» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Απειλεί η Σαουθάμπτον

Προγνωστικά στοιχήματος: Απειλεί η Σαουθάμπτον
Έβερτον - Λίβερπουλ: Τοπικό ντέρμπι. Σκόνταψε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Έβερτον (0-0), ενώ εντός έδρας διατηρεί το αήττητο (3-2-0). Στο -2 από την κορυφή η εξαιρετική φέτος Λίβερπουλ.


Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: Ο νεοφώτιστος Απόλλωνας Σμύρνης έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 20 γκολ παθητικό, ενώ δεν κερδίζει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ένα τρίποντο όλο κι' όλο μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ (1-6-4).

Ρίζεσπορ - Καϊσέρισπορ: Ξεκίνησε πολύ καλά η Ρίζεσπορ, αλλά αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς πρωταθλήματος. Ακόμη χειρότερα για την Καϊσέρισπορ, που είναι τελευταία και με μόλις ένα τρίποντο (1-3-7).



Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ: Από 8/9 over προέρχεται η Άουγκσμπουργκ. Για την Χόφενχαϊμ τι να πούμε; 12/12 over και goal/goal από το ξεκίνημα της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.


Μπράουνσβαϊγκ - Φραϊμπουργκ: Τέσσερις βαθμούς μάζεψε στα δύο τελευταία της παιχνίδια η Μπράουνσβαϊγκ και βελτίωσε κάπως την κακή βαθμολογική της εικόνα. Ένα τρίποντο όλο κι' όλο στο πρωτάθλημα η Φραϊμπουργκ (1-5-6).


Αϊντραχτ Φρ. - Σάλκε: Δεν λέει να συνέλθει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές. 6/7 over μετρά τελευταία η βελτιωμένη Σάλκε.


Χέρτα - Λεβερκούζεν: Σπάνια κρατά το μηδέν στην άμυνα η Χέρτα. Η Λεβερκούζεν διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα και λογικά θα σκοράρει. Πιθανό goal/goal στα προγνωστικά στοιχήματος.


Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ: Η Νυρεμβέργη παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη ακόμη (0-7-5). Τέσσερα σερί τρίποντα μετρούσε πριν την διακοπή η Βόλφσμπουργκ.


Άρσεναλ - Σαουθάμπτον: Δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί η Άρσεναλ, καθώς ηττήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0. Το όνειρο συνεχίζεται για την εξαιρετική Σαουθάμπτον, που έχει ρεκόρ 6-4-1 και γκολ 15-5!


Φούλαμ - Σουόνσι: Τρεις απανωτές ήττες μετρά η απογοητευτική Φούλαμ, όμως και η Σουόνσι δεν θυμίζει ακόμη την περσινή εξαιρετική ομάδα.


Χαλ - Κρίσταλ Πάλας: Από βαριά ήττα με 4-1 από την Σαουθάμπτον προέρχεται η Χαλ. Επιτέλους βαθμός για την Κρίσταλ Πάλας και μάλιστα απέναντι στην Έβερτον (0-0).


Νιούκαστλ - Νόριτς: Γεννημένη για τα δύσκολα είναι η Νιούκαστλ, που κέρδισε στην σειρά Τσέλσι και Νιούκαστλ. Over τα 5/6 τελευταία ματς της Νόριτς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.


Στόουκ - Σάντερλαντ: Δεν κερδίζει εδώ και οχτώ αγωνιστικές η απογοητευτική Στόουκ. Βελτιώθηκε η Σάντερλαντ με δύο τρίποντα στην τελευταία τριάδα αναμετρήσεων.


Μπαρτσελόνα - Γρανάδα: Χωρίς Μέσι η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα. Πολύ καλή η εκτός έδρας συμπεριφορά της Γρανάδα.


Ατρόμητος - Βέροια: Στην τρίτη θέση, αλλά χωρίς νίκη στα δύο τελευταία ματς ο Ατρόμητος. Η ουραγός Βέροια κέρδισε μόνο την δεύτερη αγωνιστική.


Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν: Σκληρό... καρύδι η Ρεμς, που έχει χάσει μόλις δυο φορές φέτος (4-7-2). Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε άλλο επίπεδο και η μοναδική αήττητη ομάδα στο Σαμπιονά.


Σαρλερουά - Άντερλεχτ: Goal/goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Σαρλερουά. Πήρε τα πάνω της με τρεις σερί νίκες πριν την διακοπή η Άντερλεχτ.


Βερόνα - Κιέβο: To ντέρμπι της πόλης, έπειτα από 11 χρόνια. Στα πέντε από τα έξι τελευταία νίκησε ο εκάστοτε γηπεδούχος.

Σοσιεδάδ - Θέλτα: Ήταν σε καλή κατάσταση η Σοσιεδάδ, αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι διασύρθηκε από την Ρεάλ με 5-1. Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας (3-0-3) από ότι εντός η Θέλτα.


Μπούρσασπορ - Κασίμπασα: Δύο σερί ήττες μετρούσε πριν την διακοπή η Μπούρσασπορ. Αντιθέτως ασταμάτητη ήταν η δεύτερη της βαθμολογίας Κασίμπασα των πέντε διαδοχικών νικών.

Γαλατάσαραϊ - Σίβασπορ: Η Γαλατάσαραϊ έχασε το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσέ και έμεινε εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Απίστευτη πορεία για την Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος με απολογισμό (7-1-3).

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι. 0-2-2 μετράει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Γουέστ Χαμ. Χωρίς περιθώρια η Τσέλσι, που πήρε μόλις ένα πόντο στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.


Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Το μεγάλο ντέρμπι. Η Ντόρτμουντ προέρχεται από ήττα και είδε την πρωτοπόρο και αήττητη Μπάγερν (10-2-0) να αυξάνει την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς.


Πανθρακικός - Ολυμπιακός: 7/8 goal/goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τον Πανθρακικό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στο +6 πλέον από την δεύτερη θέση ο αήττητος Ολυμπιακός (10-1-0).

Αϊντχόφεν - Χέρενφεν: Από το κακό στο χειρότερο τα πήγαινε η Αϊντχόφεν, καθώς μετρούσε 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Έναν βαθμό κάτω η Χέρενφεν, αλλά με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (29 γκολ).


Μπενφίκα - Μπράγκα: Σε διαρκή άνοδο ήταν η Μπενφίκα πριν την διακοπή και κυρίως με τις εμφανίσεις της. Αντιθέτως η Μπράγκα προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες.


Αλκμάαρ - Ρόντα: Μόλις μια απώλεια μπροστά στο κοινό της η Αλκμάαρ (5-1-0). Πάντως η Ρόντα δεν έχασε στις τρεις τελευταίες της εξόδους.


Καμπούρ - Ναϊμέγκεν: Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει σημειώσει η νεοφώτιστη Καμπούς (11). Όμως η Ναϊμέγκεν παραμένει ουραγός στον πίνακα της βαθμολογίας (1-6-6).

Βάρεγκεμ - Μαλίν: Μόλις μια φορά έχασε φέτος στο πρωτάθλημα η Βάρεγκεμ (9-5-1). Από έξι διαδοχικά over προέρχεται η Μαλίν.


Σερκλ Μπριζ - Λιρς: Καμιά σχέση με την περσινή κακή Σερκλ Μπριζ δεν έχει η φετινή, ενώ μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες πριν την διακοπή. Ανύπαρκτη μακριά από το γήπεδο της η Λιρς με απολογισμό 0-1-7 και τέρματα 2-18!

Γάνδη - Μπέβερεν: Ανάξια εμπιστοσύνης είναι και φέτος η Γάνδη. Αλλά και η Μπέβερεν μετρά 0-1-4 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.


Οστάνδη - Γκενκ: Εφτά διαδοχικά no goal για τη νεοφώτιστη Οστάνδη. Η Γκενκ κέρδισε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Λέουβεν - Κόρτραϊκ: Over τα 5/6 τελευταία ματς της Λέουβεν. Μόλις μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ανώτερη Κόρτραϊκ (8-1-6).


Ρεν - Μπορντό: Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής η Ρεν, που δεν κέρδισε τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Η Μπορντό ήταν σε φόρμα, αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα από το βαρύ 3-0 με αντίπαλο τη Ναντ και μάλιστα εντός έδρας.


Σοσό - Μπαστιά: Χωρίς τρίποντο παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η ουραγός Σοσό. Τραγική μακριά από την Κορσική η Μπαστιά (0-2-5).


Εβιάν - Λοριάν: 2-1-0 στα τρία τελευταία ματς η Εβιάν. Πράκτορας 0-0-7 μακριά από την έδρα της η Λοριάν και γκολ 3-16!


Λιόν - Βαλενσιέν: Ψυχολογική τόνωση το νικηφόρο 2-1 στην έδρα της μισητής Σεντ Ετιέν για την Λιόν. Goal/goal τα πέντε από τα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της Βαλενσιέν.

Μονπελιέ - Γκινγκάμπ: Η Μονπελιέ θα μπορούσε να βγει πρωταθλήτρια, αλλά στις ισοπαλίες (2-8-3). Έκανε «κοιλιά» πριν την διακοπή η Γκινγκάμπ.


Αλμερία - Ρεάλ Μ.: Εκεί που δεν είχε νίκη στις πρώτες 10 αγωνιστικές η Αλμερία τώρα μετρά τρεις μαζεμένες. Σε καλή κατάσταση ήταν πριν την διακοπή η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι το φαβορί για τη νίκη.


Άγιαξ - Χέρακλες: No goal έληξαν τα τρία τελευταία ματς του Άγιαξ στο πρωτάθλημα. Από τις καλές εκτός έδρας ομάδες πάντως η Χέρακλες (3-0-3).



Μίλαν - Τζένοα: Η Μίλαν μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα της, αλλά κόντρα στην Τζένοα μετράει 17-5-0 στα 22 τελευταία.


Νάπολι - Πάρμα: Goal/goal και over έληξαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια και στις δύο έδρες.


Πόρτο - Νασιονάλ: Παρά την πρόσφατη ισοπαλία, η Πόρτο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας (7-2-0). No goal έληξαν τα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της Νασιονάλ.


Ατλέτικο Μ. - Χετάφε: Το απόλυτο στο γήπεδο της έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης (6-0-0). Πάντως η Χετάφε κέρδισε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση