» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Υπερέχει σε όλα ο Ολυμπιακός


Προγνωστικά στοιχήματος: Υπερέχει σε όλα ο Ολυμπιακός
Βαγιεκάνο – Σοσιεδάδ: Δυνατή στην έδρα της η Βαγιεκάνο (9-1-5), αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ από το Γενάρη δεν κοντράρεται (7-5-0).

Παλέρμο – Μπολόνια: Δύο σερί νίκες για την Παλέρμο και ελπίζει εκ νέου για παραμονή. Άνερη Βαθμολογικά η Μπολόνια.


Νιούκαστλ – Σάντερλαντ: Ντέρμπι μίσους και παραμονής. Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Νιούκαστλ. Ώθηση με Ντι Κάνιο στον πάγκο της η Σάντερλαντ.


Νις – Σοσό: Ισοπαλία δείχνει η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες (1-5-1).

Κάλιαρι – Ίντερ: Το βαθμολογικό κίνητρο είναι με την Ίντερ (8-1-6 εκτός). Πάντως η Κάλιαρι είναι συνηθισμένη στις ζημιές.

Κιέβο – Κατάνια: Η Κιέβο χρειάζεται ακόμα 4-5 βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή της. Η Κατάνια δείχνει να ντεφορμαρίζεται στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Πάρμα – Ουντινέζε: Αδιάφορο ματς. Δυνατή στο «Ένιο Ταρντίνι» η Πάρμα. Χωρίς Ντι Νατάλε η Ουντινέζε.

Τζένοα – Σαμπντόρια: Τεράστιο τοπικό ντέρμπι της Γένοβας. Πλέον η Σαμπντόρια είναι η πιο άνετη βαθμολογικά και η Τζένοα εκείνη που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Τορίνο – Ρόμα: 0-7-4 η παράδοση τα τελευταία 20 χρόνια , αν και η Ρόμα έχει τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με την Ίντερ να σκέφτεται.

Στόουκ – Μάντσεστερ Γ.: Έχει μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού η Στόουκ (+3 από την επικίνδυνη ζώνη). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την συμπολίτισσα Σίτι, όμως ο τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ήδη δικός της.

Στουτγάρδη – Γκλάντμπαχ: Μία από τις χειρότερες έδρες έχει η Στουτγάρδη (3-3-7). Από εφτά σερί under προέρχεται η Γκλάντμπαχ.

Λιόν – Τουλούζ: Τρεις σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη έχει η Λυών, μόλις μία ήττα έχει κάνει στα τελευταία έξι παιχνίδι της η Τουλούζ.

Ατλέτικο Μ. – Γρανάδα: Με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-3-1) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το χειρότερο της σερί τρέχει η Γρανάδα φέτος μένοντας χωρίς νίκη επτά αγωνιστικές (0-2-5).


Άουγκσμπουργκ – Αϊντραχτ Φρ.: Κρίσιμο ματς για την Άουγκσμπουργκ, όμως εντός έδρας έχει μόλις δυο νίκες (2-5-7). Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στα οκτώ τελευταία έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ.

ΑΕΚ – Πανθρακικός: Τελικός για τις δύο ομάδες. Με Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο της πλέον η ΑΕΚ, την στιγμή που ο Πανθρακικός έχει βρει και πάλι την φόρμα του.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: Η πλάστιγγα του ενδιαφέροντος γέρνει προς την πλευρά του Άρη, που θέλει μόνο νίκη. Με αναπληρωματικούς ο Αστέρας Τρίπολης που έχει να σκέφτεται τον ημιτελικό της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Βέροια – Πλατανιάς: Χωρίς νίκη η Βέροια θα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Πλατανιάς προέρχεται από το βαρύ 0-4 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Έναν πόντο θέλει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του ο Λεβαδειακός. Ο ΠΑΟΚ είναι σε φόρμα, όμως ακολουθεί ο ημιτελικός με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη στην Τούμπα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι των αιωνίων έχει χάσει πλέον την αίγλη του. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη κάποιες ελπίδες για την πεντάδα, αλλά δεν πείθει. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία του δίνει ο ΟΦΗ. Μόλις δύο ήττες έχει ο Ατρόμητος εκτός έδρας (3-9-2).

Πανιώνιος – Ξάνθη: Σωσμένος ο Πανιώνιος. Από πέντε σερί εκτός έδρας νίκες προέρχεται η Ξάνθη.

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα: Ο ΠΑΣ με νίκη επισφραγίζει την είσοδο στα πλέι οφ. Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Κέρκυρα.

Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα: Εδω ενδιαφέρεται μόνο η Σαραγόσα, αν και η έκβαση του αγώνα κρίνεται από τις διαθέσεις των φιλοξενούμενων.

Μίλαν – Νάπολι: Παιχνίδι που θα κρίνει την δεύτερη θέση. 9-4-0 το αήττητο σερί της Μίλαν. Τελευταίο διπλό της Νάπολι κόντρα στους «ροσονέρι» ήρθε την περίοδο του Μαραντόνα.


Λιλ – Μαρσέιγ: Επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μετράει πλέον η Λιλ. Δεν έχει δεχθεί τέρμα στα τελευταία τέσσερα ματς η Μαρσέιγ.

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μ.: Η Μπιλμπάο είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στην δεύτερη θέση, όπου θέλει και να παραμείνει.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση