» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Αν χάσει… χάνεται η ΚΠΡ!


Προγνωστικά Στοίχημα Premier League: Αν χάσει… χάνεται η ΚΠΡ!
17:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 7-10-30
Α’ Γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΦΟΥΛΑΜ 3-3

ΦΟΥΛΑΜ: Η εξασφάλιση της παραμονής έχει επηρεάσει τη Φούλαμ στα τελευταία παιχνίδια της και έτσι έχασε εύκολα από την Τσέλσι εντός έδρας με 0-3 την Τετάρτη. Το Σάββατο είχε πάρει το βαθμό εκτός έδρας από την Άστον Βίλλα. Πολύ πιθανό να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στα προσεχή της παιχνίδια, ειδικά τη στιγμή που παίζει κόντρα σε αντιπάλους που έχουν κίνητρο (Άρσεναλ, Έβερτον, Ρέντινγκ). Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ (1-3-0). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ντεγιάγκα (21 συμμ./1 ασίστ), Ντιαρά (8 συμμ.) και ο εξτρέμ Νταφ (27 συμμ./3 γκ./7 ασίστ). Σε αυτού προστέθηκε και ο Φριμπόνγκ (4 συμμ.).


Εντός: 7-3-6
Γκολ: 25-22
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μοιράστηκε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την Έβερτον (0-0) την Τρίτη και έτσι δεν κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την τετράδα από Τόττεναμ και Έβερτον (-2 και -4 αντίστοιχα, η Τόττεναμ με παιχνίδι λιγότερο). Είναι πάντως σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας χάσει μόνο από την Τόττεναμ στα 11 τελευταία (8-2-1). Το προηγούμενο Σάββατο είχε πετύχει την ανατροπή στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Νόριτς στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Φούλαμ, όπως και τα 5 από τα 7 τελευταία πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Μαζί με την Τσέλσι, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (64). Εκτός ο μέσος Ντιαμπί (11 συμμ.) και ο κίπερ Φαμπιάνσκι (4 συμμ.), τον οποίο εμπιστευόταν στα τελευταία παιχνίδια ο Βενγκέρ. Αμφίβολος ο μέσος Ροτσίσκι (5 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 7-5-4
Γκολ: 22-14
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοίχημα: Δεν είναι ευκαιρία το 1.71 στο διπλό (GoalBet), αλλά μόνο από αυτοχειρία δε θα τα καταφέρει, ειδικά με τους γηπεδούχους να είναι -και να το δείχνουν- αδιάφοροι. Με τις δύο ομάδες να έχουν τα προβλήματά τους ανασταλτικά, καλή επιλογή είναι και το γκολ-γκολ (1.67 GoalBet).



17:00 ΚΠΡ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 16-6-9
Α’ Γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΚΠΡ 1-0

ΚΠΡ: Μόνο στην αρχή του παιχνιδιού ήταν απειλητική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Έβερτον το προηγούμενο Σάββατο, αλλά σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και πήραν τους τρεις βαθμούς με γκολ στο 40’ και 56’. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, με μόλις μία ισοπαλία και πλέον με 10 βαθμούς μακριά από την παραμονή. Μόνο με 4 νίκες στα 5 τελευταία μπορεί να ελπίζει. Για να μην την αδικούμε πάντως, άξιζε κάτι περισσότερο από ένα βαθμό στις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (29). Εκτός ο αμυντικός Γιάνγκ, ο εξτρέμ Ράιτ-Φίλιπς (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Τζόνσον (3 συμμ.), Κάμπελ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ζαμόρα (18 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Τραορέ (22 συμμ.).

Εντός: 2-8-6
Γκολ: 12-23
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΤΟΟΥΚ: Έχει βάλει ισχυρή υποψηφιότητα για τον υποβιβασμό μετά την τελευταία της ήττα. Όχι ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες αξιώσεις κόντρα στη Γιουνάιτεντ, με το εντός έδρας 0-2 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα και η 6η στα 7 τελευταία (0-1-6), διάστημα στο οποίο έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, με τον πρόσφατο απολογισμό να λέει 1-3-10! Σε τραγική κατάσταση δείχνει η Στόουκ, που πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στα θετικά είναι ότι εκτός από την Τόττεναμ (εντός), έχει σχετικά καλό πρόγραμμα αλλά τα τρία από τα υπόλοιπα 4 είναι εκτός (ΚΠΡ, Σάντερλαντ, Σαουθάμπτον/Νόριτς εντός). No goal και under τα 5 από τα 7 τελευταία. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (28). Αφιλόξενο το Λόφτους Ρόουντ για τη Στόουκ, εκεί όπου έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 12 τελευταίες επισκέψεις της. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες σήμερα.

Εκτός: 1-6-9
Γκολ: 9-21
Τελευταία 5: 0-1-4

Προγνωστικά στοίχημα: Θεωρώ την ΚΠΡ καλύτερη ομάδα και ας μην αντικατοπτρίζεται αυτό βαθμολογικά. Δεν την παίρνει για άλλες απώλειες, αδικείται από τη συγκομιδή βαθμό στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Στόουκ από την άλλη είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα στο πρωτάθλημα. Αρκετά τα θετικά, για να πάμε με τον άσο στο 2.25 (MyBet).



17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 35-12-20
Α’ Γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με εξαιρετική εμφάνιση, πήρε δίκαια το διπλό από τη Νιούκαστλ, χαρίζοντας παράλληλα στον Ντι Κάνιο την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα. Τη γλίτωσαν βέβαια αρκετές φορές, αλλά έδειξαν ότι το πίστευαν περισσότερο, χαρακτήρας που είχε λείψει από τις μαυρόγατες το τελευταίο δίμηνο. Ακόμα βρίσκεται σε περιπέτειες, αφού είναι μόλις στο +3 πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας στους 34 με Στόουκ και Βίλλα, ενώ η Γουίγκαν (31) έχει παιχνίδι λιγότερο. Over τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μόνο στο τελευταίο με τη Νιούκαστλ από τα 9 τελευταία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Under τα 7 από τα 10 τελευταία κόντρα στην Έβερτον. Εκτός οι αμυντικοί Μπράουν, Μπραμπλ (16 συμμ.), ο μέσος Κάτερμολ (10 συμμ.) και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Στίβεν Φλέτσερ (28 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο μέσος Γκάρντνερ (26 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κουέγιαρ (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Μπάρντσλεϊ (15 συμμ.) και ο επιθετικός Γουίκαμ (10 συμμ.).

Εντός: 4-6-6
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 1-1-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Σημαντικό το ότι δεν έχασε από την Άρσεναλ στο μεσοβδόμαδα 0-0, αλλά αυτό σίγουρα δε βοηθάει την Έβερτον βαθμολογικά, που πλέον κυνηγάει την 5η θέση. Στο -2 από την Τόττεναμ, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο, στο -4 από την Άρσεναλ (ίσα παιχνίδια). Αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (4-2-0), αν και δεν έχει κερδίσει στις 5 τελευταίες εξόδους της (0-3-2). Έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στα 4 από τα 5 τελευταία, όσα και τα under. «Πελάτισσά» της τα τελευταία χρόνια η Σάντερλαντ, με την οποία είναι αήττητη στις 19 τελευταίες αναμετρήσεις τους (14-5-0). Επιστρέφει ο μέσος Όσμαν (32 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Χίμπερτ (5 συμμ.) και ο μέσος.

Εκτός: 4-8-4
Γκολ: 21-20
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοίχημα: Αλλαγμένη εμφανίστηκε στο τελευταίο η Σάντερλαντ, που θέλει να συνεχίσει έτσι για να εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά η Έβερτον δεν είναι Νιούκαστλ και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Γρίφος το παιχνίδι, πιο ασφαλής επιλογή σίγουρα το γκολ-γκολ (1.80 MeridianBet).



17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προϊστορία: 8-2-8
Α’ Γύρος: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2-1
Λιγκ Καπ (25/09/12): ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1-4

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Έχει καταφέρει να τα πάει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια της, παραμένει αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα (1-3-0) και όπως δείχνει δε θα αργήσει να εξασφαλίσει την παραμονή. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε τη Γιουνάιτεντ, ήταν πολύ καλή στο μεγαλύτερο διάστημα και παρότι προηγήθηκε δύο φορές (Βαζ Τε 17’, Ντιαμέ 55’), ισοφαρίστηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις (31’, 77’), με το δεύτερο γκολ των μπέμπηδων να μπαίνει από θέση οφσάιντ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία. Το Σάββατο είχε πάρει το βαθμό εκτός έδρας από τη Σαουθάμπτον, όπως είχε κάνει και προηγουμένως στο Άνφιλντ. Στα 6 τελευταία έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι (2-3-1). Γκολ-γκολ και over τα 5 τελευταία κόντρα στη Γουίγκαν. Εκτός οι αμυντικοί Τόμκινς (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ΜακΚάρτνεϊ (12 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κάρλτον Κόουλ (25 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 7-5-4
Γκολ: 28-20
Τελευταία 5: 1-3-1

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Ήταν πολύ καλή, σε πολλά διαστήματα ακόμα και καλύτερη, κόντρα στη Σίτι, αλλά τελικά ηττήθηκε με γκολ που δέχτηκε τα τελευταία λεπτά. Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου (11/05) δεν «πήρε» τα μυαλά των παιχτών, που ακόμα έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την εξασφάλιση της παραμονής. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 3 αγωνιστικές (2-1-0), που την έφερε στους 3 βαθμούς από τη σωτηρία, διαφορά που μπορεί να εκμηδενιστεί, αφού έχει παιχνίδι λιγότερο. Το πρόγραμμά της στη συνέχεια είναι στα μέτρα της (σύμφωνα με την πρόσφατη εικόνα της), ενώ αρκετά θετικό είναι ότι ομάδες που προπορεύονται δείχνουν σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Στα 12 τελευταία εκτός (κύπελλο, πρωτάθλημα), έχει χάσει μόνο από Τσέλσι και Σίτι. Μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Φέτος, εκτός από το 2-1 του πρώτου γύρου, μετράει και μία πρόκριση στο Λιγκ Καπ (4-1 εκτός). Εκτός ο τερματοφύλακας Πόλιτ, ο αμυντικός Ραμίς (16 συμμ.) και οι μέσοι Κρουσάτ (8 συμμ.), Μιγιαΐτσι (4 συμμ.).

Εκτός: 4-3-9
Γκολ: 17-26
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Πολύ σοβαρές οι εμφανίσεις της Γουέστ Χαμ, αλλά αξίζει να ποντάρουμε στη πολύ καλή εικόνα που βγάζει η Γουίγκαν το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι άλλωστε δεν έχουν κίνητρο. Μάλλον παράδοξος τέτοιος φαβοριτισμός στον άσο. Διπλό στο 3.30 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση