» » » » » » Πάμε στοίχημα Primera Liga: Ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα για τον Έμερι


Πάμε στοίχημα Primera Liga: Ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα για τον Έμερι
19:00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία (από 1993): 4-8-21
Α’ Γύρος: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 5-1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Η Λα Κορούνια μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο Ανοέτα, αλλά η Σοσιεδάδ ανέκαμψε και ισοφάρισε με τον Βέλα στο 45’. Στο 64’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα , το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε και έμεινε τελικά στο 1-1. Διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση η Σοσιεδάδ, με μετράει μόλις μία ήττα στα 9 τελευταία, αλλά απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από την 6άδα και δύσκολα να καλύψει το κενό σήμερα. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Τα 5 πιο πρόσφατα ήταν over. Στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Αλγερίας ο αμυντικός Κανταμούρο (8 συμμ.). Εκτός ο μέσος Μπεργκάρα (11 συμμ.).


Εντός: 5-3-2
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 1-3-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Στην πρώτη αναμέτρηση για τους 8 του κυπέλλου, υποδέχθηκε τη Μάλαγα, η οποία προηγήθηκε στο 26’, αλλά απάντησε γρήγορα και πήρε προβάδισμα μέσα σε ένα τετράλεπτο με το γκολ του Μέσι (29’) και την κεφαλιά του Πουγιόλ (30’). Πίεσε για τρίτο τέρμα στην επανάληψη και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 75’, αλλά παρόλα αυτά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Ο επαναληπτικός την Τρίτη. Στο πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε από τη Μάλαγα και είχε πολύ πιο εύκολη δουλειά, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 (Μέση 27’, Φάμπρεγκας 50’, Τιάγκο 82’). Άνετη στο πρωτάθλημα, στο +11 από Ατλέτικο, στο +18 από Ρεάλ, με την καλύτερη επίθεση στην Πριμέρα (64) και τον Μέσι να μη σταματάει να βάζει γκολ (28). Τρομερή επίδοση στα εκτός έδρας, έχοντας το απόλυτο σε νίκες (10/10)! Αμφίβολος ο επιθετικός Νταβίντ Βίγια (13 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μουνιέσα, ο μέσος Σέρχι Ρομπέρτο και ο εξτρέμ Κουένκα.

Εκτός: 10-0-0
Γκολ: 35-13
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σαφή φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά με το δύσκολο αγώνα που έχουν οι Καταλανοί την Τρίτη και το κίνητρο που έχει κάθε ομάδα που τους αντιμετωπίζει, θα ρισκάρουμε σε αγώνα με λίγα γκολ. Under 3.5 στο 1.70 (BetShop).






21:00 ΧΕΤΑΦΕ  – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 9-4-9
Α’ Γύρος: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΧΕΤΑΦΕ 2-1

ΧΕΤΑΦΕ: Άτυχη η Χετάφε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γρανάδα. Προηγήθηκε στο 19’ με τον Χουάν Ροντρίγκεζ, αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 28’. Ξαναπήρε τα ηνία στο 42’ με το γκολ του Αλκάσερ και είχε τον έλεγχο του αγώνα στην επανάληψη, όπου είχε και δύο δοκάρια, αλλά στις καθυστερήσεις ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο δεύτερο πέναλτι για τη Γρανάδα, με το οποίο γράφτηκε το τελικό 2-2. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την εξάδα. Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Σεβίλλη ήταν over, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία στα 14 τελευταία μεταξύ τους, σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Στο Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο ο Μπαράδα (Μ, 16 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και με την Αλγερία ο Λασέν (Μ, 9 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Μανέ (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι μέσοι Λαφίτα (15 συμμ./2 γκ.), Πέδρο Λεόν (15 συμμ./2 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 4-2-3
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 0-3-2

ΣΕΒΙΛΛΗ: Θετικό μπορεί να κριθεί το ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι (πρώην Βαλένθια), που πήρε λευκή ισοπαλία μέσα στη Σαραγόσα, στην πρώτη αναμέτρηση για τους 8 του κυπέλλου. Στη πρωτάθλημα προέρχεται από δίκαιη εκτός έδρας ήττα με 0-2 από τη Βαλένθια. Η έλευση του νέου τεχνικού έχει ως σκοπό τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, η οποία απέχει αυτή τη στιγμή 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχει πετύχει μόλις 6 νίκες σε 19 αγωνιστικές. Έχει μόλις ένα διπλό φέτος στην Πριμέρα, μετά από 10 εξόδους, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο αμυντικός Φερνάντο Ναβάρο (19 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Περότι (9 συμμ.), Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.), Ραμπέλο (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σπάχιτς (18 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Κοντόγκμπια (13 συμμ.).

Εκτός: 1-3-6
Γκολ: 8-17
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Το ματς με τη Σαραγόσα δε μας έδωσε εικόνα από αλλαγές με τον Έμερι στον πάγκο. Πάντως κόντρα στη Χετάφε, που θα απουσιάζουν οι καλύτεροι παίχτες του κέντρου και γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να ισχύσει ο κανόνας που συνοδεύει τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Διπλό στο 2.65 (MyBet).





23:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία (από 1999): 6-5-5
Α’ Γύρος: ΘΕΛΤΑ-ΜΑΛΑΓΑ 0-1

ΜΑΛΑΓΑ: Γλίτωσε από τα χειρότερα και πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα στο Καμπ Νου στον πρώτο αγώνα για τους 8 του Κόπα ντελ Ρέι. Προηγήθηκε με τον Ιτούρα (26’), αλλά πριν καλά-καλά στηθεί στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ (29’, 30’). Απειλήθηκε πολλές φορές με τρίτο τέρμα και έμεινε με 10 στο 75’ με την αποβολή του μπακ Νάτσο Μονρεάλ, αλλά κατάφερε να χτυπήσει στη κόντρα και να ισοφαρίσει στο 90’ με τον Καμάτσο. Ο επαναληπτικός την Τρίτη. Αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα με τους Καταλανούς, αυτή τη φορά εντός έδρας και χωρίς να είναι το ίδιο τυχερή, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 1-3. Δεύτερη κολλητή ήττα, που την έριξε στην 5η θέση και τρεις βαθμούς πίσω από τη Μπέτις. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (16). Ο νεαρός επιθετικός Χουανμί (1 συμμ./1 γκ.) θα συνεχίσει δανεικός στη Σανταντέρ, ενώ ήρθε ως δανεικός ο νεαρός βραζιλιάνος ταλαντούχος επιθετικός της Τσέλσι, Λούκας (1 συμμ.). Μοναδική απουσία ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα.

Εντός: 6-1-3
Γκολ: 24-12
Τελευταία 5: 3-0-2

ΘΕΛΤΑ: Δίκαιο το εκτός έδρας 0-1 από την Εσπανιόλ, δε μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε στο 24’ και πλησίασε έτσι στον ένα βαθμό την επικίνδυνη ζώνη. Ο επιθετικός Ιάγκο Άσπας τελικά δεν παραχωρήθηκε στη Βαλένθια, όπως είχε ανακοινωθεί την Τρίτη. Στην κατάσταση πάντως που είναι η ομάδα θα μετρήσει πού μια τέτοια απώλεια. Μετράει 7 στα 8 under στην Πριμέρα. Τραγική μακριά από τη Γαλικία, έχει ηττηθεί στις 9 από τις 10 εξόδους της. Μοναδικό διπλό κόντρα στη Σαραγόσα (1-0). Εκτός ο βασικός σέντερ μπακ Αντρέ Τούνιες (18 συμμ.), ο βασικός δεξιός μπακ Μάλο (17 συμμ.) και ο αναπληρωματικός αμυντικό Λόρκα (1 συμμ.).

Εκτός: 1-0-9
Γκολ: 7-17
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο. Σε καλύτερη κατάσταση η Μάλαγα, δείχνει πιο κοντά στη νίκη, με τη Θέλτα να έχει απουσίες και τα μυαλά ορισμένων ποδοσφαιριστών… σε άλλες πολιτείες. Δεν είναι άσχημο το 1.60 στον άσο (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση