Προγνωστικά: Του βάζει δύσκολα η Βέροια
Ακαδέμικα - Νασιονάλ: 5/7 over έχουν και οι δύο ομάδες εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, μια επιλογή που ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση.

Βέροια - Λεβαδειακός: Μόνο από τον Ολυμπιακό έχει ηττηθεί η Βέροια από την στιγμή που την ανέλαβε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετρώντας 3-5-1 σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Λεβαδειακός έχει να ηττηθεί από τις αρχές Νοέμβρη, με απολογισμό (9-0-2). Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά.



Ακίσασπορ - Εσκισεχίρσπορ: Στον πάτο της βαθμολογίας η Ακίσασπορ, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά μπροστά στο κοινό της (1-4-4). Πέντε διαδοχικά over μετρούσε πριν την διακοπή η Εσκισεχίρσπορ.

Ορντούσπορ - Μερσίν: Η Ορντούσπορ εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές (4-2-2). Η Μερσίν αποτελεί την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, μετρώντας 0-3-6.

Γκινγκάμπ - Ανζέ: Η Γκινγκάμπ είναι αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (6-4-0), ενώ συνολικά έχει απολογισμό (9-8-3). Καλές οι εκτός έδρας επιδόσεις της Ανζέ, βγάζοντας πέντε διπλά (5-1-3).

Σαουθάμπτον - Έβερτον: Πέντε ματς αήττητη παραμένει η Σαουθάμπτον, όμως άλλαξε τον προπονητή της, προσλαμβάνοντας τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Μόλις δύο ήττες έχει σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια η Έβερτον (4-5-2).


Μορεϊρένσε - Μπενφίκα: Τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή στο πρωτάθλημα έχει η Μορεϊρένσε, με απολογισμό 1-2-3. 4/4 νίκες με over έχει στα τελευταία πρόσφατα παιχνίδια της η Μπενφίκα.

Μπέτις - Μπιλμπάο: Σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Μπέτις, έχοντας μόνο μία ισοπαλία (11-1-7) μέχρι στιγμής. Την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει η Μπιλμπάο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση