» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Serie A: Σε κίνδυνο η Μπολόνια


Προγνωστικά στοιχήματος Serie A: Σε κίνδυνο η Μπολόνια
19:00 ΜΠΟΛΟΝΙΑ  – ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία (από 2001): 6-7-6
Α’ Γύρος: ΚΙΕΒΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τζένοα, που έδειξε πως χρειαζόταν περισσότερο τους βαθμούς και την υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (0-2). Στις καθυστερήσεις, ο Γκουαρέντε δέχτηκε δύο απανωτές κάρτες για φάουλ και διαμαρτυρίες και αποβλήθηκε. Συνεχίζει να είναι δύσκολη η κατάσταση στη Μπολόνια, που πλέον βρέθηκε μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ μετά το σημερινό ακολουθεί μια τριάδα αγώνων «φωτιά» (Ίντερ εκτός κύπελλο / Μίλαν εκτός, Ρόμα εντός πρωτάθλημα). Τα 8 από τα 10 τελευταία κόντρα στην Κιέβο ήtαν under. Τιμωρημένοι o αμυντικός Μορλέο (16 συμμ./1 ασίστ) και Γκουαρέντε (13 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Νατάλι (4 συμμ.) και ο επιθετικός Χιμένες (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Παναγιώτης Κονέ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γκαμπιαντίνι (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Ο μέσος Πιζάνου θα συνεχίσει στο MLS (Μόντρεαλ).


Εντός: 3-3-3
Γκολ: 14-11
Τελευταία 5: 2-1-2

ΚΙΕΒΟ: Συνεχίζει να «τσιμπάει» νίκες η Κιέβο και να κάνει όλο και πιο εύκολη τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τελευταίο της θύμα η Αταλάντα, της οποίας επικράτησε με 1-0 εντός έδρας, χάρη σε γκολ του Κοφί (37’). Τέταρτη νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, που έχουν φέρει την ομάδα από την Βερόνα στην 11η θέση και 8 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια από αυτά είχε και διαιτητική εύνοια, ενώ σε άλλα, η τύχη της χαμογέλασε και με το παραπάνω. Παραμένει χωρίς ισοπαλία μετά από 7 εξόδους. Στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι ο επιθετικός Σαμάσα (6 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Νταϊνέλι (19 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ντραμέ (12 συμμ./1 ασίστ), Φράι (9 συμμ.) και ο μέσοw Χετεμάι (17 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Κρουσάδο (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-0-7
Γκολ: 9-20
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Μπολόνια έχει ποιότητα στο ρόστερ της και δεν της αξίζει μια τόσο χαμηλή θέση. Η τύχη κάποια στιγμή θα γυρίσει την πλάτη της στην Κιέβο. Άσος στο 2.05 (MyBet).






21:45 ΙΝΤΕΡ  – ΠΕΣΚΑΡΑ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ Γύρος: ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ (0-3)

ΙΝΤΕΡ: Το γκολ με το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 63’ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε εκνεύρισε την ομάδα, η οποία έμεινε με 10 στη συνέχεια με την αποβολή του αμυντικού Ζουάν (65’) και δέχτηκε άλλα δύο γκολ λίγο αργότερα (75’, 79’). Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τους νερατζούρι, οι οποίοι είδαν τη Νάπολι να τους προσπερνάει με +2 βαθμούς. Ευτυχώς Φιορεντίνα και Ρόμα έχασαν επίσης και δε βρέθηκε ακόμα πιο χαμηλά. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ρανόκια (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Χουάν (15 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Καστελάτσι (2 συμμ.) και οι μέσοι Σνάιντερ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Όμπι (1 συμμ.), Στάνκοβιτς. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σάμουελ (13 συμμ./1 γκ.), Ναγκατόμο (16 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Κουτίνιο (10 συμμ./1 γκ.), Άλβαρεζ (9 συμμ./1 ασίστ), Γκαργκάνο (18 συμμ./2 ασίστ). Μουντιγκάι (6 συμμ.).

Εντός: 5-2-2
Γκολ: 14-12
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΕΣΚΑΡΑ: Αν και δέχτηκε 27 σουτ και πραγματοποίησε μόλις 5, και με 63% κατοχή για τους γηπεδούχους, πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 στη Φλωρεντία (Ζόναθας 57’, Τσέλικ 91’). Ακόμα μια νίκη για τα «δελφίνια» που έφτασαν τις 3 στα 4 τελευταία και απομακρύνθηκαν 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στους 5 επόμενους μετά την Ίντερ, παίζει με όλες σχεδόν τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή (Τορίνο, Σαμπντόρια, Μπολόνια, Παλέρμο, Κάλιαρι), παιχνίδια που κατά πολύ θα κρίνουν και τη δική της. Μαζί με την Κάλιαρι, έχει τη χειρότερη άμυνα της Σέριε Α (35). Δύο μεταγραφικές κινήσεις έγιναν μέχρι στιγμής: οι αργεντινοί Μπιάνκι Άρτσε (Α, Σαν Λορέντσο, πρώην ΑΕΚ) και Καράλιο (Ε, Ρέιντζερς Χιλής). Τιμωρημένος ο μέσος Τόνι (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κόσιτς (8 συμμ.), ο μέσος Κιντέρο (14 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κιαρέτι. Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρομανιόλι (7 συμμ.), οι μέσοι Λούλι, Μπρούγκμαν, Μπεραρντόκο και ο επιθετικός Καπράρι (13 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 2-1-6
Γκολ: 7-18
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ότι η Ίντερ έχει μείνει χωρίς νίκη για 3 αγωνιστικές και αντιμετωπίζει την αδύναμη Πεσκάρα δεν αρκεί για να στηρίξουμε τον εξαιρετικά χαμηλό άσο στο 1.30. Προτιμότερα τα πολλά γκολ (over 1.50 BetShop), που με την πολύ κακή άμυνα της Πεσκάρα… μπορεί να το φέρει και μόνη της. 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση