» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Primera Division: Νέο τρίποντο για Ρεάλ


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Primera Division: Νέο τρίποντο για Ρεάλ
17.00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία: 4-0-0
Πέρυσι: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ 2-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πέρασε σαν... σίφουνας από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και επικράτησε με 4-1 της Μπέτις. Έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και προπορεύεται στον πίνακα της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έξι από την Ρεάλ. Βέβαια ο τραυματισμός του Μέσι (11 συμ./8 γκολ) χάλασε κάπως το κλίμα στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θα βασιστούν κυρίως στην φόρμα τον Νεϊμάρ και Σάντσες.


Εντός: 6-0-0
Γκολ: 38-8
Τελευταία 5: 4-1-0


ΓΡΑΝΑΔΑ: «Χτύπησε» φόρμα πριν την διακοπή η Γρανάδα, καθώς μετρούσε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πρόσφατη της επιτυχία το 3-1 επί της Γρανάδα, με χατ τρικ του εντυπωσιακού φέτος Ελ Αραμπί. Πάντως όλοι αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχει σήμερα στο «Καμπ Νου». Μοναδική απουσία για σήμερα του μέσου Ντάνι Μπενίτεθ (6 συμ.).

Εκτός: 3-2-1
Γκολ: 11-13
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ίσως έχει προβλήματα στην ανάπτυξη χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα και το under πληρώνει πολύ καλά, 2,90 στην stoiximan.



19.00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία: 10-13-12
Πέρυσι: -

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Έδειχνε να βρίσκει τον περσινό καλό της εαυτό, αλλά επανήλθε στην πραγματικότητα με την πεντάρα από την Ρεάλ στο Μπερναμπέου (5-1). Πάντως μια ήττα από τους «μερένχες» και μάλιστα εκτός έδρας είναι πάντα στο πρόγραμμα. Το μοναδικό τέρμα των Βάσκων σημείωσε ποιος άλλος; Ο Γάλλος εξτρέμ Αντουάν Γκριεζμάν, που διάγει περίοδο μεγάλης φόρμας. Νεότερη απώλεια αυτή του μέσου Ρουμπέν Πάρδο (12 συμ./1 γκολ).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 3-1-1

ΘΕΛΤΑ: Αδυνατεί να κάνει ένα σερί και συνάμα να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σεβίλλης δεν είχε συνέχεια, καθώς πριν την διακοπή φιλοξένησε την Βαγιεκάνο και ηττήθηκε με 2-0. Το καλό γι' αυτήν είναι ότι τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το «Μπαλαϊδος» (3-0-3), ενώ κέρδισε και τις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της. Χτύπησε και θα απουσιάσει ο αμυντικός Καμπράλ (6 συμ.), ενώ λείπει εδώ και έναν μήνα ο επίσης αμυντικός Αουρτενέτσε (5 συμ.).

Εκτός: 3-0-3
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 2-0-3


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύο ομάδες που δημιουργούν φάσεις και σπάνια δεν σκοράρουν. Κρατάμε το goal/goal που δίνει 1,75 στην mybet.




21.00 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 1-2-5
Πέρυσι: -


ΑΛΜΕΡΙΑ: Την είχαν ξεγραμμένη από νωρίς, καθώς ο απολογισμός της τις 10 πρώτες αγωνιστικές ήταν 0-3-7. Ωστόσο, απάντησε με τρεις διαδοχικές νίκες και απέδειξε ότι θα το παλέψει με όλες της τις δυνάμεις. Κόντρα στην φορμαρισμένη Ρεάλ σίγουρα είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει. Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες.

Εντός: 1-2-3
Γκολ: 15-24

Τελευταία 5: 3-0-2

ΡΕΑΛ Μ.: Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες ήταν εντυπωσιακή, κερδίζοντας με 5-1 την Σοσιεδάδ στην Μαδρίτη. Γενικά δείχνει να βρίσκει ρυθμό και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εντυπωσιακό Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες εάν θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, καθώς η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έχει ξεφύγει στους έξι βαθμούς. Εκτός λόγω τραυματισμού οι δύο αριστεροί μπακ Κοεντράο (4 συμ.) και Μαρσέλο (8 συμ.).

Εκτός: 4-1-1
Γκολ: 35-17
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αν ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην Αλμερία. Η νίκη της πληρώνει 1,29 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση