» » » » » » Στοίχημα Primera Liga: Ασταμάτητη η Μπάρτσα, «πελάτισσα» της Ρεάλ η Μάλαγα!


Στοίχημα Primera Liga: Ασταμάτητη η Μπάρτσα, «πελάτισσα» της Ρεάλ η Μάλαγα!
17:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1997): 10-5-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1-0

ΜΠΕΤΙΣ: Είχε την τύχη με το μέρος της και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Μπαλαΐδος, επικρατώντας της Θέλτα με 1-0, με γκολ του Μολίνα στο 81’. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους(δεν την πάτησαν κιόλας), πάτησε καλύτερα από το 65’ και μετά, εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα του Κάμπελ σε πολλές περιπτώσεις. Τρίτη νίκη στα 4 τελευταία, που τη διατήρησαν εντός 6άδας. Με νίκη σήμερα μπορεί να αποσπασθεί 7 βαθμούς από την 7η Σοσιεδάδ, σημαντικό βήμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρουσιάζεται διπρόσωπη στην έδρα της φέτος: μπορεί και κερδίζει Ρεάλ, Βαλένθια και να παίζει στα ίσια την Μπαρτσελόνα, αλλά να χάνει από Γρανάδα, Βαγιεκάνο. Έχει κρατήσει το μηδέν και στις 4 εντός έδρας νίκες της. No goal οι πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Μαγιόρκα. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Αντριάν (11 συμμ.) και ο αμυντικός Μαρτίνες (8 συμμ. /1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ντοράδο (6 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-0-4
ΓΚΟΛ: 10-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Δέχτηκε πολύ νωρίς γκολ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο (11’) και παρότι δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σώσει ούτε το βαθμό. Αν και έχει να δει νίκη από τα τέλη Σεπτεμβρίου (!) - 11 αγωνιστικές, 14 επίσημα (0-4-10) - ο Καπάρος δεν απομακρύνεται. Τι περιμένουν; Θα σας γελάσω. Τη στιγμή μάλιστα που στην πλειοψηφία των αγώνων η Μαγιόρκα δεν βλέπεται. Προτελευταία πλέον, ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Λα Κορούνια. Έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα 6 τελευταία επίσημα. Μαζί με τη Θέλτα, έχει τη μικρότερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών (3). Αμφίβολος ο αμυντικός Φόντας (6 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκερομέλ (13 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεζ (6 συμμ.), οι μέσοι Περέιρα (13 συμμ./1 γκ.), Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Αλβάρο Χιμένες.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-5
ΓΚΟΛ: 5-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Μαγιόρκα δε δείχνει τη δεδομένη στιγμή ότι μπορεί να χτυπήσει τη Μπέτις, ειδικά εκτός έδρας που έχει να κερδίσει από πέρυσι τον Απρίλιο. Άσος στο 1.70 (MyBet).



19:00 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 3-5-20

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Φιλοξενήθηκε από τη Ντεπορτίβο που καιγόταν για βαθμούς, αλλά τελικά παρουσιάστηκε καλύτερη από τους γηπεδούχους, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δημιουργώντας και τις καλύτερες φάσεις, αν και η συνολική της εικόνα έδειχνε ότι πρωτίστως κοίταξε να μη χάσει. Μπορεί να έχει μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία, αλλά η συνολική συγκομιδή για νεοφώτιστη είναι αρκετά ικανοποιητική, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Ρουέδα (11 συμμ.) και ο μέσος Έμπερτ (13 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 3-3-2
ΓΚΟΛ: 15-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Υποδέχθηκε την Ατλέτικο η οποία μπήκε πιο δυνατά, είχε δοκάρι στο 9’ και τις καλύτερες φάσεις μέχρι και το γκολ που δέχθηκε στο 31’, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να περιορίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολάρα του Αντριάνο από τη γωνία της περιοχής και να πάρει προβάδισμα στο 45’ με τον Μπούσκετς. Η επανάληψη ήταν θέμα… Μέσσι, ο οποίος εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του με ακόμα δύο τέρματα (έφτασε τα 25) και ίσως και το πρωτάθλημα, αφήνοντας την Ατλέτικο στο -9 (-6 μετά τη χθεσινή της νίκη) και τη Ρεάλ στο -13. Δύο θέματα απασχόλησαν αυτή την εβδομάδα τους Καταλανούς: το ευχάριστο είναι η επιστροφή του Αμπιντάλ στις προπονήσεις και το άλλο η εγχείρηση για αφαίρεση όγκου στους σιελογόνους αδένες που υποβλήθηκε εσπευσμένα ο Τίτο Βιλανόβα και θα τον κρατήσει μακριά από την ομάδα για τουλάχιστον 2 μήνες. Αήττητη από τη Βαγιαδολίδ στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους (6-3-0). Διατηρεί το απόλυτο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (8/8), ενώ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (54), με τον Μέσι να προηγείται στον πίνακα τον σκόρερ με 25 γκολ. Αμφίβολοι οι μέσοι Ινιέστα (11 συμμ./1 γκ./9 ασίστ), Αντριάνο (11 συμμ./5 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Μουνιέσα, ο μέσος Φάμπρεγκας (15 συμμ./5 γκ./9 ασίστ) και ο εξτρέμ Κουένκα. Κανονικά στην αποστολή ο Ερίκ Αμπιντάλ.

ΕΚΤΟΣ: 8-0-0
ΓΚΟΛ: 29-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Όσο καλή και μαχητική να είναι η Βαγιαδολίδ, σύγκριση δε μπορεί να γίνει. Σημείο ρίσκου το under (2.80 GoalBet – για μεγαλύτερη ασφάλεια και under 3.5), αφού γιορτές έρχονται, όλοι θα σκέφτονται τον Βιλανόβα και ίσως να μην περάσει και πάλι σα σίφουνας η Μπάρτσα.


21:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2003): 1-1-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 2-1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αν και έμεινε με 10 στο 78’ (Αρμεντέρος) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 85’ με τον Σόλα, αλλά στο τέλος η τύχη και οι δυνάμεις την άφησαν και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 92’. Άδικο το πέναλτι, άδικο και το αποτέλεσμα αφού η Οσασούνα ήταν σε γενικές γραμμές τη νίκη και άξιζε να φύγει με το παλικαρίσιο διπλό. Το παλεύει όσο μπορεί η Οσασούνα το τελευταίο διάστημα και με μία μόνο ήττα στα 6 τελευταία βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη γραμμή. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13). Under και no goal τα 9 από τα 10 τελευταία σε πρωτάθλημα, κύπελλο. Τιμωρημένος ο μέσος Αρμεντέρος (12 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Σίσι (11 συμμ.), Σογιαέι (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-3-3
ΓΚΟΛ: 7-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μοιράστηκε δίκαια τον εντός έδρας βαθμό με τη Σοσιεδάδ, σε ένα ματς με λίγες φάσεις, μένοντας τελικά στο 0-0. Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Γρανάδα, που παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης, ισοβαθμώντας με την προτελευταία Μαγιόρκα στους 13, 1 βαθμό πάνω από τον πάτο. Βγάζει πολλά προβλήματα στην επίθεση, έχοντας μείνει «άσφαιρη» στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Άλλωστε έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (11). Γκολ-γκολ όμως και οι δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την Οσασούνα. Εκτός βασικός ο τερματοφύλακας Τόνιο (15 συμμ.) και ο μέσος Φραν Ρίκο.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-6
ΓΚΟΛ: 5-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η πρόταση δεν αποτελεί πρωτοτυπία, αλλά όταν αγωνίζονται οι δύο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας, δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε από το προφανές (under 1.60 SportingBet).


21:00 ΜΑΛΑΓΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-6-18
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΛΑΓΑ-ΡΕΑΛ 0-1

ΜΑΛΑΓΑ: Φιλοξενήθηκε από τη Σεβίλλη την προηγούμενη εβδομάδα και περιορίζοντας στο απειροελάχιστο τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0, με τα γκολ των Ντεμικέλις (49’) και Ελισέου (70’, πεν.), φάση που άφησε τους γηπεδούχους με 10, κάνοντας τη συνέχεια ακόμα πιο εύκολη. Μεσοβδόμαδα πήρε το 1-1 για το κύπελλο από την Έιμπαρ στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, αγωνιζόμενη κατά βάση με αλλαγές. Μπορεί εντός αγωνιστικού χώρου η Μάλαγα να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Πριμέρα, αλλά εκτός των πράγματα δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά, με την ΟΥΕΦΑ να την τιμωρεί με 4ετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω οικονομικών ατασθαλιών στην εφορία και σε πληρωμές παιχτών. Τεράστια απώλεια κινήτρου για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (10). No goal τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γουέλινγκτον (16 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Τουλαλάν (7 συμμ.), Ζούλιο Μπαπτίστα.

ΕΝΤΟΣ: 5-1-2
ΓΚΟΛ: 20-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στη Θέλτα για το κύπελλο (1-2), η εντός έδρας ισοπαλία με την προτελευταία του πρωταθλήματος Εσπανιόλ (2-2), ήρθε να επιβεβαιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά φέτος στην Μαδρίτη. Βρέθηκε να χάνει στο 31’, ισοφάρισε στο 45’+1 με τον Ρονάλντο και πήρε προβάδισμα με τον Κοεντράο στο 48’, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 88’. Ισοπαλία, παρά τις 22 τελικές και 65% κατοχή. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας μπορεί να πιστεύει ότι η Ρεάλ μπορεί να καταφέρει να καλύψει την απόσταση των 13 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στο -7 και από την Ατλέτικο από χθες το βράδυ. Άγνωστο το πως και πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα από το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι σεΐχηδες της Παρί για να πάρουν «πακέτο» το ερχόμενο καλοκαίρι τους Μουρίνιο-Ρονάλντο. Αήττητη από τη Μάλαγα στις 24 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (39), αλλά και τη 2η καλύτερη άμυνα (14). Αμφίβολος ο ακραίος αμυντικός Κοεντράο (6 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Αλμπιόλ (5 συμμ.), Μαρσέλο (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ιγκουαΐν (10 συμμ./7 γκ./2 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 4-1-3
ΓΚΟΛ: 15-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν οι δύο ομάδες και αυτό είναι πολύ πιθανό να έχει και αντίκτυπο. Σπάνια όμως θα βρούμε τη Ρεάλ στο 1.60 για αυτό λέω να το τιμήσω (MyBet).



23:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-11-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 2-1

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Προηγήθηκε με τον Αντούριθ στο 11’ και το γκολ του ήταν αρκετό για να της δώσει την εκτός έδρας νίκη στη Μαγιόρκα, αν και οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες και καλύτερες φάσεις στον αγώνα. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μπιλμπάο με το ίδιο σκορ (1-0), που την ανέβασε στη 12η θέση και απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Αντικειμενικά πάντως δεν πείθει. 4 συνεχόμενα under σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 3 από αυτά. Μαζί με τη Βαγιεκάνο, έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (32). Αμφίβολοι ο αμυντικός Αμορεμπιέτα (9 συμμ.) και οι μέσοι ντε Μάρκος (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Ιτουράσπε (14 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο μέσος Σασουέτα (16 συμμ./2 γκ./3 ασίστ). Εκτός οι μέσοι ντε Γκαλαρέτα (3 συμμ./1 ασίστ), Ινίγκο Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 11-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Πάλι πισωγύρισμα έκανε η Σαραγόσα που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λεβάντε με 0-1. Δέχτηκε το γκολ στο 19’ και ουσιαστικά χωρίς να απειλήσει στη συνέχεια (ούτε όμως και απειλήθηκε), επέστρεψε στις ήττες, προερχόμενη από τρία θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο (2-1-0). Αν δε βρει σταθερότητα δύσκολα να αποκτήσει ακόμα και απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Under τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο επιθετικός Αράντα (11 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Ομπράντοβιτς (1 συμμ.) και ο μέσος Πίντερ (6 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-1-4
ΓΚΟΛ: 8-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχηαμ: Η Μπιλμπάο φέτος δε βγάζει καμιά σιγουριά σε τίποτα. Δύσκολα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ και η Σαραγόσα δε μας έχει συνηθίσει σε τόσα πολλά under. Over στο 1.90 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση