛΑΝ: Ήττα-σοκ για τη Μίλα στην πρεμιέρα, χάνοντας 0-1 στο Σαν Σίρο από τη νεοφώτιστη Σαμπντόρια. 2-3 ευκαιρίες χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι ενώ η Μίλαν παρά τα 13 σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει έστω ένα γκολ. Ο Γκαλιάνι, έχοντας μάθει από τον μέντορα του (Μπερλουσκόνι) πώς να σώζει την κατάσταση στα δύσκολα έκανε δύο καλές μεταγραφικές κινήσεις, αποκτώντας τον Μπόγια Κρκιτς από τη Ρόμα και τον μέσο ντε Γιόνγκ από τη Μαν. Σίτι. Εκτός ο αμυντικός Βιλά, οι μέσοι Στράσερ και Μουντάρι και οι επιθετικοί Πάτο και Ρομπίνιο. Αμφίβολος ο αμυντικός Αμπάτε. Λογικά προλαβαίνουν ο αμυντικός Μεξές και ο μέσος Αμπροσίνι.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το κλίμα δεν είναι καλό στις δύο ομάδες αλλά σίγουρα πολύ παραπάνω στους γηπεδούχους. Λίγο να προσπαθήσει η Μίλαν, παρά τις απουσίες, μπορεί να πάρει το διπλό (2.15 William Hill). Εναλλακτικά πάμε με το under (1.74 Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση