» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρει εύκολα εκτός η Άρσεναλ


Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρει εύκολα εκτός η Άρσεναλ
Σιένα - Βαρέζε: Δείχνει να ξυπνάει με φόρμα 2-1-0 η Σιένα, όμως ακόμη είναι ασταθής. Πιο αφερέγγυα η Βαρέζε, που μια χάνει και μια κερδίζει. Σήμερα πάντως είναι η σειρά της να επικρατήσει.


Κόνιασπορ - Εσκισεχίρσπορ: Οι πέντε νίκες που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Κόνιασπορ είναι όλες εντός έδρας (5-0-3). Μόλις 11 γκολ έχει δεχτεί η Εσκισεχίρσπορ και αυτή η επίδοση είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος.


Σίβασπορ - Καραμπούκσπορ: Σπάνια να μην βγάλει over η Σίβασπορ. Στα ουράνια η Καραμπούκσπορ μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Φενερμπαχτσέ.




Έβερτον - Σαουθάμπτον: Ήρθε και η δεύτερη ήττα της Έβερτον στο πρωτάθλημα, που ήταν και πάλι εντός έδρας. Η Σαουθάμπτον κέρδισε με 3-0 μέσα στο Κάρντιφ και είναι ανεβασμένη.


Νιούκαστλ - Άρσεναλ: Τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος η Νιούκαστλ. Την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 20 γκολ ενεργητικό έχει η Άρσεναλ.

Αβελίνο - Πάντοβα: Τρία διαδοχικά goal/goal για την Αβελίνο. Τελευταία και η Πάντοβα βρίσκει συχνά τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.


Κάρπι - Γιούβε Στάμπια: Πιο καλή από ποτέ η Κάρπι με φόρμα 3-1-0. Παραμένει ουραγός με μόλις ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα η Γιούβε Στάμπια (1-6-13).


Κροτόνε - Παλέρμο: Οριακά εντός πλέι οφ η Κροτόνε. Δεν πείθει πάντα η Παλέρμο, όμως παραμένει πρωτοπόρος.


Μπρέσια - Τράπανι: Τέσσερις σερί νίκες για την Μπρέσια, που είναι άκρως αποτελεσματική. Σε καλή κατάσταση είναι όμως και η Τράπανι, καθώς δεν χάνει εδώ και εφτά αγωνιστικές.


Νοβάρα - Μπάρι: Τέρμα στο μίνι σερί των δύο νικών μπήκε με ήττα για τη Νοβάρα. Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων μετρά η Μπάρι.


Πεσκάρα - Έμπολι: Η Πεσκάρα αυτή την στιγμή με πέντε σερί νίκες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Under έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Έμπολι.


Σπέτσια - Λατίνα: Συνέρχεται με το νέο προπονητή η Σπέτσια και μετρά δύο διαδοχικά τρίποντα. 0-1-3 η πρόσφατη φόρμα της Λατίνα, που κατρακυλά.


Τερνάνα - Ρετζίνα: Οι τέσσερις νίκες που έχει στο πρωτάθλημα η Τερνάνα είναι όλες εντός έδρας (4-2-4). Δεν λεει να σηκώσει κεφάλι η Ρετζίνα με 0-2-5 φόρμα στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές.


Τσιταντέλα - Βίρτους Λαντσιάνο: Βρίσκει δίχτυα και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς η Τσιταντέλα. Τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Βίρτους Λαντσιάνο σε αυτό το διάστημα.


Τραμπζονσπόρ - Αντάλιασπορ: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Τραμπζονσπόρ (6-2-0). Κάτι κάνει όμως εκτός έδρας η Αντάλιασπορ (2-3-3).



Γουίγκαν - Μπέρνλι: Εφτά βαθμούς συγκέντρωσε στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Γουίγκαν. Η Μπέρνλι έχει τις λιγότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα της Τσάμπιονσιπ (12-7-3).


Γουότφορντ - ΚΠΡ: Πριν λίγες ημέρες και πάλι στην έδρα της η Γουότφορντ επικράτησε με 4-0 της Μίλγουολ. Απειλείται με την τρίτη διαδοχική της ήττα η ΚΠΡ.


Λέστερ - Μπόλτον: Πρωτοπόρος και πάντα αποτελεσματική η Λέστερ. Βελτιώθηκε πάντως κατά πολύ εκτός έδρας η Μπόλτον.


Μίντλεσμπρο - Ρέντινγκ: Πήρε ώθηση με τις δύο σερί νίκες η Μίντλεσμπρο. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Ρέντινγκ.


Μπάρνσλεϊ - Ντέρμπι: Παραμένει ουραγός εδώ και καιρό η Μπάρνσλεϊ (3-7-12). 7-1-0 η φόρμα της εκπληκτικής Ντέρμπι Κάουντι.


Μπλάκμπερν - Μπέρμιγχαμ: Δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπλάκμπερν. Η Μπέρμιγχαμ κρατά ανέπαφη την εστία τις εδώ και τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Μπλάκπουλ - Μπραϊτον: Κατρακύλας συνέχεια με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς η Μπλάκπουλ. Ικανή και εκτός έδρας η Μπραϊτον (4-4-3).


Μπόρνμουθ - Ίπσουιτς: Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς για την Μπόρνμουθ. Πάντως η Ίπσουιτς διεύρυνε στις έξι αγωνιστικές το αήττητο της.

Νότιγχαμ - Λιντς: Τέσσερα κολλητά under και no goal έχει η Νότιγχαμ. Δύσκολα να ανοίξει το παιχνίδι της και η Λιντς.


Ντονκάστερ - Μίλγουολ: Τέσσερις σερί ήττες για την τραγική Ντονκάστερ. Στις τρεις είναι πάντως και η Μίλγουολ.


Τσάρλτον - Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Επιτέλους κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές η Τσάρλτον. Μόλις ένα διπλό μέχρι στιγμής η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-6-4).

Χάντερσφιλντ - Γέοβιλ: Από δύο σερί ισόπαλα αποτελέσματα προέρχεται η Χάντερσφιλντ. Από δύο σερί ήττες η Γέοβιλ.


Τότεναμ - Στόουκ: 12 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί η Τότεναμ. Μόλις ένα διπλό σε εννιά εξόδους φέτος η Στόουκ (1-2-6).


Τσέλσι - Λίβερπουλ: Επί ημερών Μουρίνιο, η Τσέλσι είναι 69 αγώνες αήττητη εντός έδρας. Οχτώ συνεχόμενα over μετράει η Λίβερπουλ.



Τσεζένα - Μόντενα: Under και no goal έληξαν οι 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της Τσεζένα. Τέσσερις σερί ήττες για την πιο ντεφορμέ ομάδα της Serie B, Μόντενα.


Φενερμπαχτσέ - Καϊσέρισπορ: Την αντίδραση από την ήττα με αντίπαλο την Καραμπούκσπορ θέλει η Φενερμπαχτσέ και η Καϊσέρισπορ έχει μόλις ένα διπλό στο πρωτάθλημα (1-3-3).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση