» » » » » » Στοίχημα Super League: Τα βλέμματα στην Τρίπολη


Στοίχημα Super League: Τα βλέμματα στην Τρίπολη
17:15 ATΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πήρε τεράστια νίκη μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" την περασμένη αγωνιστική με 3-2 και έσπασε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού τόσο στο φετινό πρωτάθλημα ,όσο και εντός έδρας. Ο Ατρόμητος αγωνίσθηκε χωρίς έξι βασικότατους ποδοσφαιριστές και πέτυχε την μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. Τόσο ο Θανάσης Καραγκούνης, όσο και ο Ελίνι Δημούτσος πέτυχαν δύο εντυπωσιακά γκολ για την ομάδα του Περιστερίου, που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τον 3ο ΠΑΟΚ και στο -3 από τον τρίτο Αστέρα Τρίπολης. Άπαντες αφιέρωσαν αυτή τη νίκη στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Σπανό, που είχε προαναγγέλλει βόμβα αποχώρησης. Σήμερα ο Ατρόμητος επιστρέφει στην έδρα του, όπου είναι πολύ δυνατός την φετινή σεζόν και σε δέκα αναμετρήσεις, μετράει επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ο Αναστόπουλος είναι φανερό ότι έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της ομάδας που σήμερα έχει ως μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς. Εκτός σήμερα οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος, ενώ διαθέσιμος είναι ο Ναπολεόνι. Όχι όμως και ο Μάντζιος.


ΕΝΤΟΣ: 7-1-2
ΓΚΟΛ: 22-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΒΕΡΟΙΑ: Πήρε μία πολύ σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική με 2-0 επί του Πανθρακικού εντός έδρας με 2-0 και μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση. Και τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Γκιγιέρμο, που ήταν χάρμα οφθαλμών και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανθρακικού. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη επέστρεψε δυναμικά στις νίκες, μετά από τέσσερις αγωνιστικές και βγήκε μετά από αρκετό καιρό από την ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον βρίσκεται στο +1 από τον Πλατανιάς Χανιών, που είναι εντός ζώνης και τα χαμόγελα έχουν επανέλθει στο στρατόπεδό της. Ο Δημήτρης Κατλαϊτζίδης κρατάει πάντως χαμηλά τους τόνους και τονίζει πως δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια. Σήμερα η ομάδα της Βέροιας θα παίξει αμυντικά και θα ψάξει ένα γκολ με αντεπιθέσεις, αλλά γνωρίζει πως το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κόστλι, Ορέστες , Μπάργαν και Μοκάκε.

ΕΚΤΟΣ: 1-4-5
ΓΚΟΛ: 14-25
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του μέσα στο Φάληρο και σήμερα δικαιολογημένα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσσος (1.60 Mybet).






17:15 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 6-2-0

ΠΑΟΚ: Από το ισόπαλο 2-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη προέρχεται ο "δικέφαλος", που ήταν ποιοτικά ανώτερος από τον αντίπαλο του, είχε την κατοχή της μπάλας κα τις σημαντικότερες ευκαιρίες, αλλά σε ακόμα ένα ματς προδόθηκε από την άμυνά του. Επιθετικά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και δημιούργησε ευκαιρίες ενώ θετικό ήταν και το ντεμπούτο του Καμαρά. Πλέον ο "δικέφαλος" έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, στα οποία μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και έχει πέσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια των οπαδών προς τον τεχνικό της ομάδας, Δώνη, που πληρώνει την κόντρα του μ τον Πάμπλο Γκαρσία. Τελικά ο Ουρουγουανός τον υπερασπίστηκε και μένει στην ομάδα. Ζητούμενο σήμερα είναι η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αν και στα δύο τελευταία ματς έχει μία ήττα και μία ισοπαλία. Εκτός σήμερα οι Κωσταντινίδης, Κάτσε, Σταφυλίδης, Χάκομπο, Πέλκας και Γεωργιάδης. Επέστρεψε όμως και ο Κουμαλό από το Κόπα Άφρικα.

ΕΝΤΟΣ: 6-2-1
ΓΚΟΛ: 27-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

OΦΗ: Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν σε ακόμα ένα ματς την δυνατή τους έδρας και πήραν σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Κέρκυρας με 2-0. Στο πρώτο μέρος πέτυχαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος, έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Πλέον ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -2 από την 5η θέση της βαθμολογίας και ισοβαθμεί στην 7η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό, έχοντας 26 βαθμούς. Ο κόσμος της ομάδας... ονειρεύεται την Ευρώπη, αλλά ο τεχνικός της ομάδας κρατάει χαμηλά τους τόνους και τονίζει πως η ομάδα δεν αποκλίνει από τον πρώτο στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πλέον ο ΟΦΗ έχει απόσταση ασφαλέιας8 βαθμών από την γραμμή και μπορεί να νιώθει βαθμολογικά άνετος. Εντός έδρας οι Κρητικοί μετρούν πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς, αλλά μακριά από αυτήν αποδυναμώνοντας αισθητά. Συγκεκριμένα μετρούν , μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σόουζα, Ζορμπάς και Χαριτωνίδης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-7
ΓΚΟΛ: 23-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ θα μπει δυναμικά στο ματς για να επιστρέψει στις νίκες και ο κακός ΟΦΗ μακριά από την έδρα του, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο. Άσσος (1.45 BetShop).






19:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με αρκετή δόση τύχης ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τους "πράσινους" με το αλά Πανένκα πέναλτι του Περόνε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Καθαρό πέναλτι για τους Αρκάδες, που ναι μεν είχαν την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες όταν ο Παναθηναϊκός βγήκε στην επίθεση. Μετά όμως και από αυτήν την ισοπαλία ο Αστέρας διατήρησε το αήττητο εντός έδρας, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς και διεύρυνε το αήττητο σερί τους στους πέντε αγώνες. Ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε ανάλογη εμφάνιση και κόντρα στο πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έθεσε ως στόχο για τους Αρκάδες την δεύτερη θέση στην βαθμολογία. Ο Αστέρας βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από τον Ατρόμητο και θέλει να διατηρήσει αυτήν την θέση μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ώστε να έχει προβάδισμα στα πλέϊ οφ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο νεοφερμένος Κοντοές.

ΕΝΤΟΣ: 8-2-0
ΓΚΟΛ: 29-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας από τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική με 3-2. Υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού, του ισπανού Μίτσελ, που θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες, ήταν κακός στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ηττήθηκε από τον Ατρόμητο, που αγωνίσθηκε χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" πολύ δύσκολα θα χάσουν τον φετινό τίτλο, αφού έχουν μεγάλη απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, απλά αποχαιρέτησαν το αήττητο πρωτάθλημα, που είχαν θέσει αρχικά ως στόχο. Την ερχόμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός παίζει με την Λεβάντε για το Europa League, με τον Μίτσελ πάντως να θέλει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του, τονίζοντας πως προηγείται η νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα. Μακριά από την έδρα τους οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα φετινά ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γκρέκο, Πίνο, Κάρολ και Φουστέλ. Στην αποστολή πήρε ο Ισπανός τους Λυκογιάννη, Φετφατζίδη και Βλαχοδήμο.

ΕΚΤΟΣ: 7-3-0
ΓΚΟΛ: 44-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Σε αρκετά υψηλές τιμές είναι το διπλό του Ολυμπιακού, που υπερέχει σε πολλούς τομείς του Αστέρα Τρίπολης, που ναι μεν είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή. Αξίζει το διπλό μόνο και μόνο λόγω απόδοσης. Διπλό (1.80, GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση