» » » » » » Στοίχημα προβλέψεις Ligue 1: Σε πελάγη ευτυχίας η Σεντ Ετιέν


Στοίχημα προβλέψεις Ligue 1: Σε πελάγη ευτυχίας η Σεντ Ετιέν
18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προϊστορία (από 1996): 12-6-6
Α’ Γύρος: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ 0-1

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μαγική εικόνα το 1-3 από τη Σοσό. Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο, πέτυχε τρίτο με αυτογκόλ του αμυντικού Μορέλ στο 46’, αλλά στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και μείωσε με τον Αγιού στο 55’. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 στο 61’, με τη Μαρσέιγ να έχει τρία δοκάρια στη συνέχεια, αλλά να μην καταφέρνει να πάρει κάτι από το ματς. Η ουσία είναι πως με την επιστροφή στις ήττες μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έπεσε στην 3η θέση και έμεινε τρεις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Λυόν, στο -2 από την Παρί. Γκολ-γκολ και Over τα 5 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λοΐκ Ρεμί (14 συμμ./1 γκ., μόλις 2 βασικός) αν και προοριζόταν να αποχωρήσει για τη Νιούκαστλ έναντι 8 εκατ. €, υπέγραψε στην ΚΠΡ με 2.5 εκατ. παραπάνω. Στο Κόπα Άφρικα με το Τόγκο ο αμυντικός Μονγκό, που θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν δανεικός στη Ουζέ Ποντ ντου Γκαρντ (3η κατηγορία), με τη Μπουρκίνα Φάσο ο μέσος Καμπορέ (17 συμμ./2 ασίστ) και με την Αλγερία ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Καντίρ. Εκτός ο αμυντικός Ν’Ντιαγέ.


Εντός: 5-2-2
Γκολ: 13-12
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Βρήκε τον λυτρωτή στο πρόσωπο του Σαρμπονιέ, ο οποίος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (79’, 91’) έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Μεσοβδόμαδα δεν ήταν καλή στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και έχασε δίκαια με 0-2 από τη Ρεν εκτός έδρας. Τέλος σε 2η διοργάνωση, μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετράει 5 νίκες στα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα (στις 4 δεν έχει δεχτεί γκολ), καταφέρνοντας να ανεβεί στην 9η θέση με την 4η Μπορντό πλέον να απέχει μόλις 3 βαθμούς. Τα 5 από τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over. Με την εθνική Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα λείπουν ο αμυντικός Ελ Καουτάρι (8 συμμ./2 ασίστ) και ο αρχηγός Μπελαντά (17 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μποκαλί (7 συμμ.), Σταμπουλί (10 συμμ./1 ασίστ), οι μέσοι Σαϊχί (10 συμμ.), Μαρβό (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αϊτ Φανά (7 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-2-5
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 4-0-1

Στοίχημα προβλέψεις: Ανεβάζει στροφές η Μονπελιέ όσο περνάει ο καιρός και πλέον έφτασε να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μαρσέιγ δείχνει αρκετά σοβαρή φέτος και έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση. Εμείς πάντως θα επιλέξουμε να σκοράρουν αμφότερες (1.83 GoalBet).






21:00 ΑΖΑΞΙΟ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Προϊστορία (από 2011): 2-0-1
Α’ Γύρος: ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΑΖΑΞΙΟ 3-0

ΑΖΑΞΙΟ: Παρά τις πολλές απουσίες, άντεξε στο Παρκ ντε Πρενς κόντρα στην Παρί και πήρε το βαθμό με το 0-0, με τους γηπεδούχους να μπλοκάρουν απέναντι στη σωστή τακτική που είχε η ομάδα του Εμόν. Ο κίνδυνος πάντως παραμένει, αφού ακόμα απέχει ένα βαθμό από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Και οι τρεις αναμετρήσεις της με τη Βαλενσιέν έχουν έρθει over. Με το Μάλι στο Κόπα Άφρικα οι Ντιαβαρά (Α, 15 συμμ./1 γκ.), Ντιαρά (Ε, 16 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), με την Αλγερία οι μέσοι Μετζανί (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μοστεφά (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και με το Μαρόκο ο Μπελγκαζουάνι (Ε, 17 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Ομπεροζέ (1 συμμ.) και οι μέσοι Ρικάρντο Φατί (16 συμμ./1 γκ.), Τιμπέρι (3 συμμ.).

Εντός: 3-3-3
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 1-1-3

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Τραγική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νις, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45’ και στην επανάληψη έκαναν ότι ήθελαν, φτάνοντας άνετα στο 0-5. Δεύτερη συνεχόμενη «σφαλιάρα» μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ιστρ, γενικά δείχνει σε κακή κατάσταση μετρώντας μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (2-1 εντός την Εβιάν). Κατηφόρισε κι άλλο στη βαθμολογία, 10η πλέον, αλλά σε στενή επαφή με τις προνομιούχες θέσεις (-3 από την 4η). Η διοίκηση θεώρησε αναγκαστική την μεταγραφική ενίσχυση και έτσι απέκτησε τον ισραηλινό μέσο από την Βίσλα Κρακοβίας, Μαόρ Μέλικσον (1 εκατ.) και τον νεαρό αμυντικό της Λαβάλ, Λίντσεϊ Ροζ (1.5 εκατ). Εκτός του Καντίρ, αποχώρησε και ο βραζιλιάνος αμυντικός Ζιλ (15 συμμ./1 γκ.), που θα αγωνίζεται στην Κορίνθιανς (3.5 εκατ.). Εκτός ο αμυντικός Μοντί Τραορέ (1 συμμ.), οι μέσοι Ντανίτς (17 συμμ./2 γκ./6 ασίστ), Καμαρά (6 συμμ.), Τζούριτς και οι επιθετικοί Πουζόλ (13 συμμ./5 γκ.), Μασαμπού.

Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Καμιά από τις δύο ομάδες δε δείχνει σε καλή κατάσταση. Το να μοιραστούν βαθμούς δείχνει το πιο πιθανό και βολικό σενάριο (3.20 BetShop).


21:00 ΛΟΡΙΑΝ  – ΤΡΟΥΑ

Προϊστορία (από 1996):
Α’ Γύρος: ΤΡΟΥΑ-ΛΟΡΙΑΝ 2-2

ΛΟΡΙΑΝ: Με σημαντικές απουσίες και κακή εικόνα ηττήθηκε δίκαια από την Μονπελιέ εκτός έδρας με 0-2. Πιο αποφασιστικοί οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα στο τελευταία λεπτά (79’, 90’). Χάλασε το σερί των έξι αγώνων αήττητη (5 στη Λιγκ 1), μένοντας χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Παραμένει όμως ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τις Μπορντό, Νις, Ρεν που βρίσκονται στους 32. Αντλεί την περισσότερη από τη φετινή της δυναμική από τις εντός έδρας επιδόσεις, έχοντας ηττηθεί στη Βρετάνη μόλις μία φορά σε 10 αγώνες. Στη Ντιζόν θα συνεχίσει ο νεαρός μέσος Μουλουμπά (2 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα με τη Μπουρκίνα Φάσο ο επιθετικός Αλέν Τραορέ (13 συμμ./6 γκ./5 ασίστ) και με το Τόγκο ο μέσος Ρομάο (18 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Σαϊνιό, οι αμυντικοί Λε Λαν (7 συμμ.), Μαρέκ (7 συμμ./2 ασίστ) και οι μέσοι Κορνέ (14 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Κουταντέ (1 συμμ.).

Εντός: 5-4-1
Γκολ: 18-13
Τελευταία 5: 3-1-1

ΤΡΟΥΑ: Δέχτηκε γκολ στο 11’ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λυόν, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε με ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Νιβέ (38’). Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, φάνηκε να αντέχει στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, αλλά στο 75’ ο αμυντικός Φοσουριέ προσπάθησε να διώξει μπροστά από το τέρμα μετά από κόρνερ, στρώνοντας της όμως στον Ουμτιτί που έκανε το τελικό 1-2. Βγάζει προβλήματα σε όλες τις γραμμές και είναι λογικό να βρίσκεται προτελευταία με 6 βαθμούς να τη χωρίζουν από τη σωτηρία, η οποία αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα έρθει. Ακόμα και στο σκοράρισμα βασίζεται μόνο στις προσπάθειες του μέσου Νιβέ (7 γκ.), ο οποίος δείχνει να αδικείται σε αυτή την ομάδα. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 9 εξόδους, ενώ έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (39). Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Λοριάν (2-2-0). Εκτός οι αμυντικοί Μονσορό, Ντρουέν, Κολέν (7 συμμ.) και οι επιθετικοί Γιαταρά (13 συμμ.), Μπαεμπέκ (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Γκραξ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Γκοπ-Φενεπέζ.

Εκτός: 0-2-7
Γκολ: 6-21
Τελευταία 5: 1-2-2

Στοίχημα προβλέψεις: Η Λοριάν έχει δείξει καλύτερα στοιχεία και όσο και αν χρειάζεται τη νίκη η Τρουά, όταν δεν τα καταφέρνει στην έδρα της, πως μπορεί να έχει απαιτήσεις να το κάνει εκτός, ειδικά με τέτοια ποσοστά; Άσος στο 1.55 (MyBet).






21:00 ΜΠΡΕΣΤ  – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Προϊστορία (από 2010): 1-1-3
Α’ Γύρος: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΠΡΕΣΤ 4-0

ΜΠΡΕΣΤ: Σε ματς «εξάποντο» για την παραμονή κόντρα στην Εβιάν, δέχτηκε πολύ γρήγορα το δώρο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε (13’) και ο Μπεν Μπασάτ φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία. Η Εβιάν δεν τα παράτησε και έπαιξε καλύτερα αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά η Μπρεστ κράτησε σε σχετική ισορροπία το παιχνίδι, φτάνοντας σε 2ο τέρμα στο 92’ με τον Γκρουγκί. Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα Λεζέν (δεξιό μπακ), Ρασπετίνο (αριστερό χαφ) ξεκίνησαν βασικοί και πρόσφεραν αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας. Μεγάλη η βαθμολογική ανάσα, αφού κατάφερε και ξέφυγε 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει 3 συνεχόμενες ήττες στα 3 πιο πρόσφατα εντός έδρας στο πρωτάθλημα, έπαιξε όμως με Παρί, Μονπελιέ και Μαρσέιγ. Πολύ καλύτερη εκτός, όπου δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία (2-2-0). Over τα 5 από τα 6 τελευταία στη Λιγκ 1 και τα 6 από τα 9 εντός. Στο Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο οι Κανταρί (Α, 17 συμμ.), Σαφνί (Μ, 18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), με το Μάλι ο Κουλιμπαλί (Α, 4 συμμ.) και με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Ισμαέλ Τραορέ (Α, 8 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Μπαΐς (18 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Κούλμα (5 συμμ.), Μπα (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Αγιτέ (12 συμμ./2 γκ.), Αλφόνς.

Εντός: 5-1-3
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Ιστορική πρόκριση για τη Σεντ Ετιέν κόντρα στη Λιλ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τελικό του Λιγκ Καπ! Ήταν καλύτερη της Λιλ και θα μπορούσε να έχει πάρει την πρόκριση νωρίτερα, αλλά χρειάστηκε να πάει στα πέναλτι για να το πετύχει (7-6, 0-0 καν. διάρκεια και παράταση). Στο προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα είχε υποδεχτεί την Τουλούζ και έμεινε δίκαια στο 2-2. Πρωταγωνιστής ο νεοαποκτηθείς Μολό, που έδωσε το πρώτο γκολ (Περίν 26’) και σκόραρε το δεύτερο (62’). Παραμένει χωρίς νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (0-3-3), έχοντας βρει δίχτυα μόλις σε ένα από αυτά. Κατηφόρισε έτσι στην 11η θέση και τους 28 βαθμούς, στο -4 από την 4η θέση. Έχει πάντως ένα ελαφρυντικό αφού είχε ρίξει τη βαρύτητα στο Λιγκ Καπ, το συντομότερο δρόμο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία εντός, παρότι μετράει δύο προκρίσεις στο Λιγκ Καπ κόντρα σε Παρί και Λιλ (και οι δύο στα πέναλτι, 0-0 τα 120’). Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Μπρεστ (3-1-0). Στο Κόπα Άφρικα με τη Μπουρκίνα Φάσο ο τερματοφύλακας Σανού (Σεντ Ετιέν ΙΙ), με την Αλγερία ο αμυντικός Γκουλάμ (15 συμμ.) και ο εξτρέμ Γκραντέλ (19 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Παπέ Κουλιμπαλί, οι μέσοι Αλόνσο (10 συμμ./1 ασίστ), Ντιομαντέ (1 συμμ.), Νικολίτα (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αλέκσιτς (2 συμμ.).

Εκτός: 2-5-2
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 0-2-3

Στοίχημα προβλέψεις: Πονηρό παιχνίδι. Δε ξέρουμε πως θα επιδράσει στη ψυχολογία των παιχτών η πρόκριση στο Λιγκ Καπ, αλλά αν ακόμα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, τότε η Μπρεστ μπορεί να πάρει βαθμό/-ούς στην αναμέτρηση (1Χ στο 1.55 BetShop). Εμπεριέχει πάντως αρκετό ρίσκο. 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση