» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Bundesliga: Τριπλή στην Στουτγάρδη


Προβλέψεις στοίχημα Bundesliga: Τριπλή στην Στουτγάρδη
21.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 37-26-23
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-0


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως πήγε στο Φραϊμπουργκ και έβγαλε ένα σημαντικό διπλό με 3-1. Και φέτος κινείται στην μετριότητα και ο απολογισμός της μέχρι στιγμής τα λέει όλα (4-4-4). Στο γήπεδο της έχει φέρει τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη φέτος (1-3-1). Συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο επιθετικός Ιμπίσεβιτς (12 συμ./8 γκολ).


Εντός: 1-3-1
Γκολ: 24-21
Τελευταία 5: 1-3-1



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Πριν την διακοπή ήταν σε φουλ φόρμα και μετρούσε τρία σερί τρίποντα. Μάλιστα σε αυτές τις νίκες συμπεριλαμβάνεται και το πρώτο διπλό της σεζόν, καθώς τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι και φέτος η «πληγή» της (1-1-4). Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 28 γκολ ενεργητικό και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν από δύο εβδομάδες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Στραντσλ (11 συμ./1 γκολ). Εκτός λόγω τραυματισμού ο επίσης αμυντικός Αλβάρο Ντομίνγκες (8 συμ.)

Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 28-16

Τελευταία 5: 4-0-1


Προβλέψεις στοίχημα: Μεγάλη τριπλή το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με σχετική άνεση και μπορούν να επαληθεύσουν το over που πληρώνει 2,30 στην Meridianbet

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση