» » » » » Προγνωστικά Super League: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον ΠΑΟ


Προγνωστικά Super League: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον ΠΑΟ
15:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0. Οι πολλές απουσίες που είχε του κόστισαν, αφού ο τεχνικός της ομάδας επέλεξε οι παίκτες να εκτίσουν στο συγκεκριμένο ματς τις τιμωρίες τους. Αμυντικά προσπάθησε όσο μπορούσε, ενώ επιθετικά ήταν ακίνδυνος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και απείλησε ελάχιστα. Μεσοβδόμαδα τσέκαρε το εισιτήριο του για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επικράτησε και εκτός έδρας του Φωστήρα με 3-2. Τα γκολ για τους Γιαννιώτες πέτυχαν οι Λιλά, Βίλα και Γιάκος. Μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε τα τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, όπου μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνεχίζει πάντως να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον ΟΦΗ, ενώ είναι στο - 4 από την 5η θέση. Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα στο γήπεδό του, που παρουσιάζεται πιο δυνατός και έχει ρεκόρ 3-3-3. Πολλές επιστροφές σήμερα και μοναδικός απών ο κίπερ Ταμπάσης.


ΕΝΤΟΣ:  3-3-3
ΓΚΟΛ: 16-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΒΕΡΟΙΑ: Γνώρισε μοιραία εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική με 2-1 από τον Λεβαδειακό και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, όσον ' αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Σαφώς υποδεέστερη του ΛΕβαδειακού στο πρώτο μέρος, όπου έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη και άσκησε μεγάλη πίεση. Κατάφερε στο 86' να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε το μοιραίο γκολ. Βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 16 βαθμούς και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ, ενώ βρίσκεται στο +3 από την ουραγό Κέρκυρα. Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που προέτρεψε τους παίκτες του να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην Γιάννινα. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ,αφού έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς, ενώ εκτός έδρας έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε εννέα ματς. Εκτός οι Γεωργιάδης, Μπάργκαν και Ορέστες.

ΕΚΤΟΣ: 1-4-4
ΓΚΟΛ: 12-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Κομβικό το ματς για τους "φιλοξενούμενους" που θα δείξουν περίσσιο πάθος για το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ είναι καλός, αλλά και βαθμολογικά άνετος και ίσως το πληρώσει. Ισοπαλία (3.10, BetShop).



17:15 ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 8-1-1 (τα οκτώ από τα δέκα έληξαν στο 0-1 γκολ)

ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε εύκολα την περασμένη αγωνιστική στην Τρίπολη με 1-0 και απογοήτευσε με την γενικότερη παρουσία του. Υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη η αναμέτρηση ,με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να γίνει ποτέ κυρίαρχος της αναμέτρησης. Θα πρέπει αν νιώθει ικανοποιημένος από το τελικό σκορ, αφού ο Αστέρας έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Μεσοβδόμαδα ξέσπασε στην Καλλιθέα για τον θεσμό του Κυπέλλου και επικράτησε με 6-0. Τσέκαρε με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο του για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του "δικεφάλου" επέστρεψαν. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, αλλά με την ήττα την περασμένη αγνωστική, είδαν τον Αστέρα να μειώνει στον πόντο και έτσι πλέον διακυβεύει και την 2η θέση. Πριν το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο δεν είχε καταφέρει να σκοράρει σε τρία σερί ματς. Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ κρατάει το αήττητο φέτος με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν επιστροφές, ενώ εκτός συνεχίζουν οι Πέλκας, Χάκομπο, Γεωργιάδης και Κουμαλό.

ΕΝΤΟΣ: 6-2-0
ΓΚΟΛ: 25-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΞΑΝΘΗ: Γρήγορα θα ξεχαστεί το εντός έδρας ματς της Ξάνθης με την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική, όπου έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί ου προσπάθησαν περισσότερο να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκαν πολύ με την αμυντική γραμμή της Κέρκυρας. Κινδύνευσε σε μία-δύο περιπτώσεις να δεχθεί κάποιο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές απογοήτευσε. Έτσι οι Ακρίτες απέτυχαν για δεύτερο σερί ματς να πάρουν τη νίκη και βρίσκονται μόλις στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού. Η επάνοδος του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε φέρει κάποια καλά αποτελέσματα στη ομάδα της Ξάνθης, αλλά και πάλι παρουσιάζεται κάμψη στην απόδοσή της. Πολλά "γκάζια" μεσοβδόμαδα από τον Πανόπουλο, που μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Μακριά από την έδρα της η Ξάνθη δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εκτός από το σημερινό ματς οι Μαρσελίνιο, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντάνι. Σημαντική προσθήκη του Σολτάνι, που ίσως ντεμπουτάρει.

ΕΚΤΟΣ: 0-4-5
ΓΚΟΛ: 14-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ξέσπασε πάνω στην Καλλιθέα ο ΠΑΟΚ και αυτό θα του κάνει καλό κα στο πρωτάθλημα, αφού το θετικό κλίμα επέστρεψε στο στρατόπεδό του. Η Ξάνθη εκτός έδρας είναι απογοητευτική. Άσσος. (1.60, Mybet).

17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 και τα ζόρια παραμένουν, όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Επιθετικά ακίνδυνος στο μεγαλύτερο μέρος ο Πλατανιάς, αρκέστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, αλλά δεν γλίτωσε το γκολ που έφερε την ήττα. Αυτό ήταν το έκτο σερί ματς που η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη και απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα πήρε ιστορική πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, αφού επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Παναθηναϊκού, με γκολ του Αναστασάκου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους Χανιώτες, αλλά δεν υπάρχει χρόνο για πανηγύρια, αφού η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος, ώστε η ομάδα να μπορέσει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Ανταγωνιστικός στην έδρα του ο Πλατανιάς, που μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα συνολικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Αγκιλέρα και Δημήτρης.

ΕΝΤΟΣ: 3-4-1
ΓΚΟΛ: 15-21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πήρε τεράστιας σημασίας νίκη επί του ΠΑΟΚ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική με 1-0, με το σκορ να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι Αρκάδες ήταν σαφώς ανώτεροι από τον "δικέφαλο" και έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα. Ακόμα κι έτσι όμως κατάφερε να μειώσει στον πόντο την απόσταση από την δεύτερη θέση και ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Τσιώλης κάνει λόγο ακόμα και γα την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, εκμεταλλεύτηκε σε ακόμα ένα ματς την δυνατή του έδρα και πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, για το θεσμό του Κυπέλλου, και πήρε αυτός το εισιτήριο για τα προημητελικά. Στα μεταγραφικά, απέκτησε τους Κάφα και Σέτι και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ουρτάδο(Παναχαϊκή), ενώ ψάχνει και για επιθετικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένος είναι ο Φορμίκα, ενώ εκτός συνεχίζουν και οι Μπακασέτας και Καλαντζής.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-4
ΓΚΟΛ: 24-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Ο Αναστασιάδης γνωρίζει πως η ομάδα του είναι κατώτερη και αν δώσει χώρο στον Αστέρα, ίσως το πληρώσει. Περιμένω χαμηλό σκορ ,με το ημίχρονο να είναι ισόπαλο.(Ισοπαλία στο ημίχρονο, 1.90, MyBet).

17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-0-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ προέρχονται οι γηπεδούχοι, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη. Στο μεγαλύτερο μέρος είχε παθητικό ρόλο, αλλά κινδύνεψε ελάχιστα από τον Παναθηναϊκό, αλλά όταν έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει ιδανικά, να ισοφαρίσει και ίσως να άξιζε και κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Ικανοποιημένος με τους παίκτες του ο Δερμιτζάκης, που βλέπει πλέον τον Πανθρακικό να έχει απομακρυνθεί 6 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Σήμερα παίζει, όπως τόνισε και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, το δυσκολότερο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά προέτρεψε τους παίκτες του να προσπαθήσουν για ότι καλύτερο. Την περασμένη εβδομάδα απέκτησε τους Τζανή και Ντιόγκο(Παναχαϊκή), αλλά σήμερα θα έχει πάρα πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Μπονγκ και Μιχαλόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 4-1-4
ΓΚΟΛ:  19-22
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική με 2-0. Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του, ενώ υπήρχαν και στιγμές που απέδωσε όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Μετά από αρκετό καιρό οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανεβασμένοι αγωνιστικά και έδειξαν ότι βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Στο θέμα του προπονητή, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να πορευτεί με τον Αντώνη Νικοπολίδη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά παράλληλα ψάχνεται μήπως βρει κάτι ενδιαφέρον στην αγορά της Ισπανίας. Στο μεταγραφικά, αποχώρησε ο Τοροσίδης για την Ρόμα και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην απάντηση του Τζιμπούρ. Μακριά από την έδρα τους οι "ερυθρόλευκοι" είναι αρκετά δυνατοί και μετρούν φέτος έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 6-3-0
ΓΚΟΛ: 41-10
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

Στοίχημα προβλέψεις: Και μόνο που ο Πανθρακικός διάλεξε το συγκεκριμένο ματς για να εκτίσουν οι παίκτες του τις τιμωρίες δείχνει ότι δεν περιμένουν τίποτα από το ματς. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μία πειστική εμφάνιση και έχει αξία να ποντάρουμε στο "διπλό" από ημίχρονο. (1.75, Mybet).



19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-4

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έκανε την χειρότερη του εμφάνιση από τότε που ανέλαβε τεχνικός της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά παρ' όλα αυτά επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική. Οι Περιστεριώτες αν και ήλεγχαν τελείως το ματς και κινδύνεψαν σχεδόν ελάχιστα, δυσκολεύτηκαν πολύ στην δημιουργία φάσεων και αυτό ήταν κάτι που σχολίασε στο τέλος ο τεχνικός της ομάδας, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η αλήθεια είναι ότι με τον Αναστόπουλο στον πάγκο, ο Ατρόμητος προσεγγίζει τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια και ίσως αυτό τ στυλ ποδοσφαίρου να του ταιριάζει περισσότερο. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στο -3 από την δεύτερο ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό ήταν το έβδομο σερί ματς που ο Ατρόμητος κράτησε το αήττητο σερί του και το τρίτο που καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα παραταχτεί πλήρης, αφού δεν έχει απουσίες.

ΕΝΤΟΣ: 7-1-1
ΓΚΟΛ: 18-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρόσθεσε ακόμα μία μαύρη σελίδα στην φετινή σεζόν, αφού μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά Χανιών στην Κρήτη και γνώρισε τον αποκλεισμό από το θεσμό του Κυπέλλου. Ακόμα μία τραγική εμφάνιση για τους "¨πράσινους", που εμφανίστηκαν σχεδόν.. αδιάφοροι και δεν απείλησαν καθόλου τους Κρητικούς. Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, προηγήθηκε με 1-0 με τον Τοτσέ, αλλά ισοφαρίστηκε από τον ανώτερο Πανθρακικό ,που άξιζε κάτι καλύτερο από τον έναν βαθμό. Το κλίμα στην Παιανία είναι πολύ βαρύ, με τον Φάμπρι να μην νιώθει και πολύ ασφαλής στον πάγκο της ομάδας, αφού μεσοβδόμαδα βρέθηκε πολλή κοντά στην απόλυση. Στα διοικητικά ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι υποθέσεις με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλου, με τους δύο πρώτους να υπολογίζονται κανονικά από τον Ισπανό τεχνικό. Εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός φέτος αποδυναμώνεται αισθητά και τρέχει ρεκόρ 3-3-3. Συνεχίζουν εκτός Πίντο, Χουούμης και Φορναρόλι.

ΕΝΤΟΣ: 3-3-3
ΓΚΟΛ: 18-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

Προγνωστικά: Πολύ βαρύ  το κλίμα στον Παναθηναϊκό, που δυσκολεύεται πολύ τις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν πείθει, αλλά παίζει σωστό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος, που έχει τα φόντα να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Άσσος (2.55, MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση