» » » » » » Στοίχημα: Ανεβασμένη στο ντέρμπι η Λίβερπουλ


Στοίχημα: Ανεβασμένη στο ντέρμπι η Λίβερπουλ
Μπέτις - Λεβάντε: Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί η Μπέτις, όμως εντός έδρας έχει γνωρίσει πέντε ήττες σε εννιά ματς. 7/9 no goal και 6/9 under για την Λεβάντε, μακριά από το σπίτι της.

Τορίνο - Σιένα: Εννιά συνολικά ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας για την Τορίνο. Η Σιένα έχει καλή παράδοση μέσα στο Τορίνο, έχοντας χάσει μόλις μια φορά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της.

Ρεμς - Μπαστιά: Χωρίς γκολ τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας της Μπαστιά, ενώ η Ρεμς έχει δεχτεί μόλις εφτά γκολ σε 10 εντός έδρας παιχνίδια.



ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟ: Θα ήθελε περισσότερους βαθμούς μπροστά στο κοινό του ο ΠΑΣ Γιάννινα (3-2-3). Με νέο προπονητή και καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό (3-6-0).

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ: 9-0-1 το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με τέρματα 28-13 (8/10 over 2,5, 7/10 goal/goal). Από δύο σερί νίκες με 3-0 για το πρωτάθλημα προέρχεται η Λίβερπουλ που δείχνει να ανεβάζει στροφές.

Πάρμα - Γιουβέντους: Αήττητη εντός έδρας η Πάρμα (6-3-0). Από ήττα σοκ μέσα στο Τορίνο προέρχεται η Γιουβέντους, χάνοντας με 2-1 από την Σαμπντόρια και είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει.

Ουντινέζε - Φιορεντίνα:Από 6/9 goal/goal μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Δεν πληρώνει και άσχημα ο συγκεκριμένος τρόπους παιχνιδιού στο στοίχημα.

Κάλιαρι - Τζένοα: Έξι διαδοχικές ήττες για την Κάλιαρι, που έχει κατρακυλήσει στον πίνακα της βαθμολογίας. Αντιθέτως η Τζένοα παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Κατάνια - Ρόμα: Κατάνια και Ρόμα προέρχονται από 4/6 over 3,5 και 4-6 γκολ στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και αναμένεται μια ανοιχτή αναμέτρηση με πολλά τέρματα.

Λάτσιο - Αταλάντα: Άκρως αποτελεσματική φέτος η Λάτσιο. Ειδικά εντός έδρας, όπου έχει απολογισμό 8/10 νίκες. Αντιθέτως η Αταλάντα ηττάται στους τέσσερις πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της.

Νάπολι - Παλέρμο: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Νάπολι, μετά το εντυπωσιακό 4-1 της περασμένης εβδομάδας επί της Ρόμα. Μόλις τρεις πόντους έχει συγκεντρώσει μακριά από την Σικελία η Παλέρμο.

ΟΦΗ - Αρης: Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα μετράει ο Άρης, έχοντας 7/16, ενώ και ο ΟΦΗ έχει τέσσερις στην έδρα του (3-4-1).

Πανιώνιος - Βέροια: Έξι διαδοχικά over μετράει ο Πανιώνιος, έχοντας και τα περισσότερα στο πρωτάθλημα (11/16). Αδύναμη εκτός έδρας η Βέροια (1-3-4).

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σ.: 7-3-0 η πρόσφατη προϊστορία της Άρσεναλ όταν υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς τον υπερπολύτιμο Γιάγια Τουρέ οι «πολίτες», που λείπει στο Κόπα Άφρικα.

Νις - Βαλενσιέν: Από τον Αύγουστο έχει να γνωρίσει την ήττα μπροστά στο κοινό της η Νις, κερδίζοντας και τα έξι τελευταία στο γήπεδό της. Η Βαλενσιέν δεν έχει και καθόλου καλή παράδοση στη Νίκαια, μετρώντας 0-1-5 στα έξι τελευταία.


Πάσος Φερέιρα - Ακαδέμικα: Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (7/13).

Ζιλ Βιθέντε - Ρίο Άβε: Εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη η Ζιλ Βιθέντε. Τρία ματς χωρίς τρίποντο και η Ρίο Άβε.

Σετούμπαλ - Μορεϊρένσε: Τρεις σερί ήττες για την Σετούμπαλ, η οποία έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Μόλις μια φορά έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα φέτος η Μορεϊρένσε (1-5-7)

Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια: Στο «Ανοέτα» η Σοσιεδάδ έχει απολογισμό 5-2-2 με τέρματα 13-5, ενώ τελευταία έχει χάσει μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Νικηφόρο το ντεμπούτο του Ντομίνγκος στον πάγκο της Λα Κορούνια, κερδίζοντας με 1-0 την Μάλαγα.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 5/7 under στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, 6/8 εκτός έδρας ο Ατρόμητος.

Ολανένσε - Σπόρτινγκ Λ.: Αρκετές απουσίες για την Ολανένσε, που έχει «ματώσει» ελέω Κόπα Άφρικα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στον πάγκο της Σπόρτινγκ, κερδίζοντας την Πάσος Φερέιρα για το Λιγκ Καπ με 1-0.

Ατλέτικο Μ. - Σαραγόσα: Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, χωρίς να δεχτεί μάλιστα γκολ προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αρκετές ζημιές έχει κάνει ωστόσο μακριά από το σπίτι της η Σαραγόσα (4-1-4), ενώ έβγαλε δύο σερί διπλά σε Βαγιεκάνο και Μπιλμπάο.

Σαμπντόρια - Μίλαν: Εντυπωσιακή νίκη για την Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική αφού κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Γιουβέντους. Η Μίλαν μετράει πέντε συνεχόμενα over. Εκτός έδρας έχει 9/9 goal/goal και 8/9 over.

Σοσό - Μαρσέιγ: Τις περισσότερες ήττες στην κατηγορία έχει η Σοσό (4-4-11), η οποία βρίσκεται και στο -3 από την παραμονή. Η Μαρσέιγ αποτελεί την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του Σαμπιονά (7-0-3).

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα: H Μάλαγα προέρχεται από 8/9 over με τα πέντε από αυτά να τελειώνουν στο over 3,5. 9/9 over εκτός για την Μπαρτσελόνα, έχοντας και έξι over 3,5.


Μπενφίκα - Πόρτο: Εννέα σερί νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα. Εντός έχει το απόλυτο η Πόρτο, εκτός έδρας όμως έχει απολογισμό 3-2-0.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση