» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη


Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη
23:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε την περασμένη αγωνιστική στο "Σαν Μαμές" από την Αθλετικ Μπιλμπάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική, με το 3-0 εις βάρος της να έρχεται τελείως φυσιολογικά. Η απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού η μπάλα έφτανε με επιτυχία μέχρι την επίθεση της Μπιλμπάο, αλλά από κει και πέρα δεν υπήρχε ο άνθρωπος που θα δημιουργήσει τους χώρους και τις προϋποθέσεις για να έρθει κάποιο γκολ. Πλέον η Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ισπανία, έχει αφήσει πίσω της την ήττα στο πρωτάθλημα και προσανατολίζεται στο ματς Κυπέλλου με την Σεβίλλη. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε σκοπίμως να κρατήσει «κλειστά τα χαρτιά» του σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του Ρανταμέλ Φαλκάο (απουσίασε λόγω τραυματισμού από τα 3 τελευταία παιχνίδια), γνωρίζοντας ότι η... πληροφορία αυτή ενδέχεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την εξέλιξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι την φετινή σεζόν στην έδρα τους είναι εξαιρετικοί και συγκεκριμένα έχουν 17/17 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και σήμερα θα στηριχτούν σε αυτήν, ώστε να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Μοναδικός αμφίβολος ο Φαλκάο.



ΣΕΒΙΛΛΗ: Επίδειξη δύναμης έκανε την Δευτέρα η Σεβίλλη, που φιλοξένησε στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" την Γρανάδα κι επικράτησε εύκολα με 3-0.Δεν αγχώθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης η Σεβίλλη, που μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι, δεν έδωσε δικαιώματα και με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και ακόμα δύο στην επανάληψη, πήρε την πολύτιμη νίκη. Η Σεβίλλη έχει πετύχει 7 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα στα τελευταία δύο παιχνίδια της (αμφότερα εντός έδρας, ένα για Κύπελλο και ένα για πρωτάθλημα) και δείχνει αγωνιστικά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Το Κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα, που βλέπει το σημερινό ματς ως τελικό ,αφού είναι η μόνη της ευκαιρία για να βγει στην Ευρώπη. Θα ψάξει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχει προβάδισμα στην ρεβάνς στην καυτή έδρα της. Προβληματισμό προκαλεί, μόνο, η παρουσία του κίπερ Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο έμπειρος Πάλοπ είναι τραυματίας. Απόντες για τους Σεβιγιάνους θα είναι και οι Τροχόφκσι και Περότι.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η συμμετοχή ή όχι του Ρανταμέλ Φαλκάο θα κρίνει κατά πολύ το αποτέλεσμα. Οι Μαδριλένοι πάντως είναι ικανοί να κάνουν το πρώτο βήμα σήμερα, έστω και με μία οριακή νίκη. Άσσος (1.70 , Betshop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση