» » » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Δυνατές μονομαχίες για μια θέση στην τετράδα


Πάμε στοίχημα Premier League: Δυνατές μονομαχίες για μια θέση στην τετράδα
15:30 ΤΣΕΛΣΙ  – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 49-46-61
Α’ Γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 1-2

ΤΣΕΛΣΙ: Έδωσε τον εξ αναβολής αγώνα με τη Σαουθάμπτον μεσοβδόμαδα και όλα φάνηκαν πως θα κυλίσουν ομαλά, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των Μπα (25’), Αζάρ (45’), ενώ είχε και δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι όμως, που μέχρι τότε δεν είχαν φανεί απειλητικοί κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στην επανάληψη (58’, 75’) και με την Τσέλσι να μη συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, έκλεψαν το βαθμό της ισοπαλίας. Σίγουρα κακή η εξέλιξη, αφού δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον αγώνα λιγότερο και πλέον είναι στην 3η θέση, μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την Τόττεναμ. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 4-0 κόντρα στη Στόουκ, με δύο αυτογκόλ του επιθετικού των γηπεδούχων Γουόλτερς και από ένα των Αζάρ, Λάμπαρντ. Δεν τα πηγαίνει καλά εντός έδρας, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα (1-4-2). Ο απολογισμός του Μπενίτεθ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα 5-3-2, έχοντας δώσει μόνο ένα ντέρμπι (0-0 εντός με Σίτι). Πολύ καλά δεν τα λες! Την Τετάρτη ακολουθεί ο δεύτερο ημιτελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σουόνσι (έχασε 0-2 εντός στον πρώτο). Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (45) και τη 2η καλύτερη άμυνα (19). Δανεικός στη Μάλαγα δόθηκε ο νεαρός βραζιλιάνος επιθετικός Λούκας Πιασόν (1 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία οι Όμπι Μίκελ (15 συμμ.), Μόζες (13 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Μπεναγιούν, Ρομέου (6 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Τέρι (8 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-4-2
Γκολ: 24-10
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε τη Σουόνσι για το κύπελλο και παρότι δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει την πρόκριση με γκολ του Γουίλσιρ στο 86’. Στους «32» θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Στο πρωτάθλημα είχε υποδεχθεί τη Σίτι και έχασε αρκετά εύκολα με 0-2. Καθοριστική η αποβολή του αμυντικού Κοσκιελνί στο 10’. Δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία στο πρωτάθλημα και δε μπορεί να βρει σταθερό ρυθμό, μένοντας και πάλι εκτός 5άδα, με 3 βαθμούς διαφορά από την Έβερτον, αλλά με αγώνα λιγότερο. Παραμένει πάντως αήττητη στις 5 τελευταίες εξόδους της (2-3-0). Under τα 7 από τα 9 τελευταία και οι 4 από τις 5 τελευταίες εξόδους της στην Πρέμιερ. Έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (9). Έληξε επιτέλους το σήριαλ με τον Γουόλκοτ, που ανανέωσε με την Άρσεναλ. Στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού ο επιθετικός Ζερβίνιο (13 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι και οι μέσοι Αρτέτα (20 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Ροσίτσκι (2 συμμ.).

Εκτός: 4-5-2
Γκολ: 15-9
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Αμφότερες προβληματίζουν και δεν πείθουν για κάποιο ποντάρισμα σε σημείο. Η Τσέλσι πάντως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο Στάμφορντ Μπριτζ και αν δώσει γρήγορο ρυθμό από νωρίς, σίγουρα θα δούμε αρκετά γκολ, είτε το πληρώσει και πάλι, είτε όχι. Over στο 1.65 (GoalBet)



18:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 33-36-78
Α’ Γύρος: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 2-3

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Ήταν καλύτερη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΚΠΡ, δημιούργησε αρκετές φάσεις και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά κόλλησε στο 0-0. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 6η αγωνιστική (4-2-0) και πολύ κοντά στην Τσέλσι, η οποία δε ξέφυγε περισσότερο μετά τη γκέλα στο εξ αναβολής ματς, διατηρώντας τη διαφορά σε απόσταση βολής (-2). Δείχνει πάντως σε καλή κατάσταση και η δουλεία του Βίλας-Μπόας αρχίζει να πιάνει τόπο. Μετράει μόλις μία ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές (7-2-1). Μπορεί να κέρδισε τη Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο, αλλά γενικά δεν τα πηγαίνει καλά κόντρα στους μπέμπηδες, αφού δεν είχε κερδίσει στις 26 προηγούμενες συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (0-5-21). Στο Κόπα Άφρικα με το Τόγκο ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (14 συμμ./2 γκ). Εκτός οι αμυντικοί Γκαλάς (17 συμμ./1 γκ.), Καμπούλ (1 συμμ.) και ο μέσος Σάντρο (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Εντός: 6-3-2
Γκολ: 17-11
Τελευταία 5: 3-2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Βρήκε σθεναρή αντίσταση από τη Γουέστ Χαμ στον επαναληπτικό του κυπέλλου (2-2 ο α’ αγώνας), κατάφερε όμως τελικά να επικρατήσει με γκολ του Ρούνεϊ (9’) που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, με τον ίδιο παίχτη να χάνει πέναλτι στο 79’. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Φούλαμ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δίκαιη νίκη εντός έδρας νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Προηγήθηκε με τα γκολ των φαν Πέρσι (19’) και Βίντιτς (54’), η Λίβερπουλ μείωσε στο 57’, αλλά η συνέχεια δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις, ούτε αλλαγές στο τελικό σκορ. Παρέμεινε αήττητη για 10η αγωνιστική (9-1-0) και διατήρησε τη διαφορά από τη Σίτι στο +7. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (56). Ο μέσος Φλέτσερ χάνει και φέτος το υπόλοιπο της σεζόν (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Έβανς (15 συμμ./3 γκ.), αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Νεμάνια Βίντιτς (8 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 8-1-2
Γκολ: 26-15
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Φορμαρισμένη η Τόττεναμ, αλλά η Μάντσεστερ θέλει εκδίκηση για τον πρώτο γύρο, ενώ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και σε κακή μέρα. Ευκαιρία το 2.45 στο διπλό (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση