» » » » Πάμε Στοίχημα Νορβηγία: Ακόμα χωρίς ισοπαλία η Μπραν!


Πάμε Στοίχημα Νορβηγία: Ακόμα χωρίς ισοπαλία η Μπραν!
20:00 ΧΕΝΕΦΟΣ – ΜΠΡΑΝ

Προϊστορία (από 2010): 3-0-2
Πέρυσι: ΧΕΝΕΦΟΣ-ΜΠΡΑΝ 2-1

ΧΕΝΕΦΟΣ: Το ματς με τη Σόγκνταλ είχε πολύ καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα δίκαια στο 26’, αλλά τη Χένεφος να απαντάει στην κόντρα με τον Ρίκου Ρίσκι στο 43’. Η ίδια εικόνα και στην επανάληψη, αλλά καμιά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Δεύτερη σερί ισοπαλία, μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία και έτσι η Χένεφος συνεχίζει να παλεύει οριακά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις. Γκολ-γκολ και over τα 4 τελευταία κόντρα στη Μπραν. Σε φιλικό στα τέλη Φεβρουαρίου επικράτησε της Μπραν με 2-1. Την κέρδισε επίσης και στις 2 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Under τα 5 από τα 6 εντός, όπως και τα 8 από τα 11 συνολικά. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (6), οι 5 από αυτές ήταν με 1-1, μία 0-0. Επιστρέφει στη Μόλντε ο δανεικός αμυντικός χαφ Ούλβεσταντ (5 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Μόρα (8 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Γκρόβεν (11 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 2-2-2
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 1-3-1


ΜΠΡΑΝ: Σε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της διέσυρε εντός έδρας την ουραγό Σάντνες με 6-1. Ο Πούσιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’, με τον Φρίνε να πετυχαίνει χατ-τρικ στο ημίχρονο (22’, 39’, 45’+1). Μπήκε με την ίδια φόρα στην επανάληψη και στο 51’ ο Σέβαρσον έκανε το 5-0. Το γκολ της ανύπαρκτης Σάντνες ήταν δώρο του αμυντικού Γιόνσον (73’), με τον Ασκάρ να γράφει το τελικό σκορ στο 87’, Εντός έδρας μπορεί να εντυπωσιάζει, έχοντας πετύχει το απόλυτο στους 8 πρώτους αγώνες που έδωσε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στα εκτός, όπου ακόμα δεν έχει πάρει ούτε πόντο σε 6 εξόδους. Μακράν η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Επιπλέον, έχει και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ. Συνεχίζει πάντως πολύ ψηλά στη βαθμολογία, οριακά πίσω από την πρώτη τριάδα. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (8-0-6). Στη Γκρόιτερ Φιρτ συνεχίζει ο καλός διεθνής Ούγγρος κεντρικός αμυντικός Κορτσμάρ (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-0-6
Γκολ: 2-15
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Οι επιδόσεις της Μπραν στα εντός είναι για πρωτάθλημα, στα εκτός για κλάματα. Κάποια στιγμή πάντως περιμένουμε να σταματήσει αυτό το τροπάρι. Καλή περίπτωση το Χ2 κόντρα στην πολύ μέτρια Χένεφος, από τη στιγμή μάλιστα που η Μπραν δίνεται ως αουτσάιντερ (1.55 MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση