» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα MLS: Φαβορί οι γηπεδούχοι


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα MLS: Φαβορί οι γηπεδούχοι
02:00 ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΪΡ

Προϊστορία (από 2011): 1-1-1
Πέρυσι: ΣΙΚΑΓΟ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 1-0

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ: Άνοιξε το σκορ με τον Κένι Μίλερ μόλις στο 4’, αλλά άντεξε παρά την πίεση του Σιάτλ και κλείδωσε τη νίκη στο 80’ με τον Μάτοκς. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 5 αγωνιστικές, και πλησίασε στους 5 από την κορυφή της Δύσης, έχοντας και ματς λιγότερο από τις προπορευόμενες. Παραμένουν αήττητοι εντός έδρας στο MLS (6-3-0). 7 από τα 9 ήταν γκολ-γκολ, 6 over. 2 under και no goal είχαν οι 3 αναμετρήσεις με το Σικάγο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός ΝτεΜέριτ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Ομάρ Σαλγάδο. Με την εθνική του Τρινιδάδ ο κεντρικός αμυντικός Μίτσελ (3 συμμ./1 ασίστ) και με του Καναδά ο καλός αριστερός εξτρέμ Ταϊμπέρ (11 συμμ./2 γκ./5 ασίστ).



Εντός: 6-3-0
Γκολ: 20-11
Τελευταία 5: 4-1-0


ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΪΡ: Τερμάτισε το αήττητο σερί των 6 αγώνων (4-2-0) χάνοντας δίκαια από το Κάνσας εντός έδρας με 1-2. Πιάστηκε στον ύπνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου δέχτηκε και τα δύο τέρματα (6’, 8’), μειώνοντας απλά με τον Μαγκί στο 39’. Στις καθυστερήσεις ο μέσος Παλαντίνι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Ότι έχει κάνει το οφείλει στο πρόσφατο καλό διάστημα, γιατί κατά τα άλλα δεν είναι για πολλά και με δυσκολία θα κυνηγήσει τα πλέι-οφ. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία. Over και γκολ-γκολ τα 5 πιο πρόσφατα. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις 4 από τις 7 εξόδους του. Στα 2-3 τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός. Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Σεγκάρες (16 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός χαφ Παλαντίνι (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Με τις ΗΠΑ απουσιάζει ο βασικός τερματοφύλακας Σαμ Τζόνσον (14 συμμ.).

Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 4-11
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σημειώνοντας αρκετά γκολ στα παιχνίδια των δύο ομάδων και κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και σήμερα, ελπίζοντας να βοηθήσουν και οι απουσίες των φιλοξενούμενων. Over στο 1.90 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση