» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Για τετράδα Βαλένθια και Μάλαγα


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Για τετράδα Βαλένθια και Μάλαγα
21:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία (από 1995): 15-7-15
Α’ Γύρος: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ακόμα μια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Εσπανιόλ, που επικράτησε εκτός έδρας της Οσασούνα με 2-0 (Μορένο, Μουμπάρακ 91’). Παρέμεινε αήττητη για 3η αγωνιστική (2-1-0) και με το +13 από την παραμονή, ο Αγκίρε επιβράβευσε και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση στα τέλη Νοεμβρίου. Αν ο μεξικανός τεχνικός είχε έρθει από την αρχή της σεζόν, τότε η Εσπανιόλ θα μπορούσε να διεκδικούσε άνετα ένα εισιτήριο στην Ευρώπη. 7-6-3 το ρεκόρ του, με δύο ήττες εκτός έδρας από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα (Βαγιεκάνο η 3η). Καθόλου άσχημα δηλαδή! No goal τα 7 από τα 8 τελευταία, under τα 6 από τα 7 τελευταία της. Over τα 5 πιο πρόσφατα και τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Βαλένθια. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Λόνγκο (18 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 6-5-4
Γκολ: 21-21
Τελευταία 5: 2-2-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να επικρατήσει της Βαγιαδολίδ στο Μεστάγια, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι τα κατάφερε και παρέμεινε κοντά στην τετράδα που είναι και ο μεγάλος στόχος. Προηγήθηκε με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων και στο 57’ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι, με τη Βαγιαδολίδ να μένει με 10 λόγω αποβολής για μαρκάρισμα εντός περιοχής, αλλά ο Σολδάδο να αστοχεί στο πέναλτι. Στο 71’ μάλιστα ισοφαρίστηκε, αλλά η ισορροπία αποκαταστάθηκε με το γκολ του Ζόνας στο 93’. Στο -2 από τη Σοσιεδάδ, με την εμπειρία που διαθέτει έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεράσει τη φορμαρισμένη Σοσιεδάδ. Δεν έχει κερδίσει στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Πλήρης σχεδόν η αποστολή, με τον Βαλβέρδε να περιμένει τελευταία στιγμή τον αμυντικό Βίκτορ Ρουίζ (20 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-4-6
Γκολ: 12-18
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Άκρως ανταγωνιστική ομάδα η Εσπανιόλ, που παρότι είναι χωρίς άμεσο στόχο, κυνηγάει όλα τα παιχνίδια της. Η Βαλένθια θα πρέπει να μοχθήσει για να φύγει με το διπλό από τη Βαρκελώνη. Φαβορί η νυχτερίδες, έχει όμως και κίνητρο. Διπλό στο 2.30 (GoalBet).



23:00 ΜΑΛΑΓΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία (από 1998): 10-9-4
Α’ Γύρος: ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ 0-0

ΜΑΛΑΓΑ: Έφτασε μια ανάσα πριν να γράψει τη λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία της, αλλά τελικά αποκλείστηκε από τη Ντόρτμουντ με δραματικό τρόπο. Προηγήθηκε στο 25’ με τον Χοακίν, αλλά ισοφαρίστηκε στο 40’. Στο 82’ ο Ελισέου από θέση οφσάιντ έκανε το 2-1, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 91’ και έκαναν την πλήρη ανατροπή στο 93’ (επίσης από θέση οφσάιντ). Δραματικός ο τρόπος, αλλά η Μάλαγα θα έχει να θυμάται αυτή τη χρονιά, μέσα στην οποία είχε να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ να φτάσει στους 8 του θεσμού και μια ανάσα πριν τα ημιτελικά. Πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά (1-2-3) και έχει πέσει στην 6η θέση, κινδυνεύοντας να χάσει ακόμα και αυτή, αν συνεχίσει έτσι. Ισοβαθμεί με τη Μπέτις στους 47, ενώ η ανεβασμένη Σοσιεδάδ είναι 4η και 4 βαθμούς μπροστά της. Έχει κερδίσει μόνο την Μπιλμπάο στα 6 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα. 9 από τα 12 τελευταία κόντρα στην Οσασούνα ήταν γκολ-γκολ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Γκάμεζ (22 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα (6 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Μοράλες (3 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Τουλαλάν (16 συμμ.).

Εντός: 7-4-4
Γκολ: 27-16
Τελευταία 5: 1-2-2

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, είχε την κατοχή, αλλά απείλησε μόνο με μακρινά σουτ, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο αποτελεσματικοί και να σκοράρουν στις δύο από τις λιγοστές ευκαιρίες τους στην επανάληψη. Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της και πλέον η γραμμή του υποβιβασμού έχει πλησιάσει στους 5 βαθμούς. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (26), έχοντας σκοράρει μόλις στο 1 από τα 5 τελευταία ματς. Under τα 7 από τα 9 τελευταία. Παραμένει αήττητη από τη Μάλαγα στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-5-0). Μοναδική απουσία ο μέσος Σίσι (11 συμμ.).

Εκτός: 3-3-8
Γκολ: 14-22
Τελευταία 5: 1-0-4

Προγνωστικα στοίχημα: Ακόμα απορώ για τον άσο στις 2 μονάδες. Σίγουρα θα υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό, αλλά η Οσασούνα είναι χαμηλής δυναμικής και δύσκολα θα παραμείνει για ακόμη μια χρονιά αήττητη από τη Μάλαγα. Αξίζει ο άσος στο 2.00 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση