» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος FA Cup: Κόσμος «πάει και έρχεται» στην Άρσεναλ


Προγνωστικά στοιχήματος FA Cup: Κόσμος «πάει και έρχεται» στην Άρσεναλ
15:30 ΣΟΥΟΝΣΙ  - ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 4-0-3
Πρωτάθλημα (01/12/12): ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ 0-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Προηγήθηκε με τον Ράουτλιτζ στο 9’ και είχε τον έλεγχο του αγώνα και πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν κόντρα στη ροή να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έριξε πολύ το ρυθμό της η Βίλλα αναθάρρησε και πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 84’, με τον Γκρέιχαμ στο 95’ να λυτρώνει την ομάδα του Λάουντρουπ. Άδικη η ισοπαλία πάντως βάση της γενικής εικόνας (23 σουτ, 66% κατοχή). Παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική (1-3-0) και σταθερά 9η με 29 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Στόουκ. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Τη δεδομένη στιγμή το να τα δώσει όλα στο κύπελλο μοιάζει με πολυτέλεια, αφού την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, στην πρώτη συμμετοχή της στα ημιτελικά του θεσμού. Εκτός ο αμυντικός Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.).


Τελευταία 5: 1-3-1


ΑΡΣΕΝΑΛ: Μέτρια εμφάνιση για την Άρσεναλ που έμεινε δίκαια στο 1-1 εκτός έδρας με τη Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 35’ μετά από «αναμπουμπούλα» στην άμυνα, αλλά η Άρσεναλ στάθηκε τυχερή καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του μέσου ντο Πάρδο έξι λεπτά αργότερα. Προς το τέλος έδειξε ότι το θέλει να το κυνηγήσει, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική (4-1-0) και κάλυψε μεγάλο έδαφος για μια θέση στην τετράδα, αλλά παραμένει μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, με την 5η Έβερτον να είναι μπροστά της στο +2. Το τελευταίο διάστημα οπαδοί και διοίκηση πιέζουν τον Βενγκέρ να φέρει παίχτες και έτσι οι «κανονιέρηδες» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Μπαρτσελόνα για τον Νταβίντ Βίγια, αρχικά, και κατά δεύτερο στον Αντριάν Λόπεζ της Ατλέτικο. Δανεικός στη Γουέστ Χαμ δόθηκε ο Σαμάκ και στην Τσάρλτον ο μέσος Φριμπόνγκ. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο αμυντικός Σκιλασί, όπως και ο Αρσάβιν που λογικά θα δοθεί δανεικός στη Ρέντινγκ. Εκτός οι τερματοφύλακες Μανόνε (9 συμμ.), Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Αντρέ Σάντος (6 συμμ.) και ο μέσος Ντιαμπί (5 συμμ.). Κανονικά θα λέγαμε ότι ο Βενγκέρ θα κατεβάσει τα «δεύτερα», όπως συνηθίζει συνήθως στα κύπελλα, αλλά με τις αλλαγές που πρόκειται να υπάρχουν στο ρόστερ και την χρησιμοποίηση βασικών στο τελευταίο ματς του Λιγκ Καπ με τη Μπράντφορντ κάθε πρόβλεψη είναι επισφαλής. Πόσο μάλλον τη στιγμή που υπάρχει πολύ γκρίνια στο πρόσωπο του και ο αποκλεισμός μπορεί να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό στο Λιγκ Καπ, η πολύ καλή κατά τα άλλα Σουόνσι, ίσως να μη δώσει βαρύτητα στο θεσμό, κάτι που για τον Βενγκέρ μοιάζει μονόδρομος. Διπλό στο 2.10 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση