» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτιωμένη εντός η Ρόμα


Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτιωμένη εντός η Ρόμα
Οσασούνα - Λα Κορούνια: Η κρισιμότητα του αγώνα θα φέρει κατά πάσα πιθανότητα λίγα γκολ στην αναμέτρηση. Εξάλλου οι γηπεδούχοι μετρούν 7/10 under εντός έδρας.

Γκρόνινγκεν - Ουτρέχτη: 6/7 under τα τελευταία ματς της Γκρόνινγκεν. Τέσσερις αγωνιστικές αήττητη μετρούσε πριν την διακοπή η Ουτρέχτη.

Φιορεντίνα - Νάπολι: Σε κακή φόρμα η Φιορεντίνα. Από 4/6 goal/goal εμφανίζουν οι δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.



Αντάλιασπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Στην κορυφή έχει την ευκαιρία να πατήσει η Αντάλιασπορ, μετά την ήττα προχθές της Γαλατασαραϊ από την Κασίμπασα. Έξι ματς δίχως νίκη για την Γκεντσλερμπιρλίγκι. Πολύ δύσκολα τα προγνωστικά στοιχήματος σε αυτό το ματς.

Μπαστιά - Ρεν: Η Μπαστιά έχει φέρει 17/20 over και 9/9 εντός έδρας παιχνίδια. Η Ρεν έχει βγάλει και τα πέντε διπλά της στις εφτά τελευταίες της εξόδους (5-0-2).

Ατρόμητος - Πλατανιάς: 6-1-1 μετράει εντός έδρας ο Ατρόμητος, ενώ στα δύο παιχνίδια με τον Αναστόπουλο στον πάγκο του δεν δέχτηκε και γκολ. Ο Πλατανιάς εμφανίζεται αδύναμος μακριά από το γήπεδο του, έχοντας ρεκόρ (1-2-6) με γκολ 5-13.

Σερκλ Μπριζ - Κλαμπ Μπριζ: Η ουραγός Σερκλ Μπριζ αναζητά εναγωνίως την νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Εφτά αγωνιστικές αήττητη μετρά η αναγεννημένη Κλαμπ Μπριζ.

Τσέλσι - Άρσεναλ: Μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ για την Τσέλσι. 8/11 under εκτός έδρας για την Άρσεναλ και απολογισμό νικών (4-5-2).

Άγιαξ - Φέγενορντ: Στο κυνήγι των Aϊντχόφεν και Τβέντε βρίσκεται ο Άγιαξ, που θα προσπαθήσει από εδώ και στο εξής να έχει λιγότερες ισοπαλίες (10-7-1). Υπολογίσιμη δύναμη παραμένει πάντα η Φέγενορντ, έχοντας εκτός έδρας απολογισμό (4-2-3).

Βίλεμ - Ντεν Χάαγκ: Καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας είναι η Βίλεμ, καθώς είναι η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα (2-6-10). Έχει κάνει τις ζημιές της εκτός έδρας η Ντεν Χάαγκ (3-4-2).

Μίλαν - Μπολόνια: Οι τέσσερις τελευταίες νίκες της Μίλαν ήρθαν σε συνδυασμό με over. Η Μπολόνια έχει ηττηθεί στα 8/10 εκτός έδρας παιχνίδια.


Αταλάντα - Κάλιαρι: Καλή παράδοση για τους γηπεδούχους. Η Αταλάντα είναι αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια που υποδέχθηκε την Κάλιαρι, μετρώντας εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Τζένοα - Κατάνια: Η Τζένοα είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα συγκομιδής βαθμών (9). Αδύναμη μακριά από την Σικελία η Κατάνια (1-3-5).

Κιέβο - Πάρμα: Η Κιέβο μετράει 2 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Η Πάρμα βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Πεσκάρα - Τορίνο: Η Πεσκάρα τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Η Τορίνο έχει εφτά ισοπαλίες στις 10 εκτός έδρας εξόδους της.

Σιένα - Σαμπντόρια: Έξι κολλητές ήττες για την Σιένα. 8/10 goal/goal εκτός έδρας η Σαμπντόρια.

Τραμπζονσπόρ - Καραμπούκσπορ: Ικανή για το χειρότερο και για το καλύτερο η Τραμπζονσπόρ, που τα πάει καλύτερα φέτος στο κύπελλο. Κάνει ζημιές εκτός έδρας η Καραμπούκσπορ (4-0-5).

Νυρεμβέργη - Αμβούργο: Η Νυρεμβέργη έχει εμφανίσει 6/8 εντός έδρας under, ενώ το Αμβούργο 6/9 εκτός έδρας.

Ξάνθη - Κέρκυρα: Η δύναμη της Ξάνθης είναι το γήπεδο της. Ανήμπορη να αντιδράσει δείχνει η Κέρκυρα, που προέρχεται από πέντε σερί ήττες.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, παρά το φετινό αήττητο στο πρωτάθλημα και στην θέση του θα κάτσει για σήμερα ο Αντώνης Νικοπολίδης. 3-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμός για τον ΠΑΣ, που έχει όμως πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ρόντα - Ναϊμέγκεν: Εκεί που κέρδισε μετά από καιρό η Ρόντα ήρθε η διακοπή για να της κόψει το φτερά. Αντιθέτως η Ναϊμέγκεν ήταν σε κάθετη πτώση, μετρώντας τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γ.: Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς για την Τότεναμ. Φορμαρισμένη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες.

Λιλ - Νις: Τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της Λιλ με τη Νις έληξαν ισόπαλα.

Μαρίτιμο - Ολανένσε: Δύο σερί under και ισοπαλίες για την Μαρίτιμο. Μόλις μια νίκη μακριά από την έδρα της η Ολανένσε (1-3-3).

Εστορίλ - Ζιλ Βιθέντε: 3/4 over για την Εστορίλ, που έχει περάσει μόνη στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Οχτώ ματς δίχως νίκη για την Ζιλ Βιθέντε, η οποία διαθέτει και την χειρότερη επιθετική επίδοση στο πρωτάθλημα με 12 γκολ.

Βαγιαδολίδ - Σαραγόσα: Η Βαγιαδολίδ κέρδισε την Μαγιόρκα, αφήνοντας πίσω τις τριάρες από Μπαρτσελόνα και Θέλτα. Δύο σερί ήττες για την Σαραγόσα, όμως μακριά από την έδρα της έχει καλές επιδόσεις (4-1-5).

Φορτούνα Ντ. - Άουγκσμπουργκ: Η Φορτούνα Ντίσελντορφ κέρδισε και τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Χωρίς διπλό εκτός έδρας η Άουγκσμπουργκ (0-3-5).

Άντερλεχτ - Βάρεγκεμ: Δέκα σερί νίκες καταγράφει η Άντερλεχτ. Και η ευχάριστη έκπληξη Βάρεγκεμ δεν πάει πίσω, καθώς έχει να ηττηθεί εδώ και 11 αγωνιστικές.

Φενερμπαχτσέ - Ελαζίγκσπορ: Δέκα τα διαδοχικά goal/goal στο πρωτάθλημα για την Φενερμπαχτσέ. Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει η Ελαζίγκσπορ με 11 γκολ ενεργητικό.

Άρης - ΑΕΚ: Την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος ο Άρης (24 γκολ). Την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα η ΑΕΚ με ρεκόρ 1-0-7.

Μπράγκα - Σετουμπάλ: 3/4 over τα τελευταία ματς για την Μπράγκα, που εμφανίζει πολλά κενά στην άμυνα. 6/7 over η Σετουμπάλ και σίγουρα αναμένεται ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Ατλέτικο Μ. - Λεβάντε: Εννιά σερί νίκες εντός σε όλες τις διοργανώσεις με μηδέν παθητικό η Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεύτερη χειρότερη επίθεση εκτός έδρας στην Πριμέρα για την Λεβάντε, με έξι τέρματα.

Ρόμα - Ίντερ: Πέντε σερί νίκες στο «Ολίμπικο» για την Ρόμα, ανεξαρτήτως διοργανώσεις. Η Ίντερ προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες.

Μπορντό - Παρί Σεν Ζερμέν: Εκπληκτική παράδοση για την Μπορντό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας (14-7-1).


Βαλένθια - Ρεάλ Μ.: Μετά την πρόσληψη Βαλβέρδε η Βαλένθια μετράει 7-0-2, όμως ο Βάσκος τεχνικός δεν θα βρίσκεται σήμερα στον πάγκο των «νυχτερίδων» λόγω τιμωρίας. Μόνο τέσσερα διπλά φέτος σε 10 εξόδους η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρίο Άβε - Γκιμαράες: Η πέμπτη της βαθμολογίας Ρίο Άβε έχει εκμεταλλευτεί στο ελάχιστο την έδρα της (1-3-3). Δύο διαδοχικές ισοπαλίες για την Γκιμαράες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση