» » » » » » Προγνωστικά Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στο Λίβερπουλ!


Προγνωστικά Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στο Λίβερπουλ!
14:45 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 52-57-70
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Δεύτερο σερί 0-0 για τα ζαχαρωτά, με το οποίο παρέμειναν αήττητα για 4η αγωνιστική (2-2-0) και πηγαίνουν στο μεγάλο ντέρμπι με καλή ψυχολογία, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τη μισητή συμπολίτισσα. Στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες ευκαιρίες που είχε, έχοντας και δοκάρι στην επανάληψη. Διατηρεί ανέπαφη την εστία της εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπως και στα 8 από τα 10 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας φέτος (3-2-0). Σε αναζήτηση ομάδας είναι ο Βέλλιος, που δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ. Εκτός ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.) και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ (5 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Αλκαράζ.  


Εντός: 3-2-0
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες πετυχαίνοντας εύκολη νίκη εντός έδρας επί της Φούλαμ με 4-0. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Σουάρεζ, ο οποίος μέσα σε 1,5 μήνα έχει πετύχει 8 γκολ σε 6 αγωνιστικές. Κόντρα στη Φούλαμ τελείωσε το παιχνίδι με δύο γκολ (36’, 54’), ενώ στην αρχή οι φιλοξενούμενοι έδωσαν με αυτογκόλ προβάδισμα στους κόκκινους (23’), με τον Σκρτελ να κάνει το 2-0 από στημένο τρία λεπτά αργότερα. Εκμεταλλεύτηκε παράλληλα και την ήττα της Άρσεναλ, πλησιάζοντας και πάλι στους δύο βαθμούς από την κορυφή. Over τα 5 από τα 6 τελευταία για το πρωτάθλημα. Αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Έβερτον (3-3-0). Αμφίβολος ο αρχηγός Τζέραρντ (11 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και ο επιθετικός Στάριτζ (11 συμμ./8 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ), Κολό Τουρέ και Κόατες, όπως και ο επιθετικός Ιάγκο Άσπας (6 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Η Λίβερπουλ δείχνει αποφασισμένη φέτος, αλλά και η Έβερτον δεν πάει πίσω. Περιμένουμε δυνατό ματς, όπως αναλογεί σε ένα ντέρμπι. Δύσκολα η Έβερτον να κρατήσει για 4ο σερί ανέπαφη την εστία της, έχοντας βελτιωθεί πολύ φέτος επιθετικά. Γκολ-γκολ στο 1.60 (Stoiximan).



17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 36-20-16
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 6-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Πήρε το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ, αλλά δε μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, με τον φαν Πέρσι να την πληγώνει, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 27’. Μόλις η 2η ήττας της για φέτος, μετά από αυτή της πρεμιέρας, αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν πάντως το χειρότερο ματς της φέτος στο πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (22). Αήττητη από τη Σαουθάμπτον στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-3-0). Την Τρίτη υποδέχεται τη Μαρσέιγ, σε ένα ματς που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην επόμενη φάση. Αμφίβολοι οι μέσοι Ράμσεϊ (11 συμμ./6 γκ./4 ασίστ), Ροσίτσκι (6 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Τέο Γουόλκοτ (5 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Φλαμινί (8 συμμ.). Εκτός ο μέσος Ντιαμπί, ο μεσοεπιθετικός Μιγιαΐτσι (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Σανόγκο (1 συμμ.), Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.), Τσάμπερλεϊν (1 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 4-0-1
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη για 8η αγωνιστική (5-3-0), μετά την εύκολη εντός έδρας επικράτηση επί της Χαλ με 4-0. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος (Σνέιντερλιν 16’, Λαμπέρτ 30’ πεν., Λαλάνα 37’), οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για λίγο στο παιχνίδι μειώνοντας στο 55’, αλλά οι άγιοι δεν επέτρεψαν τίποτα περισσότερο, πετυχαίνοντας και 4ο με τον Ντέιβις λίγο πριν το τέλος. Μαζί με την Έβερτον, είναι οι μόνες ομάδες με μόλις μία ήττα. Για την ώρα φιγουράρει στην 3η θέση, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μετράει 10 σερί εκτός έδρας under στο πρωτάθλημα. Φέτος έχει μόλις ένα over συνολικά στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (5), έχοντας δεχτεί maximum μόνο ένα γκολ στους 5 αγώνες όπου παραβιάστηκε η εστία της. Τελευταία νίκη της επί της Άρσεναλ ως φιλοξενούμενη το 1987. Έκτοτε έχει σερί 0-5-13. Συνολικά έχει πάρει δύο διπλά από την Άρσεναλ σε 36 αγώνες ως φιλοξενούμενη. Εκτός οι μέσοι εναλλακτικοί Κορκ (4 συμμ.), ντο Πράδο (3 συμμ.).

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά: ο Βενγκέρ δε θέλει με τίποτα να ρισκάρει απώλεια βαθμών κόντρα στη φετινή ευχάριστη έκπληξη, με τη Σαουθάμπτον να έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι συμπαγής και δε δέχεται εύκολα γκολ. Δεν είναι άσχημος ο άσος στο 1.60 (ChampionsBet), αλλά θα προτιμήσουμε το Under στο 2.00 (Playbet).



17:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 5-1-4
Πέρυσι: ΦΟΥΛΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ 1-2

ΦΟΥΛΑΜ: Δε μπόρεσε να αντισταθεί σε κανένα σημείο στη Λίβερπουλ και μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έφυγε μόνο με το 0-4 από το Άνφιλντ. Ο Αμορεμπιέτα πέτυχε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων με τραγικό αυτογκόλ, λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο, ευτυχώς οι κόκκινοι σταμάτησαν να σκοράρουν στο 54’. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα, 4η μαζί με αυτή στο Λιγκ Καπ από τη Λέστερ, παραμένοντας στις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ. Σε δύσκολη θέση ο Γιόλ, που μάλλον δύσκολα θα παραμείνει για καιρό ακόμα στον πάγκο της ομάδας. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 5 ματς στην έδρα της (1-1-3). Over οι 8 από τις 10 αναμετρήσεις της με τη Σουόνσι, σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο αμυντικός Μπριγκς (2 συμμ.) και ο φορ Ρονταλέγκα (5 συμμ.). Αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Χάνγκελαντ (8 συμμ.).

Εντός: 1-1-3
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 2-0-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Έχει κάθε λόγο για αδικία στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή με τη Στόουκ. Στο 25’ βρέθηκε να χάνει με 0-2, με πολύ καλή εμφάνιση όμως στο δεύτερο μέρος κατάφερε να κάνει την ανατροπή (Μπόνι 56’, 86’, Ντάιερ 74’), στις καθυστερήσεις όμως δόθηκε εις βάρος της ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το βαθμό. Μόνο τη Σάντερλαντ έχει καταφέρει να κερδίσει στα 6 τελευταία (1-2-3) και έχει πλησιάσει επικίνδυνα την τελευταία τριάδα. Δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία σε Αγγλία και Ευρώπη (0-4-1). Την Τρίτη υποδέχεται τη Βαλένθια, με την οποία κοντράρεται για την πρωτιά στον α’ όμιλο του Γιουρόπα. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει και στις 2 πρόσφατες επισκέψεις της στη Κρέιβεν Κότατζ. Εκτός ο αμυντικός Μονκ, ο μέσος Πάμπλο Ερνάντεθ και ο επιθετικός Μίτσου (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Τα προβλήματα που εμφανίζει η Φούλαμ, κάνουν αποτρεπτική τη στήριξη των γηπεδούχων, τη στιγμή όμως που ούτε οι Ουαλοί πείθουν με την απόδοσή τους. Έχουν και την έφεση στα Χ, γιατί όχι ακόμα ένα και σήμερα (3.25 NoviBet).



17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 13-8-9
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΝΟΡΙΤΣ 1-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Οι ανθρακωρύχοι έδειξαν χαρακτήρα από τα παλιά και μετά από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι, πήραν ακόμα μία αυτή τη φορά με αντίπαλο την Τόττεναμ, ακόμα μια ομάδα εκ των πρωτοπόρων. Πήρε προβάδισμα με τον ανεβασμένο Ρεμί στο 13’, αλλά το τρίποντο το οφείλει αποκλειστικά στον Κρουλ, που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του στις αρκετές ευκαιρίες των γηπεδούχων. Πέρα από αυτό, έδειξε πως αγωνιστικά έχει ανεβεί αρκετά. Πλησίασε έτσι στους 3 βαθμούς από την πεντάδα. Δεν έχει δεχτεί γκολ από τη Νόριτς στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Νταμέτ (3 συμμ./1 γκ.), Στίβεν Τέιλορ (1 συμμ.), εκτός ο επίσης αμυντικός, Ράιαν Τέιλορ.

Εντός: 2-2-1
Γκολ: 7-5
Τελευταία 5: 3-1-1

ΝΟΡΙΤΣ: Μπόρεσε και αντέδρασε μετά από τον διασυρμό από τη Σίτι (0-7) και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-1-3), επικρατώντας εντός έδρας της Γουέστ Χαμ με 3-1. Η αλήθεια είναι πως δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά της βγήκε. Δέχτηκε γκολ στο 32’ και δεν έπαιζε καλά μέχρι τότε, με τα σφυριά να έχουν και δοκάρι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι της έκαναν δώρο πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Χούπερ (54’), στο 72’ ο Σνόντγκρας γύρισε το ματς με απευθείας φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φερ κλείδωσε τη νίκη με τρίτο γκολ για τα καναρίνια. Σχεδόν 3 γκ./αγώνα δέχεται στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Συνολικά, μαζί με την Κρίσταλ Πάλας, έχει άλλωστε τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21). Στα 5 τελευταία, μαζί με αυτό στο Λιγκ Καπ, έχει δεχτεί 18 γκολ. Εκτός ο αναπληρωματικός κίπερ Μπαν, οι μέσοι Μπένετ, Τέτεϊ (7 συμμ.) και ο επιθετικός φαν Βολφσβίνκελ (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο βασικός μέσος Πίλκινγκτον (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-0-4
Γκολ: 2-14
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Αν μπορέσει να κρατήσει τη φόρα (και την τύχη) που είχε πριν τη διακοπή η Νιούκαστλ, μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Νόριτς, που προβληματίζει ανασταλτικά. Άσος στο 1.75 (MyBet).



19:30 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 33-17-35
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ 3-1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αν και ήταν καλύτερη της Νόριτς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας με 1-3. Το πρώτο ημίχρονο της άνηκε και προηγήθηκε δίκαια με τον Μόρισον στο 32’, έχοντας και δοκάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι, στο οποίο έχει ευθύνη ο Γιασκελάινεν και στη συνέχεια παραδόθηκε, με τη Νόριτς να έχει δοκάρι, να γυρίζει το ματς στο 72’ από στημένη φάση και να σημειώνει και τρίτο στις καθυστερήσεις. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-2-2) και συνέχισε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 5 ματς στην έδρα της φέτος (1-1-3). Η περσινή νίκη της επί των μπλε έσπασε ένα αρνητικό σερί 6 σεζόν, όπου δεν τους είχε κερδίσει όταν τους υποδεχόταν (0-1-5). Αμφίβολοι οι βασικοί αμυντικοί Ο’Μπράιεν (8 συμμ.), Κόλινς (7 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ριντ (10 συμμ./1 γκ.), Ρατ (8 συμμ.), οι μέσοι Μάθιου Τέιλορ (2 συμμ.), Αλού Ντιαρά (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Πέτριτς (3 συμμ.), Βαζ Τε (7 συμμ./2 γκ.), Άντι Κάρολ.

Εντός: 1-1-3
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΤΣΕΛΣΙ: Ο Ετό’ο σκόραρε έδειξε να ξυπνάει, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Μουρίνιο να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, μένοντας στο εντός έδρας 2-2. Ο Καμερουνέζος άνοιξε το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά δεν μπήκε καλά στην επανάληψη και οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς ως το 68’. Από κει πήρε τον έλεγχο του ματς, πίεσε αλλά το γκολ δεν ερχόταν, κάτι που έκανε με διαιτητική εύνοια, χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις, στο οποίο σκόραρε ο Αζάρ. Δεύτερο συνεχόμενο χωρίς νίκη, μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, βλέποντας τη Σαουθάμπτον να τη ρίχνει από την 3η θέση. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Βασιλεία. Μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εκτός ο αμυντικός Άσλεϊ Κόουλ (9 συμμ.) και ο μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Τόρρες (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Η Τσέλσι δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα. Με απουσίες η Γουέστ Χαμ, δύσκολα να γλιτώσει την ήττα. Διπλό στο 1.60 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση