» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Σε άνοδο η Σοσό


Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Σε άνοδο η Σοσό
18:00 ΡΕΝ  – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία (από 1996): 10-7-11
Α’ Γύρος: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΡΕΝ 3-1

ΡΕΝ: Η Ρεν ταξίδεψε στο χιονισμένο Ζαν Λαβίλ για την αναμέτρηση με τη Μπαστιά, όπου πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Αλεσαντρινί στο 34’ με κοντινό πλασέ και έκλεισε με το ωραίο γυριστό του Έρντινγκ στο 61’. Απειλήθηκε ελάχιστα και αυτό μόνο στην αρχή της επανάληψης. Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Μ’Βιλά έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν με πέναλτι, αλλά ο Μοντέστ το έστειλε άουτ. Τρίτη νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές για τη Ρεν, που ανέβηκε με τη Νις στη 4η θέση και τους 35 βαθμούς και έχει στο -1 και -3 Λοριάν και Μπορντό αντίστοιχα. Μετράει μόλις μία νίκη εντός έδρας στα 4 τελευταία για το πρωτάθλημα. Τα 4 από τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν no goal. Στις 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Μαρσέιγ κέρδισε μόνο τη μία. Ο διεθνής γάλλος αμυντικός μέσος Μ’Βιλά (16 συμμ.) θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμπίν Καζάν (12 εκατ. €) - ομολογουμένως σημαντική απώλεια για τη Ρεν - ενώ ο νεαρός αμυντικός Γιασίν Τζεμπούρ (5 συμμ.) δόθηκε δανεικός στη Νανσί. Στο Κόπα Άφρικα με τη Γκάνα ο αμυντικός Μπόι (14 συμμ.), με το Μάλι ο επιθετικός Σεΐχ Ντιαρά (6 συμμ./1 γκ.) και με τη Μπουρκίνα Φάσο ο επιθετικός Πιτρόιπα (19 συμμ./6 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Απάμ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Μοντάνιο (6 συμμ.)


Εντός: 5-1-4
Γκολ: 13-11
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Δραματική η εξέλιξη στην εντός έδρα νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Προηγήθηκε με την κεφαλιά του Αγιού στο 14’ (ήταν οφσάιντ όπως φάνηκε από τα ριπλέι), αλλά στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (17’), ενώ στο 56’ πήραν το προβάδισμα. Η ισοφάριση ήρθε από τη συνεργασία των αδελφών Αγιού, με τον Αντρέ να στρώνει στον Τζόρνταν, ενώ στο 91’ ο Ζινιάκ εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη απομάκρυνση του αμυντικού της Μονπελιέ και έγραψε το τελικό 3-2. Δίκαιη η νίκη, αφού στην επανάληψη έδειχνε να το πιστεύει ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τέταρτη νίκη στα 5 τελευταία για τους Μασσαλούς, που συνέχισαν την καταδίωξη των Παρί, Λυόν που της έχει πλέον στο +1. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία μετά από 11 εξόδους. Την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας για τους 32 του κυπέλλου με τη Ρουέν (γ’ κατηγορία). Αποκτήθηκε από τη ρουμανική Κλουζ ο Σενεγαλέζος επιθετικός Παπέ Αμοντού Σουγκού (3 εκατ. €). Στο Κόπα Άφρικα με τη Μπουρκίνα Φάσο ο μέσος Καμπορέ (17 συμμ./2 ασίστ) και με την Αλγερία ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Καντίρ. Χωρίς άλλες απουσίες.

Εκτός: 7-0-4
Γκολ: 16-14
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Οι τελευταίες οριακές νίκες της Μαρσέιγ και η δυναμική της Ρεν κάνουν δύσκολη την πρόβλεψη στην αναμέτρηση. Οι ομάδες δείχνουν ισοδύναμες αυτή την περίοδο και αυτό κάνει πολύ πιθανό το να φέρει την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία η Μαρσέιγ (3.05 MyBet).






18:00 ΝΑΝΣΙ  - ΛΟΡΙΑΝ

Προϊστορία (από 1997): 9-7-10
Α’ Γύρος: ΛΟΡΙΑΝ-ΝΑΝΣΙ 3-0

ΝΑΝΣΙ: 20 αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νανσί, που ηττήθηκε και από την Τουλούζ με 1-2 εκτός έδρας συνεχίζοντας την πολύ κακή παράδοση της εκεί (20 επισκέψεις χωρίς νίκη). Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, όπου της ακυρώθηκε γκολ του Μπακάρ στην αρχή, αλλά γενικά κύλησε ομαλά και χωρίς φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Η Τουλούζ μπήκε πιο ορεξάτη στην επανάληψη και αφού απείλησε με δοκάρι, πήρε το προβάδισμα στο 57’, κάνοντας δύο τα τέρματά της στο 78’. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Νανσί ήταν να μειώσει με ατομική προσπάθεια και μακρινό σουτ του Καραμπουέ στο 89’. Μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στη Νίκαια με αρκετές αλλαγές για τον αγώνα κυπέλλου, όπου πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ (7’). Ο ξεχασμένος Εφουλού απάντησε με δύο προσωπικά τέρματα (23’, 57’), αλλά η Νις πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάει το παιχνίδι στην παράταση με γκολ στο 96’. Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με τη Νανσί να επικρατεί με 4-2 και να παίρνει το εισιτήριο για τους 16. Περιττή πολυτέλεια αυτή τη στιγμή το κύπελλο, αφού η ομάδα του Γκαμπριέλ συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση,  παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας και με την σωτηρία πλέον να απέχει 8 βαθμούς, Επιπλέον έχει και τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (18). Γκολ-γκολ τα 13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δανεικός από τη Ρεν θα συνεχίσει ο δεξιός αμυντικός Τζεμπούρ, που θα καλύψει το κενό του Έλντερ, ο οποίος συνεχίζει δανεικός στην Ιντερνασιονάλ (ΒΡΑ). Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες απόψε. Εκτός οι μέσοι Νταμφά, Ραχίντ και ο επιθετικός Μπασιλεκέν.

Εντός: 1-5-5
Γκολ: 8-14
Τελευταία 5: 0-3-2

ΛΟΡΙΑΝ: Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 έκαμψε την αντίσταση της Τρουά. Προηγήθηκε με τα γκολ των Μονέ-Πακέ (20’), Ρεάλ (27’) και έλεγξε σχετικά εύκολα το παιχνίδι. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, αλλά ο Μπουριγιόν απέβαλε το άγχος της Λοριάν στο 83’. Το δεύτερο τέρμα της Τρουά στο 88’. Μεσοβδόμαδα, με τους περισσότερους βασικούς στην ενδεκάδα, πήρε δίκαια την εκτός έδρας νίκη και την πρόκριση για τους 16, επικρατώντας της Σεντάν με γκολ του «γερόλυκου» Ζιουλί (77’). Με 5 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές παραμένει δυνατά μέσα στην κούρσα για την 4η θέση, διατηρώντας τη διαφορά από Νις και Ρεν στον 1 βαθμό. Μαζί με τη Λυόν, έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Νανσί (2-2-0), αν και στις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο Μαρσέλ Πικό έχει κερδίσει μόλις τη μία (1-4-5). Δανεικός στη Σιένα δόθηκε ο επιθετικό Εμεγκάρα (3 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα με το Τόγκο ο μέσος Ρομάο (18 συμμ.) και ο επιθετικός Αλέν Τραορέ (13 συμμ./6 γκ./5 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μανγκά (1 συμμ.), Λε Λαν (7 συμμ.) και οι μέσοι Κορνιέ (14 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Κουταντέ (1 συμμ.). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Μαρέκ (7 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-3-4
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Μπορεί να είναι τελευταία η Νανσί, αλλά τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της, στα οποία σκοράρει ανελλιπώς. Πολύ καλή η επίθεση της Λοριάν και ας λείπει ο Τραορέ, αλλά εκτός έδρας δε γεμίζει το μάτι, ενώ βγάζει και αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Γκολ-γκολ (1.80 GoalBet).






21:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΟΣΟ

Προϊστορία (από 1994): 8-4-9
Α’ Γύρος: ΣΟΣΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-3
ΚΥΠΕΛΛΟ (23/01/13): ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΣΟΣΟ 2-3

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Υποδέχεται τη Σοσό για 2η φορά μέσα σε 4 μέρες. Την Τετάρτη για το κύπελλο, αν και προηγήθηκε δύο φορές με τους Σαρμπονιέ (16’), Ντελαπλάν (51’), η Σοσό απάντησε και στις δύο και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, αποκλείοντας τους περσινούς πρωταθλητές με γκολ στο 108’. Στο πρωτάθλημα προέρχεται επίσης από ήττα με 2-3, αυτή τη φορά από τη Μαρσέιγ εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’, αν και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει ως οφσάιντ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Ερέρα, ύστερα από ασίστ του Ουτάκα. Ο νιγηριανός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 56’ με κοντινό πλασέ, αλλά στο 91’ ο Κονγκρέ δεν κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο μπροστά στην εστία και έστρωσε άθελα του στον Ζινιάκ που έγραψε το τελικό 2-3. Δεύτερη ήττα στα 3 τελευταία για τους περσινούς πρωταθλητές, που υποχώρησαν στη 12η θέση με 6 βαθμούς διαφορά από την τετράδα. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Κύπελλο. Στα 4 πιο πρόσφατα εντός για το πρωτάθλημα πάντως μετράει ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Γκολ-γκολ και over τα 4 τελευταία κόντρα στη Σοσό. Η Μονπελιέ έχασε ακόμα ένα «δικό» της παιδί, αφού ο κεντρικός αμυντικός Γιανγκά-Μπιουά (16 συμμ.) θα συνεχίσει στη Νιούκαστλ (8 εκατ. €). Με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Ελ Καουτάρι (8 συμμ./2 ασίστ) και ο ηγέτης Μπελαντά (16 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μποκαλί (7 συμμ.), Σταμπουλί (10 συμμ./1 ασίστ), οι μέσοι Εστράδα (13 συμμ./2 γκ.), Σαϊχί (10 συμμ.), Μαρβό (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αϊτ-Φανά (7 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 5-3-2
Γκολ: 18-8
Τελευταία 5: 3-0-2

ΣΟΣΟ: Μαχητική στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ, πήρε δίκαια και παλικαρίσια την πρόκριση στην παράταση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, που την απομάκρυναν για πρώτη φορά μετά από καιρό 3 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Στη πιο πρόσφατη και πιο σημαντική, πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρεμς, που επίσης κινδυνεύει, με το γκολ του Πουζόλ στο 15’. Είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Μαρσέιγ. Έχει μπει πολύ δυνατά στο 2013, όπου μετράει έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της (2 κύπελλο, 2 πρωτάθλημα). Έχει τη 2η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα (6). Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο μέσος Καλιλού Τραορέ (8 συμμ.) και με την Αλγερία ο μέσος Μπουντεμπούζ (17 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Κρος (4 συμμ.), οι αμυντικοί Μπανανά, Ντιπλούς και οι μέσοι Ντουμπαΐ (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Πρίσιτς.

Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 6-15
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Σοσό δείχνει να κάνει το come back μέσα στο ’13, ενώ η Μονπελιέ στα τελευταία (κυρίως λόγω ελλείψεων) εμφανίζεται αρκετά αδύναμη. Αμφότερες πιθανότατα να εμφανιστούν κουρασμένες και από τα 120’, αλλά και πιο «ψυλλιασμένες» η μία για την άλλη. Ιδανικό παιχνίδι για λίγα γκολ (1.75 BetShop). Για τον άσο του 1.50 ούτε για αστείο!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση