betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πάμε στοίχημα Premier League: Κακό ξεκίνημα για τον Μπενίτεθ
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Πάμε Στοίχημα από την Αγγλία, με την  Τσέλσι να μην έχει κερδίσει στα  έξι τελευταία.

14:45 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 32-17-34

ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ: Δέχτηκε γκολ από τα… αποδυτήρια (32’’) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουν., αλλά στάθηκε καλά στη συνέχεια. Δε δημιούργησε πολλές απειλές για τους γηπεδούχους και δεν κατάφερε να απαντήσει, χάνοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τρία πλέον παιχνίδια χωρίς νίκη για τα «σφυριά» (0-1-2), που κατηφόρισαν στη 10η θέση, παραμένουν πάντως αρκετά ψηλά για τα δεδομένα τους και έχουν δείξει ότι μπορούν να σταθούν επάξια στη μεγάλη κατηγορία. Έχει χάσει μόνο από την Άρσεναλ στα 7 φετινά εντός. Εκτός οι μέσοι Μπεναγιούν (6 συμμ./1 ασίστ), Κόλισον και ο επιθετικός Βαζ Τε (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο μέσος Νομπλ (12 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΚάρτνεϊ (9 συμμ./2 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 3-3-1
ΓΚΟΛ: 11-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΤΣΕΛΣΙ: Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Μπενίτεθ στον πάγκο, δεύτερο συνεχόμενο 0-0. Ούτε κόντρα στη Φούλαμ δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, που ξαναφώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ντι Ματέο. Στα καθαρά αγωνιστικά δεν ήταν καλή στο παιχνίδι, επηρεασμένη πολύ από την αλλαγή στον πάγκο και αν κάποια δικαιούταν κάτι περισσότερο αυτή ήταν η Φούλαμ. Αυτό ήταν το 6ο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-2), που απομάκρυνε την Τσέλσι 7 βαθμούς από την κορυφή. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Νόρντζελαντ. Εκτός ο αμυντικός Τέρι (7 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Λάμπαρντ (7 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Στάριτζ (7 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-2-1
ΓΚΟΛ: 10-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Μπενίτεθ θα κάνει τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα και να φέρει ξανά μια σχετική ηρεμία στο στρατόπεδο των μπλε. Αξιόμαχη ομάδα η Γουέστ Χαμ, αλλά είναι κακό το momentum. Διπλό στο 2.01 (GoalBet).



17:00 ΚΠΡ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 16-8-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΠΡ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1-1

ΚΠΡ: Ήταν καλή στο ντεμπούτο του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ, είχε τις καλύτερες φάσεις, αλλά δεν πήρε τελικά τη νίκη, μένοντας στο 0-0. Έδειξε πάντως σαφώς βελτιωμένη εικόνα και πλέον χρειάζεται να τρέξει για να καλύψει το χαμένο διάστημα με τον Χιούζ στον πάγκο, που την έφερε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς, 8 μακριά από τη σωτηρία και ακόμα χωρίς νίκη μετά από 14 αγωνιστικές. Όπως έχουμε ξαναπεί, το υλικό υπάρχει για κάτι τέτοιο. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (10) και τη 2η χειρότερη άμυνα (26). Αμφίβολοι, αλλά κοντά στην επιστροφή, ο αμυντικός Μποσίνγκουα (10 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Παρκ (8 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι επιθετικοί Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.) και Τζόνσον (3 συμμ.). Αυτό σημαίνει μόνος στην κορυφή ο Σισέ.

ΕΝΤΟΣ: 0-3-3
ΓΚΟΛ: 4-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ήταν καλύτερη της Ρέντινγκ και πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη με 1-0, με το γκολ του Μπεντεκέ στο 80’. Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας με τη Σάντερλαντ στους 14 βαθμούς. Αξιοσημείωτο ότι ο Λαμπέρτ κράτησε τον Ντάρεν Μπεντ εκτός αποστολής για 2ο παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις για το μέλλον του ψηλόσωμου φορ στο Μπέρμιγχαμ. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (11) και είναι πολύ αδύναμη στα εντός. Ο δεξιός μπακ Χάτον θα παίζει δανεικός στη Νόττινχαμ Φόρεστ. Αμφίβολος ο αμυντικός Φλάαρ (12 συμμ.). Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Μπένετ (6 συμμ.), Νταν και οι μέσοι Ν’Ζόγκμπια (7 συμμ.), Χερντ (2 συμμ.) και Γκάρντνερ (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-5
ΓΚΟΛ: 3-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η έλευση του Ρέντναπ, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ΚΠΡ. «Σκληρό καρύδι» η Βίλλα, αλλά ήρθε η ώρα των γηπεδούχων για την πρώτη τους νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Άσος στο 2.00 (MyBet).


17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 58-39-57
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝ.ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Χωρίς να εντυπωσιάσει, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουίγκαν με 2-0. Στα αξιοσημείωτα το πρώτο γκολ του Μπαλοτέλι για φέτος (69’). Το δεύτερο ο Μίλνερ (72’). Διατήρησε τον ένα βαθμό διαφορά με τη Γιουνάιτεντ και ο Μαντσίνι θέλει να παραμείνει ως έχει για να διεκδικήσει και πάλι την πρωτιά στο επερχόμενο ντέρμπι του Μάντσεστερ την επόμενη εβδομάδα. Η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μια φορά στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (27) και την καλύτερη άμυνα (10) στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη αγωνίζεται εκτός με τη Ντόρτμουντ και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει σε συνέχεια στο Γιουρόπα (και να μην κερδίσει ο Άγιαξ στη Μαδρίτη). Εκτός οι αμυντικοί Κλισί (10 συμμ./1 ασίστ), Ρίτσαρντς (3 συμμ.) και ο μέσος Ρόντγουελ (5 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 6-1-0
ΓΚΟΛ: 18-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, αλλά κατάφερε  να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με την ισοφάριση του Φελαϊνί στο 28’. Στη συνέχεια ήταν ελαφρώς καλύτερη από την Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας χωρίς νίκη για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Μπορεί να έχει χάσει μόνο μία φορά στα 8 τελευταία, αλλά έχει 6 ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα, που την έριξαν στην 6η θέση με 22 βαθμούς, ένα πίσω από την 5η Τόττεναμ. Γκολ-γκολ τα 9 τελευταία. Εκτός ο έμπειρος αμυντικός Φιλ Νέβιλ (11 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Χίμπερτ (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (3 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Ανιτσέμπε (6 συμμ./2 γκ.) και Μιραλάς (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-3-2
ΓΚΟΛ: 12-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη η πρόβλεψη στο σημερινό, με τη Σίτι να θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στη Γιουνάιτεντ, αλλά να έχει το μυαλό και στην αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ. Αν η Έβερτον παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, θα έχουμε τέρματα και από τις δύο πλευρές. Γκολ-γκολ στο 1.80 (GoalBet).


17:00 ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ - ΣΤΟΟΥΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 22-20-38
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΤΟΟΥΚ 0-1

ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Η Σουόνσι πάτησε γκάζι από νωρίς και προηγήθηκε της Γουέστ Μπρομ από πολύ νωρίς με 0-2 (9’, 11’) και άνοιξε το προβάδισμα στο 39’. Η Γουέστ Μπρομ μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Λουκάκου (45’+3), ανέβηκε στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Επιστρέφει σήμερα στην πανίσχυρη έδρα της, ελπίζοντας να παραμείνει στην 4η θέση, εκεί όπου συγκατοικεί με την Τσέλσι στους 16 βαθμούς. Αμφίβολοι ο αμυντικός Όλσον (12 συμμ.) και ο μέσος Μουλούμπου (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Φόστερ (10 συμμ.) και ο αμυντικός Ντόουσον.

ΕΝΤΟΣ: 6-0-1
ΓΚΟΛ: 14-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΣΤΟΟΥΚ: Μεγάλη ανατροπή για τη Στόουκ, που γύρισε το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στα τελευταία λεπτά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47’, αλλά δεν τα παράτησε και με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε στο 81’ με τον Γουόλτερς και πήρε έκανε την ανατροπή στο 85’ με τον Ζερόμ. Παρέμεινε αήττητη για 4ο παιχνίδι (3-1-0) και ανέβηκε στην 9η θέση με 19 βαθμούς. Δεν έχει ακόμα εκτός έδρας νίκη. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (12). Εκτός οι αμυντικοί Γουίλκινσον (8 συμμ.), Γουίλσον (9 συμμ.), ο μέσος Ντέλαπ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Όουεν (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-4-3
ΓΚΟΛ: 6-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Περιορισμένης δυναμικής η Στόουκ φέτος. Πολύ αδύναμη εκτός, σε αντίθεση με την Γουέστ Μπρομ που εντός πετάει φωτιές. Άσος στο 2.00 (SportingBet).



19:30 ΡΕΝΤΙΝΓΚ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2006): 0-3-3

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Δεν ήταν καλή σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, άντεξε μέχρι το 80’, αλλά εκεί δέχτηκε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χάνοντας τελικά και από την Άστον Βίλλα. Μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και ευτυχώς που υπάρχει η ΚΠΡ από κάτω της, διαφορετικά έχει όλα τα φόντα να πιάσει πάτο. Εκτός ο τερματοφύλακας ΜακΚάρθι (7 συμμ.) και οι μέσοι Κεμπ (6 συμμ./1 γκ.), Γκάθρι (5 συμμ./1 γκ.) και Κάρακαν (5 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-4-1
ΓΚΟΛ: 10-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Προηγήθηκε μετά από 32’’ με τον φαν Πέρσι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ και φάνηκε ότι ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, χωρίς οι φιλοξενούμενοι να την απειλήσουν ιδιαίτερα. Παρέμεινε μόνη πρώτη με 33 βαθμούς, ένα μπροστά από τη Σίτι, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (33). Την Τετάρτη υποδέχεται την Κλουζ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά για αυτήν παιχνίδι. Τιμωρημένος ο μέσος Σκόουλς (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Βαλέντσια (10 συμμ./3 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Βίντιτς (4 συμμ.) και οι μέσοι Νάνι (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Καγκάβα (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 5-0-2
ΓΚΟΛ: 14-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μόνο από θαύμα θα σπάσει αυτό το διπλό (1.40 My Bet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση