» » » » » Στοίχημα Bundesliga: Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η Γκρόιτερ


Στοίχημα Bundesliga: Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η Γκρόιτερ
16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Προϊστορία: 20-8-15
Α’ Γύρος: ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-0
ΚΥΠΕΛΛΟ (31/10/12): ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μουδιασμένο το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου για τη Γκλάντμπαχ. Φοβήθηκε ο Γιάννης (Χόφενχαϊμ) το θεριό (Γκλάντμπαχ) – και το αντίστροφο – και κόλλησαν στο 0-0, αν και υπήρχαν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν για να ανοίξουν το σκορ. Πιο κοντά η Γκλάντμπαχ, που τελείωσε το παιχνίδι και με 65% κατοχή. Παρέμεινε αήττητη για 6η αγωνιστική και παρέμεινε πολύ κοντά στο μοναδικό της στόχο που είναι η εξάδα (στο -1). Άλλωστε η Φορτούνα φρόντισε να την αποκλείσει τον Οκτώβριο από το κύπελλο. Οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Φορτούνα ήταν under. Under ήταν και τα 6 τελευταία παιχνίδια της Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα. Με εξαίρεση τις δύο φετινές αναμετρήσεις, οι δύο ομάδες είχαν να συναντηθούν από το 1997. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπλάσβιτς και ο κεντρικός αμυντικός Στρανζλ (16 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 4-2-2
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 2-3-0

ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Πολύ κακή εμφάνιση για την Φορτούνα που έχασε δίκαια από την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με 2-3. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν συνολικά 24 σουτ (!) και στο 71’ προηγούνταν με 0-3. Κάπου εκεί ξύπνησαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να το σώσουν κάπως, με τα δύο γκολ του Ραϊζίνγκερ (73’, 91’). Η απογοητευτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έφερε κάποια γκρίνια, αλλά ο Μάιερ σώζεται από τη διαφορά ασφαλείας που έχει προς το παρόν από τη θέση των μπαράζ (+8). Εκτός οι αμυντικοί Λάνγκενεκε (13 συμμ./2 γκ.), Τσα Ντου-Ρι (10 συμμ.), ο μέσος Γκαρμπουστσέφσκι (7 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Νάντο Ράφαελ (10 συμμ./2 γκ.), Βορονίν (9 συμμ./1 γκ.).Μακροχρόνιοι οι μέσοι Εράτ, Αϊντίν.

Εκτός: 2-2-4
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Καμιά από τις δύο δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο, αλλά η Γκλάντμπαχ είναι πιο ποιοτική και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Στο 1.70 ο άσος στη GoalBet.






16:30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ - ΜΑΪΝΤΣ

Προϊστορία: 12-2-5
Α’ Γύρος: ΜΑΪΝΤΣ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 0-1

ΓΚΡΟΪΤΕΡ  ΦΙΡΤ: Το ότι έχασε μόνο με 2-0 από τη Μπάγερν στο Μόναχο οφείλεται αποκλειστικά στο ότι οι Βαυαροί δεν πάτησαν γκάζι. Λογικό το αποτέλεσμα, κολακευτικό το εύρος της ήττας, αφού γλίτωσε τα χειρότερα. 16 πλέον οι αγωνιστικές χωρίς νίκη και συνεχίζει στον πάτο της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, 12 πλέον μακριά από τη σωτηρία. Στο Φιρτ ίσως να έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν, αφού φέτος με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει δεν έχουν ελπίδες για παραμονή. Εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα! Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (11), ενώ είναι η μόνη ομάδα χωρίς ακόμα εντός έδρας νίκη μετά από 9 αγώνες εντός. Τα 6 τελευταία για τη Μπουντεσλίγκα ήταν under. Πολύ καλή η παράδοση της κόντρα στη Μάιντς, με την οποία μετράει 10 νίκες στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους (10-1-1). Εκτός από τη φετινή, όλες ήταν σε επίπεδο ΤσβάιτεΛίγκα, αφού η Γκρόιτερ ανέβηκε για πρώτη φορά στη Μπουντεσλίγκα. Εκτός οι αμυντικοί Χέφελε (1 συμμ.), Σμίγκνταλ (16 συμμ.) και ο μέσος Τυράλα (1 συμμ.).

Εντός: 0-3-6
Γκολ: 4-15
Τελευταία 5: 0-1-4

ΜΑΪΝΤΣ: Απόλυτα μοιρασμένο το παιχνίδι και δίκαιο το εντός έδρας 0-0 με τη Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο απειλητικοί, αλλά όπου χρειάστηκε ο Βέτκλο δήλωσε παρών και αποσόβησε όποιο κίνδυνο. Ο Tuchel δείχνει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα, κάτι που φάνηκε και από την προετοιμασία, όπου η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στα 4 φιλικά, δουλεύοντας παράλληλα περισσότερο με αντεπιθέσεις. Κόπια του στυλ της Γκλάντμπαχ δηλαδή. Λογικό αν θέλει να παραμείνει κοντά στο κυνήγι για είσοδο στην εξάδα. Προς το παρόν 7η, αλλά ισοβαθμεί με την 6η Φράιμπουργκ στους 27, στο -3 από την 4η Άιντραχτ. Μόλις μία φορά στο παρελθόν έχει κερδίσει στο Φιρτ (1-1-7). Τιμωρημένος ο φορ Πάρκερ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Κάριους (1 συμμ.), οι αμυντικοί Μπούνγκερτ (7 συμμ.), Σιλκ, ο μέσος Σότο (17 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Τσουπό-Μοτίνγκ (5 συμμ.).

Εκτός: 2-2-5
Γκολ: 10-15
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα για την Γκρόιτερ και η Μάιντς μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, με όποιο στυλ παιχνιδιού και αν παίξει. Είναι όμως και το ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα εντός έδρας νίκη και είναι ευκαιρία να το κυνηγήσουν σήμερα. Αξίζει το over σε τιμές αουτσάιντερ (2.15 BetShop).






19:30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 7-7-14
Α’ Γύρος: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2-0

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Έπαιξε με σκοπό να μη χάσει και προσπάθησε να βγει στην κόντρα, αλλά το τελικό 0-0 στην έδρα της Μάιντς πρέπει να άφησε ευχαριστημένο τον Στράιχ. Άλλωστε η ομάδα του συνεχίζει να είναι δυνατά στο κόλπο για την εξάδα, ενώ μείωσε στους τρεις τη διαφορά της από την πρώτη τετράδα. 6η προς το παρόν, ισοβαθμώντας με τη Μάιντς στους 27, παραμένοντας αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0), έχοντας δώσει 3 εκτός. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Λεβερκούζεν στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-1-8). Οι 4 πιο πρόσφατες ήταν under και no goal. Στο Κόπα Άφρικα με το Κονγκό ο αμυντικός Μακιάντι (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μουτζά (14 συμμ.) και οι επιθετικοί Μπουζιάν, Φρέις (12 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 4-2-3
Γκολ: 14-10
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ότι έκανε της έβγαινε και χωρίς πολύ κόπο επικράτησε δίκαια της Άιντραχτ εντός έδρας με 3-1. Μπένις 31’, Σούρλε (33’), Σούρλε (58’) οι σκόρερ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 78’. Την επομένη έδωσε φιλικό με την Όσναμπρικ, όπου επικράτησε με 1-0, παίζοντας με παίχτες από την πρώτη ομάδα που δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις και με νεαρούς. Ποδαρικό με το δεξί για τις ασπιρίνες, που συνέχισαν το πρωτάθλημα από εκεί που το άφησαν (στο τελευταίο πριν τη διακοπή είχαν επικρατήσει πάλι εντός του Αμβούργου με το ίδιο σκορ), που διατήρησαν το φετινό εντός έδρας αήττητο και συνέχισαν την πολύ καλή φετινή πορεία τους. Με 8 νίκες στα 10 τελευταία, συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά από τη Ντόρτμουντ με 3 βαθμούς, 9 πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Εκτός ο αμυντικός Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.)

Εκτός: 4-1-4
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Σκληροτράχηλη ομάδα η Φράιμπουργκ, η οποία θέλει να παραμείνει σε τροχιά Γιουρόπα, αλλά το προβάδισμα πάει φυσιολογικά στη Λεβερκούζεν, που είναι και σε καλύτερη φόρμα. Διπλό στο 2.55 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση