» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ


Προβλέψεις στοίχημα Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
20:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Σκορ α’ αγώνα: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κακός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης της περασμένης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αλλά βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπακασέτας, που πέτυχε και τα δύο γκολ για τους Αρκάδες. Σίγουρα τρίτος στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και πλέον ελπίζει να πετύχει κάτι… μεγαλύτερο μέσω των πλέϊ οφ. Μετά και από αυτή τη νίκη, ο Αστέρας έσπασε και το σερί των τεσσάρων ηττών, συμπεριλαμβανομένου και της ήττας στην «Τούμπα» στο πρώτο ματς Κυπέλλου. Σε εκείνο το ματς ο Αστέρας είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, αλλά δέχθηκε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Σάκης Τσιώλης πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του και ελπίζει πως με την βοήθεια του κόσμου, ο Αστέρας θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Θυμίζουμε πως στο ματς πρωταθλήματος ο Αστέρας είχε επικρατήσει του «δικέφαλου» με 1-0. Κάτι αναπάντεχο συνέβη στην οικογένεια του Αστέρα, αφού ο Φορμίκα μετά από στοίχημα που έβαλε με τον συμπαίκτη του, Ουρτάδο, γλίστρησε από βράχο και έσπασε τον αυχένα του. Οι γιατροί είπαν πως θα πρέπει να μείνει σε πλήρη ακινησία για τέσσερις μήνες και έπειτα θα μάθει αν μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!! Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψει ο Φούλοπ, ενώ αμφίβολος είναι ο Περόνε.



ΠΑΟΚ: Χωρίς η απόδοσή του να περάσει την μετριότητα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε με 2-0. Συνολικά ο «δικέφαλος» προβλημάτισε, αλλά τελικά σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κατάφερε νε επικρατήσει. Ήταν φανερό πως οι παίκτες του Γιώγου Δώνη είχαν το μυαλό τους στο σημερινό επαναληπτικό, αφού το Κύπελλο είναι και ο μεγάλος στόχος για την φετινή χρονιά. Πάντως οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη θέση και θα ξεκινήσουν από θέση ισχύος στα πλέϊ οφ, όπου θέλουν την 1η θέση, ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για το Champions League. Το αήττητο σερί για τον ΠΑΟΚ έφτασε τα έντεκα σερί ματς και πλέον ζητούμενο(σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δώνη) είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι αποτελεσματικοί στον επαναληπτικό της Τρίπολης. Άλλωστε έχουν και το υπέρ τους 2-1 από το ματς της «Τούμπας», που τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζουν εκτός οι Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς και Βούκιτς.

Προβλέψεις στοίχημα: Περιμένουμε ένα δυνατό ματς στην Τρίπολη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε θα βολευτούν με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση. Περιμένω ανoιχτό ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές. Goal/Goal (2.05 ΜyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση