» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Super League: Ντέρμπι παραμονής στο ΟΑΚΑ


Προβλέψεις στοίχημα Super League: Ντέρμπι παραμονής στο ΟΑΚΑ
17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Είναι πλέον φανερό ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και το απέδειξε περίτρανα την περασμένη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 4-0. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, που συνεχίζει πάντως να έχει διαφορά ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από τον Άρη(υστερεί στην ισοβαθμία), που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Εξοργισμένος μετά το ματς ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Κομπότης, που έβαλε πρόστιμο στους παίκτες ύψους 80.000 ευρώ. Συνολικά η ομάδα του Λεβαδειακού έχει να κερδίσει επτά αναμετρήσεις, στις οποίες μετράει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Από μόνο του λοιπόν το σημερινό ματς θεωρείται κομβικό για την ομάδα της Βοιωτίας, αφού σε περίπτωση νίκης ,λογικά θα κλειδώσει την παραμονής του στην Σούπερ Λιγκ. Εντός έδρας η ομάδα μετράει την φετινή σεζόν, τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει σίγουρα ο κίπερ Κουτσόπουλος, ενώ παίζεται του Κασμερίδη.


ΕΝΤΟΣ: 4-4-4
ΓΚΟΛ: 18-30
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΟΦΗ: Προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Βέροιας, την περασμένη αγωνιστική, που έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Ο ΟΦΗ έδωσε μεγάλη σημασία στην αμυντική του λειτουργία και κατάφερε να περιορίσει πολύ την ομάδα της Βέροιας, που ήταν άστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Επιθετικά ακίνδυνος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά τελικά κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη με 27 βαθμούς βρίσκεται μόλις 2 πάνω από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και μόνο άνετα δεν μπορεί να αισθάνεται. Το θετικό για την ομάδα της Κρήτης είναι ότι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Άρη έχει το πλεονέκτημα. Το σημερινό ματς θα το προσεγγίσει όπως και αυτό στην Βέροια, αφού πρώτος στόχος της ομάδας είναι να μην δεχθεί γκολ. Μακριά από την έδρα της φέτος τα αποτελέσματά της είναι απογοητευτικά, αφού συνολικά μετράει εννέα ήττες σε δώδεκα αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσει ο Μονιάκης και ο Περογαμβράκης.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-9
ΓΚΟΛ: 26-37
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

Προβλέψεις στοίχημα: Σίγουρα οι φωνές του Κομπότη θα αφύπνισαν τους παίκτες του Λεβαδειακού, που στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στον κακό εκτός έδρας ΟΦΗ. Άσσος (1.95 Mybet).



17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε κυρίως με αναπληρωματικούς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την ρεβάνς του Κυπέλλου και ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης με 1-0, όπου τον έχει βάλει για τα καλά στο κόλπο της εισόδου στα πλέϊ οφ. Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γεωργίου, σε ένα ματς που ο ΠΑΣ το αντιμετώπισε παθητικά και επιθετικά κυνήγησε το γκολ με αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ισοβαθμεί στην 5η θέση(υστερεί στην ισοβαθμία) με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιο ο τεχνικός της ομάδας θέλησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του ,τονίζοντας ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει πίεση για να πάρει την 5η θέση. Στο σημερινό ματς ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, όπου φέτος πάντως έχει πολλές αποτυχίες και συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε δώδεκα αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αγώνα δρόμου κάνει ο κίπερ Φεγκρούς για να προλάβει την αναμέτρηση.

ΕΝΤΟΣ: 4-4-4
ΓΚΟΛ: 22-20
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΡΗΣ: Καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Σούλης Παπαδόπουλος, αφού την περασμένη αγωνιστική οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό και μάλιστα με το ευρύ 4-0. Από τα πρώτα λεπτά που προηγήθηκε ο Άρης έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την αναμέτρηση, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να τονίζει πως το μόνο πράγμα που πρόλαβε να αλλάξει ήταν η ψυχολογία των παικτών. Πλέον ο Άρης, μπορεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά μείωσε την διαφορά του από την ΑΕΚ και τον Πανθρακικό στον πόντο και σήμερα σε περίπτωση που κερδίσει μέσα στα Γιάννενα θα βγει σίγουρα εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Το αρνητικό για τον Άρη την φετινή σεζόν είναι ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει να ξεπεράσει στην μάχη που κάνει για να μείνει στην Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα εκτός έδρας μετράει τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε δώδεκα αγωνιστικές. Πάντως σήμερα στα Γιάννενα θα έχει την συμπαράσταση 1.000 και πλέον οπαδών του που θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη για να τον βοηθήσουν να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κοέλιο, Τάτος, Πουλίδο και Ψυχογιός.

ΕΚΤΟΣ: 0-4-8
ΓΚΟΛ: 26-37
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Προβλέψεις στοίχημα: Η καθεμία ομάδα έχει το δικό της κίνητρο, αλλά αυτήν την περίοδο ο Άρης βγάζει περισσότερη ψυχή και ίσως να ήρθε η ώρα να πάρει το πρώτο του διπλό. Με κάλυψη βέβαια. Διπλό draw no bet (2,60 GoalBet).



19:30 AEK - BEΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ2003: 1-0-0

ΑΕΚ: Προσπάθησε με όλες της τι δυνάμεις στο "Γ. Καραϊσκάκης" την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον Φαληρικό στάδιο, αφού ηττήθηκε με 3-0 από τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ήταν ανταγωνιστική για τα πρώτα 60' της αναμέτρησης, ενώ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κορδέρο στο 1-0 για να ισοφαρίσει. Ο Έβαντ Λίνεν προέτρεψε τους παίκτες του να ξεχάσουν την εντός προγράμματος ήττα από τον Ολυμπιακό και να στραφούν το ματς με την Βέροια που ακολουθεί, αφού είναι ύψιστης επικινδυνότητας. Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τον Άρη που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και σε περίπτωση μη νίκης στο σημερινό ματς θα δει τον κλοιό να σφίγγει πολύ επικίνδυνα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την ΑΕΚ, αφού είχαν προηγηθεί αυτές από τον Πλατανιά και τον Παναθηναϊκό. Ορισμός του εξάποντου το ματς με την Βέροια ,αφού ο χαμένος θα μπλέξει σε περιπέτειες. Εντός πάντως η ΑΕΚ δείχνει πολύ πιο ανταγωνιστική την φετινή σεζόν, όπου συνολικά μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εκτός σήμερα ο Αρκούδας, ενώ τρέχει να προλάβει ο Παυλής.

ΕΝΤΟΣ: 5-4-4
ΓΚΟΛ: 19-29
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΒΕΡΟΙΑ: Αποχαιρέτισε το θεσμό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, αφού γνώρισε και δεύτερη ήττα από τον Πανθρακικό, με 1-0 και αυτήν την φορά. Πλέον προσανατολίζεται μόνο στο πρωτάθλημα, όπου τρέχει αήττητο σερί τις τελευταίες τρεις αγνωστικές. Την περασμένη πάντως αν και καλύτερη του ΟΦΗ, έμεινε στο 0-0, αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο της, αλλά δε δύο αντεπιθέσεις γλίτωσε τα χειρότερα. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά όχι και με το αποτέλεσμα και πλέον η ομάδα βρίσκεται μόλις στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά σε πιθανή ισοβαθμία με τον Άρη υπερτερεί. Στο σημερινό ματς πρώτο μέλημα της ομάδας θα είναι να κρατήσει το μηδέν παθητικό, ώστε να μπορέσει αν φύγει με το ΟΑΚΑ τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Εκτός έδρας η Βέροια πάντως αποδυναμώνεται αισθητά και φέτος μετράει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γκιγιέρμο, Καλί, Σνάουτσερ και Μπαργκάν.

ΕΚΤΟΣ: 2-5-5
ΓΚΟΛ: 20-28
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοίχημα: Δύσκολο ματς για την ΑΕΚ, που θα παίζει με τρομερή πίεση και αν το γκολ δεν έρθει γρήγορα ίσως να το πληρώσει σε μία από τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της Βέροιας. Διπλό draw no bet (3,00 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση