betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Κρας-τεστ για Πανιώνιο
17:15 ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-0-0

ΑΡΗΣ: Λύγισε στην Λιβαδειά την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε με 2-1 από τον τοπικό Λεβαδειακό και έτσι έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 23', απάντησαν στο 41', αλλά λίγο πριν λήξει το ημίχρονο δέχθηκαν ακόμα ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της άδικης αποβολής του Γκέσιου, αλλά παρ' όλα αυτά στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αν είχαν λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσαν να είχαν φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Παράπονα μετά το τέλος της αναμέτρησης για την αποβολή του Γκέσιου από τον προπονητή της ομάδας Πασσιαλή. Οι "κίτρινοι" εντός έδρας μέχρι στιγμής έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε πέντε αναμετρήσεις και συνολικά έχουν συγκεντρώσει δέκα βαθμούς, μετά το πέρας των πρώτων δέκα αγωνιστικών. Απέχουν μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και σήμερα θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να απομακρυνθούν περισσότερο. Τιμωρημένος σήμερα ο Γκέσιος, ενώ θα λείψουν και οι Πουλιδο και Ασλανίδη. Σημαντικές οι επιστροφές των Αγκάνθο, Νούνο Μιγκέλ, Παστεριανού και Καζναφέρη.


ΕΝΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 9-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πολύ σταθερός τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΣ, που δείχνει να έχει βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και παλεύει όλα τα ματς μέχρι τέλους. Την περασμένη αγωνιστική, μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης με 1-0 και έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους Γιαννιώτες ήταν ο Ντε Βινσέντι, που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και μαζί με τον Ίλιτς οδηγούν και τους υπόλοιπους σε θετικά αποτελέσματα. Στο δεύτερο μέρος και όταν δέχθηκε πίεση από τους Ακρίτες, κράτησε δυνατά στην άμυνα και διαχειρίστηκε σωστά μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Ικανοποιημένος ο Γιάννης Χριστόπουλος από τους ποδοσφαιριστές του, που προανήγγειλε ενίσχυση στην άμυνα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε έξι αναμετρήσεις στους "Ζοσιμάδες" ο ΠΑΣ έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, αφού μετράει από δύο, νίκες ήττες και ισοπαλίες. Εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματικός, αφού έχει δύο νίκες σε τέσσερα ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει σήμερα ο Λίλα, που είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίας συνεχίζει ο Ντάσιος. Κοντά στην επιστροφή ο Πατσατζόγλου.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 8-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα ο Άρης με τις επιστροφές που έχει θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός, αλλά στην έδρα του προβληματίζει και ειδικά κόντρα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτόν. Ο ΠΑΣ έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και θεωρώ ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά(Χ2, 1.71. Bet365).


17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια ε 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, ενώ ήταν καθηλωμένος την περισσότερη ώρα στην άμυνα του, προσπαθώντας να κλέψει τν ισοπαλία. Μετά το γκολ που δέχθηκε στο 30' προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά ήταν εμφανές το πρόβλημα που είχε στην δημιουργία. Το παραδέχθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ότι αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του από την αρχή της σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μετά και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους Νεοσμυρνιώτες, που παραμένουν όμως στην τρίτη θέση, χωρίς καμία ισοπαλία ακόμα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας ο Πανιώνιος σε πέντε αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο νεαρός τεχνικός είδε τον Λαμπρόπουλο να τραυματίζεται και να μένει εκτός για περίπου πέντε μήνες και πλέον το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι μεγάλο, αφού εκτός συνεχίζει να βρίσκεται και ο Κουλοχέρης. Δεν προλαβαίνουν Μενδρινός και Καμπανταης.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-2
ΓΚΟΛ: 10-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Δεν ήταν κακός στην "Τούμπα" κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πλήρωσε ένα διάστημα αδυναμίας του στο δεύτερο μέρος, όπου τελικά δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε με 2-0. Δημιούργησε πάντως προβλήματα στον "δικέφαλο" και η εμφάνισή του κρίνεται σχετικά καλή παρά το αποτέλεσμα. Δόθηκαν δύο πέναλτι εις βάρος του, με τον Κηπουρό να λέει όχι στο πρώτο στον Αθανασιάδη, αλλά να μην μπορεί να το επαναλάβει και την δεύτερη φορά στον Σαλπιγγίδη. Υπήρξαν παράπονα μετά το τέλος της αναμέτρησης για την διαιτησία, αλλά ο τηλεοπτικός φακός δικαίωσε τον ρέφερι, αφού και τα δύο πέναλτι ήταν καθαρές παραβάσεις. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που οι Κρητικοί μένουν μακριά από τη νίκη ,ενώ σήμερα θα δώσουν δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, όπου αποδυναμώνονται αισθητά, αφού σε πέντε αναμετρήσεις μετρούν τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Χατζινικολάου να φεύγει από την ομάδα σε περίπτωση ακόμα μία ήττας, με τον ίδιο να ρίχνει το μπαλάκι στην διοίκηση. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Πλατανιά, αφού επέστρεψε και ο Κανακούδης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 10-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Περιμένω αντίδραση από τον Πανιώνιο, που είχε δείξει αντίδραση και μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, όταν επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη. Αποδυναμώνεται ο Πλατανιάς εκτός Κρήτης και ο άσσος (2.10, Sportingbet) είναι αποδεκτός.


19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-0-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κολακευτικό το 4-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική, αφού σε ακόμα ένα ματς δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, αλλά ήταν ανώτερος και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μέχρι και το 22', όπου πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα και προηγήθηκε δεν είχε φαντασία, ενώ και μετά το 1-0 δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε την κόπωση της αντιπάλου και με τον Μήτρογλου να κάνει πράματα και θάματα έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Αυτή ήταν η ένατη νίκη του στις δέκα πρώτες αγωνιστικές, με τον τεχνικό της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ να εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόδοσή της ομάδας του. Εντός έδρας διατηρεί το αήττητο του με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και σήμερα θέλει τη νίκη, αλλά το μυαλό του θα βρίσκεται στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του, ειδικά αυτούς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, Έτοιμοι οι Μανωλάς και Κοντρέρας, που ίσως προφυλαχτούν.

ΕΝΤΟΣ: 5-0-0
ΓΚΟΛ: 26-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πήρε με σχετική ευκολία το -0 κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική και περισσότερο απογοητευμένη μπορεί να νιώθει από το αποτέλεσμα, παρά τυχερή. Στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έκανε τις καλύτερες φάσεις στην αναμέτρηση, αλλά έπεσε κι' αυτή πάνω στον Καρνέζη, που πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση για τους "πράσινους". Περισσότερο κοντά στη νίκη, παρά στην ήττα η Κέρκυρα, που συμπλήρωσε τα έξι ματς αήττητη και δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς παιχνίδι με το παιχνίδι. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας ο Άκης Μάντζιος, που είχε βρεθεί κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά τώρα δεν γίνεται ούτε λόγος. Έχει φτάσει τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει να επαναλάβει ότι και πέρσι, όταν έφυγε με τους βαθμούς από το "Γ. Καραϊσκάκης". Μακριά από την έδρα της έχει κάποια προβλήματα, ειδικά στο σκοράρισμα και σε πέντε αναμετρήσεις μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σήμερα παίζει το δυσκολότερο ματς στο πρωτάθλημα και δεν θα έχει στην διάθεση της τον Αναστασόπουλο και τον Ηλιάδη.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-2
ΓΚΟΛ: 6-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλο φαβορί για τη νίκη οι "ερυθρόλευκοι", που θέλουν να κρατήσουν το "Καραϊσκάκη" ανίκητο. Πολύ καλή η απόδοση να σκοράρει μόνο ο Ολυμπιακός σήμερα (1.72, Bet365), που είναι μάλιστα πολύ πιθανό.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση