» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Super League: Τελικός για δύο στην Κέρκυρα


Προβλέψεις στοίχημα Super League: Τελικός για δύο στην Κέρκυρα
15:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ προέρχεται ο Πανιώνιος, που σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς ήταν κακός και δίκαια δεν πήρε τίποτα από την αναμέτρηση. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να πάρει τον έλεγχο και ήταν μονίμως καθηλωμένος μπροστά από τα καρέ του κίπερ του. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε λίγο την απόδοσή του, χωρίς όμως να μπορέσει να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επικαλέστηκε τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του και τόνισε πως το σημερινό ματς είναι ένα από τα πιο κρίσιμα την φετινή σεζόν για τον Πανιώνιο. Η ομάδα συνολικά δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση και απέχει 7 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Εντός έδρας πάντως παρουσιάζεται ανταγωνιστική και έχει πέντε νίκες, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολλά είναι το προβλήματα που αντιμετωπίζει και σήμερα ο νεαρός τεχνικός, αφού θα απουσιάσουν οι Περιστερίδης, Σάμαρης, Ανδράλας, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κούρος και Ρόκα.


ΕΝΤΟΣ: 5-1-4
ΓΚΟΛ: 22-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στο ματς που έκλεισε την περασμένη αγωνιστική την Δευτέρα, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Λιβαδειά, με το 1-1 με τον Λεβαδειακό να έρχεται φυσιολογικά. Δεν ήταν καλός ο ΠΑΣ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κινδύνευσε αρκετές φορές να δεχθεί ακόμα ένα τέρμα, αλλά στάθηκε όρθιος και έφυγε τελικά με τον ένα βαθμό. Παραμένει έτσι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τον 5ο Λεβαδειακό και σήμερα στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον φέρει σε τροχιά πλέϊ οφ. Ο Γιάννης Χριστόπουλος πάντως, αυτήν την φορά δεν μίλησε ούτε για την παραμονή, αλλά ούτε και για το ευρωπαϊκό όνειρο, γνωρίζοντας και ό ίδιος πως είναι πολύ δύσκολο ο ΠΑΣ να μπει μέσα στην πρώτη πεντάδα, συνυπολογίζοντας και τα δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Εκτός έδρας οι Γιαννιώτες για δεύτερο σερί ματς, όπου φέτος μετρούν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εκτός σήμερα ο Φεγκρούς, αλλά επιστρέφει ο Πάντος.

ΕΚΤΟΣ: 3-3-4
ΓΚΟΛ: 19-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

Προβλέψεις στοίχημα: Πολλές και σημαντικές απουσίες έχει ο Πανιώνιος και αυτό με φοβίζει για να πάω προς τον άσσο. Περιμένω αι οι δύο ομάδες πάντως αν σκοράρουν στην Νέα Σμύρνη. Goal/Goal (2.05, Βetshop).



17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-2-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το τελευταίο παιχνίδι του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας ήταν αυτό στην Κρήτη κόντρα στο ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, όπου η Κέρκυρα ηττήθηκε με 2-0. Μεσοβδόμαδα ο νεαρός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Κέρκυρας ,με τον Γιάννη Παπακώστα να αναλαμβάνει να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση, μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο παιχνίδι με τους Κρητικού, οι "Φαίακες" δικαιολόγησαν την παρουσία τους στο γήπεδο μόνο στο δεύτερο μέρος, όπου πίεσαν για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά το 2-0 του ημιχρόνου παρέμεινε. Η ομάδα έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 14 βαθμούς και χρειάζεται πέντε για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το σημερινό ματς με την ΑΕΚ ίσως είναι το πιο κομβικό της σεζόν, αφοί μία νέα ήττα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας. Η Κέρκυρα συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς νίκη, όπου μετρά έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο Αγρίτης.

ΕΝΤΟΣ: 1-5-4
ΓΚΟΛ: 9-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑΕΚ: Πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η "Ένωση", που με τις προσθήκες του Ιανουαρίου έγινε πολύ πιο ανταγωνιστική. Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν ορμητική και στο δεύτερο έπαιξε προσεκτικά, ώστε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Ικανοποιημένος ο Λίνεν που κρυφοκοιτάζει μέχρι και για είσοδο στα πλέϊ οφ, σε μία ολική ανατροπή για την "Ένωση" στο δεύτερο γύρο. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που η ΑΕΚ διατηρεί το αήττητο, ενώ σε αυτό το διάστημα μετράει τρεις νίκες. Στόχος της στο σημερινό ματς είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο και ο Λίνεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς. Μακριά πάντως από την έδρα της η ΑΕΚ δυσκολεύεται πολύ την φετινή σεζόν και με επτά ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη, έχει μία από τις χειρότερες εκτός έδρας συγκομιδές στην κατηγορίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Καραλής, Πετρόπουλος, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσούπρος. Ντοπέ πιάστηκε ο Αρκούδας.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-7
ΓΚΟΛ: 17-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα λειτουργήσει ευεργετικά για την Κέρκυρα, που όμως θα πιεστεί πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την ΑΕΚ όμως θα λείπει ο Πετρόπουλος και σίγουρα αυτό θα επηρεάσει και την υπόλοιπη ομάδα. Ισοπαλία (3.10, Mybet).

17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Βέροια με 2-0 και σήμερα καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Πανθρακικός δεν δικαιολόγησε σε καμία στιγμή την παρουσία του στο γήπεδο της Βέροιας, αφού ήταν μονίμως σε παθητικό ρόλο και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε για κάτι καλύτερο. Στην κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες στάθηκε ο Δερμιτζάκης, που δήλωσε πίστη και ικανοποίηση από την ομάδα του, θέλοντας έτσι να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα. Η ομάδα της Κομοτηνής πλέον βρίσκεται στο +4 από την γραμμή του υποβιβασμού και τρέχει ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος και μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Εκτός σήμερα οι Μιχαλόπουλος και Μπονγκ.

ΕΝΤΟΣ: 4-1-5
ΓΚΟΛ: 19-25
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δεν κατάφερε την περασμένη Δευτέρα να πάρει κάτι καλύτερο από το 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΣ Γιάννενα, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Χωρίς πολλές φάσεις το ματς, με τους "πράσινους" να έχουν ένα πλεονέκτημα στην κατοχή, αλλά να δυσκολεύονται πολύ στην δημιουργία φάσεων. Κουρασμένη φάνηκε η ομάδα από το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα, κάτι που επιβεβαίωσε στην συνέχεια και ο Παράσχος, που έθεσε ως φαβορί για την 5η θέση τον ΠΑΣ και όχι τον Παναθηναϊκό. Πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή την 5η θέση κατέχει ο Λεβαδειακός, στο +1 από τον ΠΑΣ και το +2 από ΟΦΗ και Παναθηναϊκό. Μακριά από την έδρα του ο Λεβαδειακός έχει κάνει αρκετές ζημιές φέτος, αφού παίζει κλειστά με αντεπιθέσεις και συγκεκριμένα έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παράσχος είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό ματς.

ΕΚΤΟΣ: 4-1-5
ΓΚΟΛ: 17-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το κίνητρο του Πανθρακκού θα είναι μεγαλύτερο, αφού στο +4 από την γραμμή μόνο σίγουρος δεν μπορεί να νιώθει. Ο Λεβαδειακός γνωρίζει τις δυσκολίες και θα παίξει κλειστά, ώστε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Για σιγουριά επιλέγουμε το under (1.50, GoalBet).



19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 8-2-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μέσα από τα χέρια του έχασε τη νίκη ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική, αφού το χέρι του Μπουμσόνγκ στην τελευταία φάση με τον Αστέρα Τρίπολης, έφερε την ισοφάριση σε 2-2 από τους Αρκάδες. Συνολικά ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός, που αντιμετώπισε δυσκολίες στο αμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά η καλή απόδοση του Σισοκό βοήθησε πολύ τους "πράσινους". Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας έμεινε ο Ισπανός τεχνικός του "τριφυλλιού", Φάμπρι, που τόνισε όμως ότι η ομάδα απέχει πολύ από τον στόχο της. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο -2 από την γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου φέτος μετρούν δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Στο μεταγραφικό κομμάτι, αποκτήθηκε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα για να βοηθήσει στο πρόβλημα του γκολ, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν σήμερα οι Κούιπερ και Ντίνας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τοτσέ, Φορναρόλι, Κουίνσι και Χουχούμη, με τον Πορτογάλο Ζέκα να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

ΕΝΤΟΣ: 2-6-1
ΓΚΟΛ: 22-21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΞΑΝΘΗ: Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ στην απόδοσή της κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επί του Πλατανιά με 2-0 την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας. Δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο μέρος, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά στην επανάληψη ήταν ακόμα πιο πιεστική και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Πλέον το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και έχει πάρει απόσταση ασφαλείας επτά βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού. Εμφανώς βελτιωμένη η Ξάνθη στα τελευταία ματς, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι γίνεται εξαιρετική δουλειά, με τους Αρκάδες να έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία πετά ματς. Το θέμα είναι ότι μακριά από τα "Πηγάδια" η Ξάνθη αδυνατεί να πιάσει καλή απόδοση και συνολικά την φετινή σεζόν, μετράει επτά ήττες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε εννέα αναμετρήσεις. Εκτός σήμερα οι Ράνος Φλίσκας και Πρίττας, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μαρκόφσκι.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-7
ΓΚΟΛ: 17-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα, αλλά σε αποδόσεις τόσο χαμηλές δεν αξίζει να τον παίξουμε. Ούτε η κόντρα αξίζει και γι' αυτό θα πάω στην λογική των γκολ. 2-3 γκολ (1.80 Μybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση