» » » » » Super League: Κρατάει αήττητο το "Καραϊσκάκη" ο Ολυμπιακός

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Super League: Κρατάει αήττητο το "Καραϊσκάκη" ο Ολυμπιακός
17:15 ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-0-2

ΑΡΗΣ: Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική στην Κομοτηνή, αφού ηττήθηκε με 4-0 από τον Πανθρακικό και υποχώρησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί ισοβαθμεί με τις Βέροια και Ξάνθη και σήμερα χρειάζεται τη νίκη, ώστε να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Στο τελευταίο ματς δεν κατάφερε ποτέ να μπει στην ροή της αναμέτρησης και από πολύ νωρίς παραδόθηκε άνευ όρων στον αντίπαλό του. Βρέθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό πίσω στο σκορ, έμεινε με δέκα παίκτες στο 34' και δέχθηκε το 2-0 στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο προσπάθησε, αλλά ήταν τραγικό αμυντικά και δέχθηκε ακόμα δύο τέρματα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι σε αναζήτηση τεχνικού, αφού οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής έθεσαν τον εαυτό τους στην διοίκηση του Άρη, ώστε να αντικατασταθούν. Εντός έδρας η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει απόλυτη ισορροπία, αφού σε έξι αναμετρήσεις έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γκέσιος και Πουλίδο, αλλά επιστρέφει ο Γιαννιώτας.



ΓΚΟΛ: 10-20
ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Ξάνθης την περασμένη αγωνιστική με 1-0, με γκολ του Φυτανίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Περιστεριώτες σε ακόμα ένα ματς προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και οι γκρίνια πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας είναι εμφανής. Παράπονα από παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Πίτου Γκαρσία, που αντέδρασε κατά την αλλαγή του. Μεγάλη η πίεση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του Περιστερίου, με τον Μπάγεβιτς να προσπαθεί να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας στα τελευταία ματς, που βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Μακριά από το Περιστέρι αγωνίζεται πάντα με αμυντικούς προσανατολισμούς και με στόχο το μηδέν στην άμυνα κατά κύριο λόγο και έχει καταφέρει σε έξι ματς, να αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει από μία νίκη και ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Μπάλλας.

ΓΚΟΛ: 10-8
ΕΚΤΟΣ: 1-4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Η εικόνα που βγάζει η ομάδα του Άρη είναι προβληματική, ενώ καιαυτή του Ατρόμητου είναι μίας πιεσμένης ομάδας, που έχει όμως το υλικό για να πάρει τη νίκη. Θεωρώ πως σε αυτό το ματς ο Ατρόμητος θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Διπλό (2.45, Goalbet.com).



17:15 ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-1

ΞΑΝΘΗ: Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ξάνθη, που προέρχεται από την ήττα στο Περιστέρι με 1-0 από την Ατρόμητο. Δεν άξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα η ομάδα ου Νίκου Κωστένογλου, που δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και μέχρι τότε είχε χάσει τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Αμυντικά κράτησε καλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά τελικά το γκολ ήρθε από κεφαλιά, έπειτα από στημένη φάση. Γκάζια μεσοβδόμαδα από τον Κωστένογλου στις προπονήσεις, που παίζει το κεφάλι του σε κάθε ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη και αυτό την έχει φέρει και πάλι μέσα στην γραμμή του υποβιβασμού. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα που έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, που ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές το Γενάρη. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες έχει εντός έδρας η ομάδα, που στα τελευταία πέντε ματς της έχει επιβεβαιώσει το 0-1 γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ντάνι και Γκλεϊσον, αλλά επιστρέφει ο Μαρκόφσκι και ο Φλίσκας.

ΓΚΟΛ: 6-15
ΕΝΤΟΣ: 2-1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, αφού μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί του Ατρόμητου με 3-0, κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του την περασμένη αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Επικράτησε με 2-1 εντός έδρας και με αυτόν τον τρόπο πήρε την 'έκτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις εντός έδρας. Μπήκε ψυχωμένα και πολύ σοβαρά στο ματς και κατάφερε στην πρώτη φάση του αγώνα να ανοίξει το σκορ, ενώ σε ακόμα μία στο 39' διπλασίασε τα τέρματά του. Στο δεύτερο έδωσε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο και αμύνθηκε σωστά για το μεγαλύτερο διάστημα. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο Πανιώνιος ήταν να μειώσει σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτές τις δύο νίκες η ομάδα σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο Σάκης Τσιώλης κρατάει προσγειωμένους τους παίκτες του. Μακριά από την Τρίπολη η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά και σε έξι ματς, έχει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Περόνε και Πιπίνης.

ΓΚΟΛ: 17-6
ΕΚΤΟΣ: 1-2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμυντικά θα παίξει ο Τσιώλης στην Ξάνθη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα που έχουν οι Ακρίτες. Πέντε στα πέντε στα τελευταία ματς 0-1 γκολ η Ξάνθη, ενώ δύο φορές το έχει επιβεβαιώσει και ο Αστέρας. 0-1 γκολ (2.45, Sportingbet).



19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στην "Τούμπα" με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς στο 1-0, αλλά τελικά είδε τον Αθανασιάδη να τον ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μοιραίος στο ματς ο Φουστέρ, που έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Πάντως ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα, με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και σήμερα επιστρέφει στην δυνατή του έδρα, που έχει έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μεσοβδόμαδα ε αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, πήρε τη νίκη με 2-0 και χωρίς να πατήσει το γκάζι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Ακολουθεί το ματς με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μείνει οριστικά τρίτος στον όμιλο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα υπολογίζει ξανά στον Αριέλ Ιμπαγάσα, που ζήτησε συγνώμη για το πειθαρχικό του παράπτωμα και μπήκε κανονικά στην αποστολή. Δεν υπάρχουν απουσίες.

ΓΚΟΛ: 29-6
ΕΝΤΟΣ: 6-0-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε τη νίκη με 2-1 στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας. Μπορεί ο διαιτητής Αρετόπουλος να προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις από τον Πλατανιά, με τις αποφάσεις του, αφού σε καίριες φάσεις ευνόησε τους Κρητικούς, αλλά και η απόδοση του Πλατανιά ήταν συνολικά πολύ καλή. Με αυτή τη νίκη ο Πλατανιάς έφτασε τους 15 βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις θέσεις της ουράς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες στις τελευταίες αγωνιστικές και σήμερα ταξιδεύει στο "Καραϊσκάκη" για το πιο δύσκολο ματς του φετινού πρωταθλήματος. Ο Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε αμέσως αν αλλάξει την ψυχολογία των παικτών της ομάδας, που αφιέρωσαν τη νίκη στο άδικα χαμένο παλικάρι. Μακριά από την Κρήτη, ο Πλατανιάς σε έξι εξόδους μετράει τέσσερις ήττες και από μία ισοπαλία και νίκη και σήμερα φρόντισε να αδειάσει το απουσιολόγιό του με όλους τους τιμωρημένους. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Αναστασάκος και Αγκιλέρα, όπως και ο τραυματίας Αργυρόπουλος.

ΓΚΟΛ: 12-15
ΕΚΤΟΣ: 1-1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλο φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός, αφού ο Πλατανιάς θα έχει σημαντικές απουσίες. Πολύ καλές πάντως είναι οι σχέσεις των δύο ομάδων και δεν περιμένω να μπουν περισσότερα από 2-3 γκολ στην αναμέτρηση. 2-3 γκολ (1.95, MyΒet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση