» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Primera Liga: Τον πρώτο λόγο η Μάλαγα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικά στοιχήματος Primera Liga: Τον πρώτο λόγο η Μάλαγα
Στις βασικές επιλογές μας για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα από την Πριμέρα, θα είναι η επιστροφή στις νίκες  για τη Μάλαγα στο σημαντικό παιχνίδι με τη Βαλένθια.

21:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1999): 2-6-14
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-0

ΜΑΛΑΓΑ: Με τη βοήθεια του τερματοφύλακα της Ζενίτ, Μαλαφέεφ, έφτασε πολύ νωρίς στο 0-2 στην Αγ. Πετρούπολη, αλλά οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και πέτυχαν την ισοφάριση. Μικρό το κακό για τη Μάλαγα, αφού στην παρθενική της εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κατάφερε να προκριθεί στους «16». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 4η συνεχόμενη γκέλα (τουλάχιστον παραμένει 5η), παίρνοντας μόνο το βαθμό της ισοπαλίας από την τελευταία της βαθμολογίας, Οσασούνα. Χωρίς νίκη γενικά στα 5 τελευταία, μόνο την Κακερένιο στο κύπελλο έχει κερδίσει στα 7 τελευταία.
Στα δύο τελευταία εντός γνώρισε ήττες με 1-2 από Βαγιεκάνο και Σοσιεδάδ. Μαζί με τη Ρεάλ έχει την καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (9). Εκτός ο αμυντικός Σάντσες (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (7 συμμ./1 ασίστ), ενώ παραμένει εκτός πλάνων ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα.

ΕΝΤΟΣ: 3-1-2
ΓΚΟΛ: 12-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δίνοντας βάση στην άμυνα, υποδέχθηκε τη Μπάγερν με στόχο το βαθμό που θα της εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά τα κατάφερε με το τελικό 1-1. Έμεινε με 10 από το 33’, αλλά προηγήθηκε με τον Φεγκουλί στο 77’, με τους Βαυαρούς να ισοφαρίζουν 5 λεπτά αργότερα. Στο πρωτάθλημα συνέχισε τα θετικά εντός έδρας αποτελέσματα. 6 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει όμως τη μέτρια πορεία της, αν και ανέβηκε στην 7η θέση. Μετράει μόλις 2 νίκες στις 22 τελευταίες συναντήσεις της με τη Μάλαγα. ανεξαρτήτου έδρας Τιμωρημένοι ο κεντρικό αμυντικός Βίκτορ Ρουίζ (11 συμμ.) και ο επιθετικός Σολδάδο (12 συμμ./5 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Ζοάο Περέιρα (9 συμμ.), Ματιέ (3 συμμ.) και οι μέσοι Γκάγκο (9 συμμ.), Κανάλες.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-4
ΓΚΟΛ: 2-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με σημαντικές απουσίες η Βαλένθια στη Μάλαγα και κουρασμένη από τη μεγάλη προσπάθεια στο ματς με τη Μπάγερν. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες. Άσος στο 2.15 (Interwetten).


23:00 ΜΠΕΤΙΣ  – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1995): 6-12-16
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ 2-3

ΜΠΕΤΙΣ: Μέχρι να μπει για τα καλά στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη, βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη (1’, 5’), ενώ στη συνέχεια δέχτηκε και άλλα δύο (33’, 43’). Μείωσε με τον Ρουμπέν Κάστρο στο 66’, τη στιγμή που έπαιζε με 10 από το 62’ (Ρουμπέν Πέρεζ), με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τη συντριβή με 5ο γκολ στις καθυστερήσεις. Βαριά η κριτική μετά την ήττα στο ντέρμπι της Σεβίλλης, με τη Μπέτις να συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γρανάδα. Αστάθεια ανασταλτικά, έχοντας δεχτεί 11 τέρματα στα 3 τελευταία. Over οι 5 τελευταίες συναντήσεις της με τη Ρεάλ. Τιμωρημένος ο μέσος Ρουμπέν Πέρεζ (9 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Παουλάο (10 συμμ./2 γκ.), Μάριο (7 συμμ.), Περκίς (5 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-0-3
ΓΚΟΛ: 8-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης με τη Μπιλμπάο, την οποία συνέτριψε στο Μπερναμπέου με 5-1 (Αουρτενέτσε 12’, Ράμος 30’, Μπενζεμά 32’, Εζίλ 56’, Κεντίρα 72’), φτάνοντας κοντά στο λόγο σε τουλάχιστον άλλες τόσες περιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 3-1 στο 42’. Την Τετάρτη μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις στο παιχνίδι με τη Σίτι και με το τελικό 1-1 πήρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση. 5η σερί νίκη και αήττητη στα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα, κάνει την αντεπίθεση της για να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά όσο κερδίζει η Μπάρτσα η διαφορά παραμένει στους 8 (5 από τη 2η Ατλέτικο). Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Μαρσέλο (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ιγκουαΐν (10 συμμ./7 γκ./2 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 3-1-2
ΓΚΟΛ: 12-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπέτις μπορεί να θέλει να αντιδράσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται καθόλου εύκολο μετά τις εμφανίσεις της στα τελευταία. Η Ρεάλ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Μπέτις και να φτάσει στη νίκη, αρχικά, με πολλά γκολ, κατ’ επέκταση (over 3,5 1.95 Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση