» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: «Τρύπια» η άμυνα της Βέρντερ


Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: «Τρύπια» η άμυνα της Βέρντερ
21.30 ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 18-10-31
Πέρυσι: -


ΧΕΡΤΑ: Είχε δύο αγωνιστικές να πετύχει γκολ και πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Μπράουνσβαϊγκ. Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Ράμος στο 19' και το τρίποντο «σφραγίστηκε» από τον Τσιγκερτσί στο 80'. Πάντως στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αν και κόντρα στην παραπαίουσα Βέρντερ Βρέμης λογικά θα τα καταφέρει. Εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Λάνγκαμπ (13 συμ.), ο μέσος Μπάουμγιόχαν (4 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπεν Χατίρα (14 συμ./3 γκολ). Σημαντική και η απουσία του τιμωρημένου μπακ Πέκαρικ (13 συμ.).



Εντός: 4-1-3
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 2-1-2



ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Θρύψαλα την έκανε η Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα μπροστά στο κοινό της με σκορ 0-7! Με αυτά τα γκολ που δέχτηκε είναι πλέον η δεύτερη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα, ενώ μετρά 0-1-3 στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να πλησιάσει ακόμη και τις θέσεις του υποβιβασμού. Τιμωρημένος ο μέσος Εκίτσι (10 συμ./1 γκολ). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες και δεν επηρεάζουν.


Εκτός: 2-2-4
Γκολ: 19-34
Τελευταία 5: 1-1-3


Προγνωστικά στοίχημα: Η Χέρτα πήρε τα πάνω της και θέλει επιτέλους να σκοράρει και μπροστά στο κοινό της. Με τα αμυντικά προβλήματα που έχει η Βέρντερ Βρέμης το over 2,5 είναι εφικτό σε απόδοση 1,80 στην Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση