» » » » » » Στοίχημα Premier League: Σε κίνδυνο οι γηπεδούχοι, έχουν ακόμα ελπίδες οι κόκκινοι.


Στοίχημα Premier League: Σε κίνδυνο οι γηπεδούχοι, έχουν ακόμα ελπίδες οι κόκκινοι.
15:30 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 48-35-78
Α’ Γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Υποδέχτηκε την ΚΠΡ που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και αφού γλίτωσε με δοκάρι, δέχτηκε γκολ στο 23’. Δεν έκανε πολλά επιθετικά αλλά στάθηκε τυχερή και στην πρώτη της φάση κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αγκμποναλόρ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι (45’+3). Πιο μοιρασμένη η επανάληψη, προηγήθηκε με τον Βάιμαν στο 59’, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες και ισοφάρισαν στο 73’, αλλά συνέχισε να έχει την τύχη με το μέρος της και πήρε τη νίκη με γκολ του Μπεντεκέ στο 81’, γλιτώνοντας την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις ως το τέλος. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Λαμπέρτ, κόντρα μάλιστα σε ομάδα με τους ίδιους στόχους (προηγήθηκε το διπλό στο Ρέντινγκ) και συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή, όντας τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (57). Έχασε μόνο μια φορά από τη Λίβερπουλ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-2-1). Εκτός ο αμυντικός Νταν και οι μέσοι Χερντ (9 συμμ.), Ολμπράιτον (9 συμμ.), Γκάρντνερ (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κλαρκ (28 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Χόλμαν (25 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 4-4-7
Γκολ: 14-22
Τελευταία 5: 3-0-2


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Φρέναρε απότομα στο Σεντ Μέρις και αφήνοντας πίσω τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχασε δίκαια από τη Σαουθάμπτον με 1-3. Πιο ορεξάτοι οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με 2-0 στο 33’, με τον Φιλίπε Κουτίνιο να ξαναβάζει τις κόκκινους στο παιχνίδι στο 45’. Στην επανάληψη δεν έδειξε ικανή να αλλάξει την κατάσταση και ήρθε λογικά και τρίτο τέρμα στο 81’. Τερμάτισε έτσι το νικηφόρο σερί των τριών προηγούμενων αγωνιστικών και έμεινε 5 βαθμούς μακριά από την πεντάδα. Είχε δείξει πως το πίστευε και θα διεκδικούσε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέχρι τέλους, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα που την είχαν κρατήσει πίσω στον πρώτο γύρο έκανα και πάλι την εμφάνιση τους και δε ξέρουμε κατά πόσο θα επηρεάσουν αυτή την προσπάθεια. Μαθηματικά πάντως είναι ακόμα μέσα στο κόλπο. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σουάρεζ, που έφτασε τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ. Εκτός ο αμυντικός Κέλι (4 συμμ.), ο πλάγιος μέσος Άλεν (27 συμμ.) και ο επιθετικός Μπορίνι (9 συμμ.).

Εκτός: 6-5-4
Γκολ: 20-13
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Η Βίλλα καίγεται για τους βαθμούς, αλλά με τον ανοιχτό τρόπο και με τις κακές επιδόσεις στην άμυνα συνήθως την πατάει. Κάτι ανάλογο με ότι συμβαίνει και στη Λίβερπουλ. Over στο 1.67 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση