» » » » » Στοίχημα προβλέψεις Super League: Ακόμα ένας "τελικός" για την ΑΕΚ


Στοίχημα προβλέψεις Super League: Ακόμα ένας "τελικός" για την ΑΕΚ
17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ προέρχονται οι γηπεδούχοι, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη. Στο μεγαλύτερο μέρος είχε παθητικό ρόλο, αλλά κινδύνεψε ελάχιστα από τον Παναθηναϊκό, αλλά όταν έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει ιδανικά, να ισοφαρίσει και ίσως να άξιζε και κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Ικανοποιημένος με τους παίκτες του ο Δερμιτζάκης, που βλέπει πλέον τον Πανθρακικό να έχει απομακρυνθεί 6 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Σήμερα παίζει, όπως τόνισε και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, το δυσκολότερο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά προέτρεψε τους παίκτες του να προσπαθήσουν για ότι καλύτερο. Την περασμένη εβδομάδα απέκτησε τους Τζανή και Ντιόγκο(Παναχαϊκή), αλλά σήμερα θα έχει πάρα πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Μπονγκ και Μιχαλόπουλος.


ΕΝΤΟΣ: 4-1-4
ΓΚΟΛ:  19-22
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική με 2-0. Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του, ενώ υπήρχαν και στιγμές που απέδωσε όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Μετά από αρκετό καιρό οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανεβασμένοι αγωνιστικά και έδειξαν ότι βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Στο θέμα του προπονητή, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να πορευτεί με τον Αντώνη Νικοπολίδη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά παράλληλα ψάχνεται μήπως βρει κάτι ενδιαφέρον στην αγορά της Ισπανίας. Στο μεταγραφικά, αποχώρησε ο Τοροσίδης για την Ρόμα και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην απάντηση του Τζιμπούρ. Μακριά από την έδρα τους οι "ερυθρόλευκοι" είναι αρκετά δυνατοί και μετρούν φέτος έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 6-3-0
ΓΚΟΛ: 41-10
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

Στοίχημα προβλέψεις: Και μόνο που ο Πανθρακικός διάλεξε το συγκεκριμένο ματς για να εκτίσουν οι παίκτες του τις τιμωρίες δείχνει ότι δεν περιμένουν τίποτα από το ματς. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μία πειστική εμφάνιση και έχει αξία να ποντάρουμε στο "διπλό" από ημίχρονο. (1.75, Mybet).






17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-2-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αφού ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 2-1. Ο Πανιώνιος στο πρώτο μέρος κράτησε στην άμυνα, αλλά δέχθηκε το μοιραίο γκολ, λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Επιθετικά ήταν ακίνδυνος και με την έναρξη του δεύτερου μέρους δέχθηκε και το 2-0. Αναγκάστηκε στην συνέχεια να βγει από το καβούκι του, αλλά δυσκολευόταν πολύ στην δημιουργία ευκαιριών. Αυτή ήταν η έκτη ήττα στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που πλέον απέχει μόλις 6 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Υπάρχει γκρίνια για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως εάν χάσει και σήμερα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο. Χαρακτήρα "τελικού" έχει το σημερινό ματς για τους Νεοσμυρνιώτες, που χρειάζονται βαθμούς , όχι μόνο για να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι, αφού είναι φανερό ότι τους έχει πάρει από κάτω. Εντός έδρας η ομάδα έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Εκτός σήμερα οι Λαμπρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης και Κούρος.

ΕΝΤΟΣ: 4-1-4
ΓΚΟΛ: 20-25
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πέτυχε τεράστια νίκη μέσα στην Βέροια την περασμένη αγωνιστική ο Λεβαδειακός με 2-1, με το καθοριστικό γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον χρυσό σκόρερ Βασιλείου. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και ήλεγχαν τον αγώνα από νωρίς. Τους βοήθησε πολύ το γκολ στο 18' που τους έδωσε το προβάδισμα, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε την πίεση από την Βέροια και στο 86' έγινε το 1-1. Στο 93' όμως ο Βασιλείου έδωσε το "τρίποντο" στην ομάδα του και πλέον ο Λεβαδειακός εδραιώθηκε στην 5η θέση ,αφού έχει πάρει απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον 6ο ΠΑΣ. Για πρώτη φορά για φέτος ο Παράσχος μίλησε για την πεντάδα και πλάθει ευρωπαϊκά όνειρα, βλέποντας και την δυναμικότητα των βασικών διεκδικητών για είσοδο στα πλέϊ οφ. Μακριά από την έδρα τους οι Βοιωτοί τα πάνε πολύ καλά, αφού σε εννέα αναμετρήσεις έχουν τέσσερις νίκες τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση οι Κόρμπος και Μουλόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 4-1-4
ΓΚΟΛ: 15-15
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Στοίχημα προβλέψεις: Δύσκολο ματς, αφού οι γηπεδούχοι "καίγονται" για τους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι ο Λεβαδειακός έχει την ποιότητα να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη. (Χ, 3.10, BetShop).






19:30 ΑΕΚ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-3-0

AEK: Με γκολ οφσάϊντ του Αντώνη Πετρόπουλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε να σώσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Σε ένα ματς όπου την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής της αναμέτρησης ,Τάσος Κάκος, που έδειξε δύο άδικες κόκκινες κάρτες στην "Ένωση" και ακόμα δύο στον Άρη. Οι "κιτρινόμαυροι" μπορεί να ισοφάρισαν από διαιτητικό λάθος, αλλά με την απόδοσή τους άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της κατάστασης, είναι εκτός της γραμμής του υποβιβασμού, αλλά ισοβαθμεί στους 16 βαθμούς με την Βέροια, που είναι εντός της ζώνης. Ο Έβαντ Λίνεν ζήτησε τη νίκη και στο σημερινό ματς από τους παίκτες του, ώστε να ανασάνει βαθμολογικά η ομάδα και αν απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Εντός έδρας η ΑΕΚ παραμένει αξιόπιστη, αφού μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν οι Τσούπρος και Βλάχος, που αποβλήθηκαν, ενώ πιθανή είναι και η τιμωρία του Κατίδη. Εκτός πλάνων ο Φουρτάδο.

ΕΝΤΟΣ: 3-3-3
ΓΚΟΛ: 14-21
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΟΦΗ: Πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-1 την περασμένη αγωνιστική, που υποδέχθηκε τον Πανιώνιο και έδειξε ότι τουλάχιστον εντός έδρας παραμένει ανταγωνιστικός αντίπαλος. Καλύτερο στο 'α μέρος, που κατάφερε να σκοράρει με το τέλος του ημιχρόνου, ενώ πέτυχε και ένα δεύτερο με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Έδωσε έμφαση στην άμυνα στη συνέχεια και απειλήθηκε ελάχιστα από τον Πανιώνιο, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 87'. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τον ΟΦΗ, που έφτασε τους 23 βαθμούς και απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Η δουλειά που κάνει ο Γιάννης Πετράκης στους Κρητικούς φαίνεται να αποδίδει καρπούς και σήμερα ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα, με στόχο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Μακριά από την έδρα του πάντως ο ΟΦΗ χάνει πολύ από τη δύναμή του και χαρακτηριστικά φέτος μετράει έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Έχασε ην μάχη με τον Άρη για το δανεισμό του Τάτου και ψάχνεται στο εξωτερικό να βρει δημιουργικό μέσο. Εκτός σήμερα οι Παπάζογλου, Χαριτονίδης και Μπούρμπος.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-6
ΓΚΟΛ: 14-21
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Στοίχημα προβλέψεις: Έχει αρχίσει να ρολάρει η ΑΕΚ, που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα και λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά και λόγω της αδυναμίας που παρουσιάζει ο ΟΦΗ μακριά από την Κρήτη. Άσσος. (1.70, Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση