» » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Με στόχο την είσοδο στην τετράδα


Πάμε Στοίχημα Premier League: Με στόχο την είσοδο στην τετράδα
15:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 46-30-49
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ 2-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Το εντυπωσιακό 7-0 επί της Νόριτς δεν είχε συνέχεια και η Σίτι έχασε δίκαια εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ με 0-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και τα μεγάλα αστέρια των «σίτιζενς» δε μπόρεσαν να αντιδράσουν στο γκολ που δέχτηκαν στο 21’. Δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία, που την έριξε στην 8η θέση. Θέλει μια νίκη ψυχολογίας στο σημερινό ντέρμπι, έχοντας κάνει το απόλυτο σε 5 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 4 γκ. κατά μ.ο. ανά αγώνα. Συνολικά έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28). Τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν over, 5 από αυτά γκολ-γκολ. 11 στα 13 over σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τετάρτη φιλοξενεί τη Βικτόρια Πλζεν και με θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αμφίβολοι ο μέσος Φερναντίνιο (9 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γιόβετιτς (3 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Κομπανί (4 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Νταβίντ Σίλβα (7 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 5-0-0
Γκολ: 20-2
Τελευταία 5: 3-0-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Αιφνιδιάστηκε στο 13’ από τη Νιούκαστλ και έχοντας απέναντι της τον εξαιρετικό κίπερ Κρουλ, που έπιασε τα πάντα, υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα. Η αλήθεια είναι ότι βάση προσδοκιών και ρόστερ δε παρουσιάζεται αγωνιστική, ενώ πονοκέφαλος αποτελούν και τα ντέρμπι φέτος, στα οποία δεν έχει κερδίσει ακόμα (0-1 Άρσεναλ, 1-1 Τσέλσι, 0-0 Έβερτον). Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (6), έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε 5 εξόδους της. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Τρόμσο, όπου θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αφού χρειάζεται μόλις ένα βαθμό σε 2 αγώνες για να τερματίσει πρώτη. Νο goal και under τα 10 από τα 11 φετινά παιχνίδια της. Γκολ-γκολ και over τα 4 τελευταία κόντρα στη Σίτι. Εκτός οι επιθετικοί Τσαντλί (5 συμμ.), Αντεμπαγιόρ. Αμφίβολος ο αμυντικός Ρόουζ (4 συμμ.).

Εκτός: 3-1-1
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πληγωμένα θηρία αμφότερες, αλλά η Τόττεναμ δε γεμίζει στο μάτι. Το σερί της Σίτι μπορεί να συνεχιστεί, αν και θα προτιμήσουμε το over, το οποίο οι γηπεδούχοι το φέρνουν συνήθως και μόνοι τους (1.80 Stoiximan).



18:00 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 6-7-14
Πέρυσι: -

ΚΑΡΝΤΙΦ: Κόντρα στην Άστον Βίλλα φάνηκε πως πήγε για το βαθμό και χωρίς σχέδιο για να πάρει κάτι καλύτερο ηττήθηκε δίκαια, δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο (76’, 84’). Είχε ελαφρώς την κατοχή, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε, με τους έμπειρους Οντεμγουίγκι, Μπέλαμι να μη μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Επέστρεψε έτσι στις ήττες και δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά από τη νίκη στο ουαλικό ντέρμπι (1-0 τη Σουόνσι). Ξανά στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Οντεμγουίγκι (7 συμμ./1 γκ.), Κορνέλιους (1 συμμ.). Εκτός ο μέσος Γκούναρσον (11 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Γκεστέντ (3 συμμ.).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 1-1-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Τα συνεχόμενα ματς που έδωσε το τελευταίο διάστημα της μάλλον της έκαναν καλό (9 από 2 Οκτ. ως 10 Νοέμβ.), παραμένοντας αήττητη σε πρωτάθλημα, Τσ. Λ. και Λιγκ Καπ (6-3-0) και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Δε βγάζει μάτια με την απόδοσή της, αλλά τουλάχιστον επήλθε ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Επιστέγασμα η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, χάρη σε γκολ του πρώην «κανονιέρη», αλλά νυν ηγέτη της, φαν Πέρσι στο 27’, στο οποίο συνάντησε μια ασθενική αντίπαλο και μπορούσε να τα έχει πάει και καλύτερα. Μείωσε έτσι τη διαφορά από την κορυφή στους 5 και ο Μόγιες μπορεί δειλά-δειλά να μιλάει και πάλι για πρωτάθλημα. Πολλά θα κριθούν βέβαια στο επόμενο διάστημα, όπου ακολουθούν δυνατά ματς για το πρωτάθλημα και θα κριθεί η πρόκριση στο Τσάμπ. Λιγκ, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση την Τετάρτη στο Λεβερκούζεν. Ακόμα δεν έχει σημειώσει εκτός έδρας ισοπαλία (3-0-2). Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση (10). Εκτός ο αμυντικός Τζόουνς (9 συμμ.), οι μέσοι Κάρικ (10 συμμ.), Φλέτσερ και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (6 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ράφαελ (3 συμμ.), Βίντιτς (8 συμμ.) και ο φαν Πέρσι (10 συμμ./7 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-0-2
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας και κόντρα στην Κάρντιφ, που ακόμα, ψάχνεται, μπορούν να συνεχιστούν. Διπλό στο 1.60 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση