» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ελαζίγκσπορ - Ρίζεσπορ: Η Ελαζίγκσπορ έχει 11 ήττες και μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ντεφορμέ και η Ρίζεσπορ, που δεν κερδίζει εδώ και 11 αγωνιστικές.


Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ: Προτελευταία η Γουέστ Χαμ και ο Άλαρνταϊς είναι υπό πίεση. Ντεφορμέ και η Γουέστ Μπρομ, όμως η πρόσφατη ισοπαλία στην έδρα της Τότεναμ κρίνεται θετική.


Γκαζιάντεπσπορ - Μπούρσασπορ: Μετά από τέσσερις σερί νίκες, επέστρεψε στις ήττες η Γκαζιάντεπσπορ. Καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός η Μπούρσασπορ με απολογισμό (4-1-3).




Άστον Βίλα - Σουόνσι: Τα 7/9 εντός έδρας παιχνίδια της Άστον Βίλα και τα 7/9 εκτός έδρας της Σουόνσι έληξαν no goal.


Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: 9/9 εντός έδρας νίκες μετρά η Μάντσεστερ Σίτι και λογικά δεν θα έχει προβλήματα. Τέσσερα τρίποντα στα εφτά τελευταία ματς η Κρίσταλ Πάλας, όμως σήμερα το έργο της είναι κατά πολύ δυσκολότερο.


Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Νόριτς με τις εντός έδρας επιδόσεις της να είναι άκρως ισορροπημένες (3-3-3). Τρεις σερί νίκες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας μάλιστα σε όλα από τρία γκολ.


Χαλ - Φούλαμ: Έχασε με ανατροπή απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Χαλ. Σπουδαίο διπλό στο Νόριτς για την Φούλαμ και σήμερα έχει ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι.


Άλφρετον - Σάουθπορτ: 42 γκολ έχει σημειώσει και τον ίδιο αριθμό έχει δεχτεί η Άλφρετον. 0-2-4 η φόρμα της Σάουθπορτ.


Γκρίμσμπι - Μάκλσφιλντ: Η Γκρίμσμπι είναι αήττητη στις 15 τελευταίες της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε καλό φεγγάρι πάντως και η Μάκλσφιλντ, που προέρχεται από δύο διαδοχικά τρίποντα.


Λούτον - Κιντερμίνστερ: Πέντε κολλητές νίκες για την Λούτον, που μείωσε στον ένα πόντο την πρωτοπόρο Κέμπριτζ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες η Κιντερμίνστερ.


Μπρεϊντρι - Τάμγουορθ: Μια νίκη, μια ήττα το πάει η Μπρεϊντρι και σήμερα είναι η σειρά να κερδίσει. Παραμένει χαμηλά η Τάμγουορθ και με φόρμα 0-1-3.


Νονίτον - Κέμπριτζ: Έξι διαδοχικά under ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει η Νονίτον. Η πρωτοπόρος Κέμπριτζ έχει δεχθεί μόλις 10 γκολ σε 24 αγωνιστικές.


Ντάρτφορντ - Γουόκινγκ: Η κατρακύλα δεν έχει όριο στην Ντάρτφορντ, καθώς μετράει 10 σερί ήττες. Η Γουόκινγκ κέρδισε και τις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.


Όλντερσοτ - Γουέλινγκ: H Όλντερσοτ παραμένει χαμηλά και ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι μπροστά στο κοινό της (7-2-3). Όμως και η Γουέλινγκ εκτός έδρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα (4-3-5).


Σαλίσμπερι - Μπαρνέτ: Τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της Σαλίσμπερι στο πρωτάθλημα έληξαν goal/goal. Ικανή για όλα η Μπαρνέτ. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Τσέστερ - Γκέιτσχεντ: Έξι ματς δίχως τρίποντο η Τσέστερ. Χωρίς ισοπαλία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της η Γκέιτσχεντ (6-0-6).


Χαϊντ - Ρέξαμ: Από το ξεκίνημα της σεζόν δεν υπάρχει ομάδα Χαϊντ (0-3-20). Ευκαιρία για την Ρέξαμ να ανασάνει βαθμολογικά.


Χάλιφαξ - Λίνκολν: Με 45 γκολ ενεργητικό η Χάλιφαξ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Κόνφερενς. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη η ντεφορμέ Λίνκολν.



Ερσιγεσπόρ - Γαλατάσαραϊ: Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την Ερσιγεσπόρ, που με 11 γκολ ενεργητικό διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Ανεβαίνει η Γαλατάσαραϊ, που μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους οχτώ βαθμούς.


Κάρντιφ - Σάντερλαντ: 5/6 no goal μετράει τελευταία η Κάρντιφ. «Ανάσταση» για την Σάντερλαντ και διπλό μέσα στην έδρα της Έβερτον.


Χέρεφορντ - Φόρεστ Γκριν: Μόλις τρία τέρματα στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχει πετύχει η Χέρεφορντ. Λίγα πράγματα εκτός έδρας η Φόρεστ Γκριν (2-2-8).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση