» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Ρόζενμποργκ


Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Ρόζενμποργκ
Ζυρίχη - Τουν: Ένα καλό φίνις έκανε πέρσι η Ζυρίχη, βγαίνοντας στην Ευρώπη. Πάντως μεταγραφικά έχασε τον πολύ καλό Ντρμιτς. Τίποτα ιδιαίτερο στις μεταγραφές και για την Τουν, που αναμένεται και φέτος ανταγωνιστική.

Λουκέρνη - Λωζάννη: Προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών στην Λουκέρνη, που είχε πέρσι μια απογοητευτική σεζόν. Την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία θα κυνηγήσει και φέτος η Λωζάννη, αρκεί να είναι πιο ανταγωνιστική στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκέφλε - Νόρκεπινγκ: Στην Ευρώπη μπορεί να πέρασε στην επόμενη φάση η Γκέφλε, όμως στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει εδώ και 12 αγωνιστικές. Δεν χάνει τις τέσσερις τελευταίες της εξόδους η Νόρκεπινγκ.



Μιάλμπι - Τζουργκάρντεν: Αξιόλογη η παρουσία της Μιάλμπι στο γήπεδο της (4-2-2). Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει με 11 γκολ ενεργητικό η Τζουργκάρντεν, όμως έχει να ηττηθεί από τις αρχές του Μάη.

Χάουγκεσουντ - Άαλεσουντ: Τέσσερα σερί over για την Χάουγκεσουντ, που είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Τέσσερα σερί over και για την Άαλεσουντ, η οποία μάλιστα έρχεται από δύο σερί 2-2.

Σεν Γκάλεν - Γκρασχόπερς: Δύο ομάδες που τερμάτισαν πέρσι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος, καθώς είμαστε μόλις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα: 46 γκολ σε 19 αγωνιστικές η Γιου Σι Ντι διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Ιρλανδίας. Η Ντρόχεντα έχει να κερδίσει εδώ και 11 ματς πρωταθλήματος, ενώ την Πέμπτη έμεινε εκτός Europa League από την Μάλμε.

Σλίγκο Ρόβερς - Σεντ Πάτρικς: Ντέρμπι κορυφής, με την Σλίγκο Ρόβερς να είναι δυνατή στην έδρα της (6-2-1). Κουρασμένη από τον αγώνα του Europa League με την Ζαλγκίρις η Σεντ Πάτρικς, από την οποία αποκλείστηκε κιόλας

Ανζί - Λοκομοτίβ Μόσχας: Σημαντική ενίσχυση σε ακόμη μια μεταγραφική περίοδο για την Ανζί, που θέλει να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Αρκετά επικίνδυνη ήταν εκτός έδρας πέρσι η Λοκομοτίβ Μόσχας, που ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την μετριότητα.

Μάλμε - Ατβίνταμπεργκ: Προκρίθηκε στον επόμενο γύρου του Europa League η Μάλμε με το 2-0 επί της Ντροχέντα, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Γκέτεμποργκ. Απίστευτη πορεία διαγράφει η Ατβίνταμπεργκ, αφού με τέσσερα σερί τρίποντα έχει φτάσει στο -3 από την κορυφή.

Σιριάνσκα - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις σερί ήττες η Σιριάνσκα. Άκρως αντίθετη είναι η κατάσταση στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αναμετρήσεις.

Ίντερ Τούρκου - Ροβανιέμι: Εκτός Europa League από την Βίκινγκουρ έμεινε η Ίντερ Τούρκου και τώρα επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα που έχει μείνει αρκετά πίσω. Η Ροβανιέμι είναι η μοναδική ομάδα στην Φινλανδία χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-2-7).

Μάριεχαμν - Χόνκα: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη η Μάριεχαμν, ενώ και εκτός Europa League, χάνοντας εντός έδρας από την Ίντερ Μπακού με 2-0. Η φορμαρισμένη Χόνκα των καλών αποτελεσμάτων ηττήθηκε από την ουραγό Γιβάσκιλα και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.


Μιλικόσκι - Τούρκου: Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Μιλικόσκι. Στο ίδιο διάστημα η Τούρκου έχει φέρει τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα και μια νίκη.

Σάντνες - Στρομσγκόντσετ: Η ουραγός Σάντνες και η πρωτοπόρος Στρομσγκόντσετ. Πάντως οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη και οι φιλοξενούμενοι από ήττα.

Σάρπσμποργκ - Λίλεστρομ: 7/8 over μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σάρπσμποργκ. Η Λίλεστρομ πάντως δεν σκόραρε στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, στις οποίες και ηττήθηκε.

Τρόμσο - Σόγκνταλ: Σπουδαίο διπλό με 2-0 για την Τρόμσο στην έδρα της Τσέλιε και πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πιθανά τα σημάδια κόπωσης σήμερα για τους γηπεδούχους. Η Σόγκνταλ δεν χάνει εδώ και πέντε ματς πρωταθλήματος.

Ρόζενμποργκ - Οντ Γκρένλαντ: Σε εκπληκτική κατάσταση η Ρόζενμποργκ, η οποία συμπλήρωσε 13 παιχνίδια αήττητη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Σε φόρμα και η Οντ Γκρένλαντ, καθώς στην τελευταία τετράδα αγώνων έχει απολογισμό (3-1-0).

Βιτόρια Μπαϊα - Σάο Πάολο: No goal εμφάνισε στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της η Βιτόρια Μπαϊα. Κρίση στην Σάο Πάολο, η οποία δεν κερδίζει στα έξι τελευταία επίσημα ματς.

Γκρέμιο - Μποταφόγκο: Μόνο under σε αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος η Γκρέμιο. Η Μποταφόγκο οδηγεί την κούρσα, με απολογισμό (4-1-1).

Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινεϊρο: Ξύπνησε ο Πάτο με δύο γκολ στη νίκη της Κορίνθιανς επί της Μπαϊα με 2-0. Μόνο under μέχρι στιγμής η Κορίνθιανς. Σπουδαία ανατροπή και πρόκριση εις βάρος της Νιούελς Ολντ Μποϊς στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ατλέτικο Μινεϊρο. Δικαίως και το μυαλό όλων θα βρίσκεται στα διπλά παιχνίδια με την Ολίμπια Ασουνσιόν ακολουθούν.


Κοριτίμπα - Ατλέτικο Παραναένσε: 3-0-0 μετράει εντός έδρας η Κοριτίμπα, έχοντας το απόλυτο μπροστά στον κόσμο της. Μια νίκη μονάχα μέχρι στιγμής η Ατλέτικο Παραναένσε (1-3-2).


Βάσκο Ντα Γκάμα - Φλαμένγκο: Παιδική χαρά μοιάζει η άμυνα της Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία δέχτηκε πέντε γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι από την Ιντερνασιονάλ. Απογοητεύει η Φλαμένγκο με μόλις ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα (1-3-2).


Κρισιούμα - Γκοϊας: Δύο νίκες έχει μονάχα η Κρισιούμα και αυτές είναι στο γήπεδο της (2-0-1). Εφτά γκολ έχει δεχτεί στις τρεις εξόδους της η Γκοϊας.


Κρουζεϊρο - Ναούτικο: Δύο διαδοχικές ισοπαλίες για την Κρουζεϊρο, που παραμένει αήττητη στην έδρα της (2-1-0). Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Ναούτικο (1-1-4).

Βανκούβερ - Σικάγο: Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλίες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για το Βανκούβερ. Ένα καλό αήττητο μετρούσε και το Σικάγο, όμως πριν από λίγες ημέρες έχασε εντός έδρας από το Κάνσας με 2-1.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση