» » » » » Πάμε Στοίχημα Primera Division: Νέα θητεία Μανθάνο στη Μαγιόρκα

Πάμε Στοίχημα Primera Division: Νέα θητεία Μανθάνο στη Μαγιόρκα
17:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία (από 1996): 8-11-10
Α’ Γύρος: ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1-1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση για τη Μαγιόρκα που έμεινε με 10 από νωρίς λόγω της αποβολής του Χάβι Μάρκεθ στο 29’ και ηττήθηκε με 0-3, όλα στην επανάληψη. Οι 13 ήττες στα 17 τελευταία δεν άφησαν αλλά περιθώρια στη διοίκηση από το να απομακρύνει τον Καπαρός και να φέρει στη θέση του τον παλιό γνώριμο Γκεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος θα κάτσει για τρίτη φορά στον πάγκο της Μαγιόρκα (2004, 2006-2010 οι προηγούμενες). Αγωνιστικά έχει πιάσει πάτο και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Λα Κορούνια και στο +4 από τη σωτηρία. Μαζί με τη Μπιλμπάο, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (42). Τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στην Οσασούνα ήταν under, τα 4 πιο πρόσφατα έληξαν ισόπαλα. Έχει κρατήσει μόλις τρεις φορές ανέπαφη την εστία της φέτος. Η Μαγιόρκα είναι αήττητη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-4-0). Εκτός ο βασικός κίπερ Αουάτ (20 συμμ.), ο αμυντικός Μπίγκας (16 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Αριθμέντι (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 3-2-5
Γκολ: 12-18
Τελευταία 5: 0-1-4

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Δίκαιη η επικράτηση της κόντρα στη Θέλτα. Είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά άνοιξε το σκορ στο 55’ με τον Αρμεντέρος, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν κατά διαστήματα, αλλά να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ουσιαστική απειλή. Σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια της (αν εξαιρέσουμε αυτό με τη Μπάρτσα) και κατάφερε μετά από καιρό να βγει από την τελευταία τριάδα. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (18). Εκτός ο τερματοφύλακας Ριέσγο και οι μέσοι Σίσι (11 συμμ.), Ανάν (6 συμμ.), Τιμόρ (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-7
Γκολ: 7-18
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Αλλαγή προπονητή = βελτίωση της ομάδας, λέει συνήθως ο κανόνας, που μπορεί να επιβεβαιωθεί λόγω των πολλών αδυναμιών της Οσασούνα. Άσος στο 2.15 (MyBet).




21:00 ΛΕΒΑΝΤΕ  - ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία (από 2004): 2-0-5
Α’ Γύρος: ΜΑΛΑΓΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ 3-1

ΛΕΒΑΝΤΕ: Η Εσπανιόλ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα και την υποχρέωσε σε ακόμα μια εκτός έδρας ήττα. Βρέθηκε πίσω από αυτογκόλ του Ιμπόρα στο 42’, στην επανάληψη όμως ισοφάρισε με τον Ρουμπέν Γκαρσία (47’). Ένα δίλεπτο μπλακάουτ ήταν αρκετό για να δεχτεί δύο τέρματα (67’, 69’) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μάρτινς στο 87’. 2-0-4 η πρόσφατη φόρμα τη, που την έριξε στην 9η θέση, αλλά με το συνωστισμό που επικρατεί μέχρι και την 4η θέση παραμένει σε απόσταση αναπνοής ακόμα και για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα 8 από τα 10 φετινά εντός ήταν over. Την Πέμπτη φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Χωρίς απουσίες απόψε.

Εντός: 7-1-2
Γκολ: 20-13
Τελευταία 5: 2-0-3

ΜΑΛΑΓΑ: Σε ακόμα μία κακή εμφάνιση εντός έδρας, παραχώρησε ισοπαλία στη Σαραγόσα 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’, αλλά η Μάλαγα ισοφάρισε με πέναλτι του Ίσκο στο 23’. Στη συνέχεια αμφότερες είχαν καλές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο τέρμα, αλλά το σκορ έμεινε ως είχε μέχρι το τέλος. Τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας που δεν καταφέρνει να κερδίσει (μαζί με 1 στο κύπελλο), αλλά έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνη 4η στη βαθμολογία. Τα 8 από τα 10 φετινά εκτός στο πρωτάθλημα ήταν under. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (20). Επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 15 μήνες ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος έπαιξε για ένα 20λπετο στο παιχνίδι με τη Σαραγόσα. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ελισέου (21 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Γουέλινγκτον (21 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-3-3
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δεν είναι στα καλύτερα της η Μάλαγα, αλλά η Λεβάντε είναι ομάδα στα μέτρα της και μπορεί να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.45 (BetShop).




23:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (από 1993): 24-3-10
Α’ Γύρος: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 1-0

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Από το πρώτο λεπτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γρανάδα φάνηκε πως δε θα ήταν η μέρα της και το γλυκό έδεσε με το αυτογκόλ του Ρονάλντο στο 22’. Η Γρανάδα το μόνο που χρειάστηκε ήταν να αμυνθεί και η αλήθεια είναι πως δε δυσκολεύτηκε και πολύ να πάρει τη νίκη από τη Ρεάλ! Ναι, η Γρανάδα! Το κακό εξωαγωνιστικό κλίμα συνεχίζεται στη Βασίλισσα και φυσικό να έχει αντίκτυπο και εντός γηπέδου. Ο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει περάσει στην αντεπίθεση κόντρα στις παλιοσειρές της Ρεάλ, δηλώνοντας πως ότι συμβαίνει μέσα στην ομάδα δεν πρέπει να διαρρέει προς τα έξω (αναφερόμενος στη Καρμπονέρο, δημοσιογράφο και σύζυγο του Κασίγιας που δημοσίευσε τις συζητήσεις Κασίγιας-Ράμος-Πέρεθ). Στο -7 από την Ατλέτικο, η Μπάρτσα προφανώς και δεν πιάνεται (-16). Παραμένει αήττητη εντός για την Πριμέρα, 22 σερί μετρώντας και τα περσινά. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (54), ενώ μαζί με την Ατλέτικο και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (21). Την Τετάρτη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Πέπε (16 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Κασίγιας (19 συμμ.) και ο αμυντικός Βαράν (8 συμμ.).

Εντός: 8-2-0
Γκολ: 32-8
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ήταν πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια και πήρε τη νίκη από τη Ράγιο με 2-1. Προηγήθηκε με τον Ράκιτιτς στο 45’+2, ισοφαρίστηκε στο 51’ με πέναλτι, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Νεγρέδο της έδωσε και πάλι το προβάδισμα το οποίο κράτησε ως το τέλος, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που υπήρχαν εκατέρωθεν. Ο Ουνάι Έμερι έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και με τους 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές κρατάει ακόμα ζωντανές τις ελπίδες της Σεβίλλης για εξάδα. Η νίκη της επί της Ρεάλ στον πρώτο γύρο ήταν η πρώτη μετά από ένα 7 συνεχόμενες ήττες. Μετράει μόλις μία νίκη σε 15 εξόδους στην Πριμέρα και μόλις δύο ισοπαλίες στις 8 πιο πρόσφατες. Τιμωρημένος ο μέσος Ράκιτιτς (19 συμμ./4 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Σισίνιο (19 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι μέσοι Περότι (10 συμμ.), Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-4-6
Γκολ: 9-18
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περίεργη η συγκυρία για τη Ρεάλ, που δεν είναι για να την εμπιστεύεσαι ούτε στα εντός με τέτοια εικόνα, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί αγώνας για Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σεβίλλη είναι αρκετά σοβαρή στα τελευταία και μπορεί να πετύχει γκολ στην προβληματική άμυνα των Μαδριλένων. Γκολ-γκολ στο 1.62 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση