» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Περνάει από Λεβάντε η Μπαρτσελόνα


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Περνάει από Λεβάντε η Μπαρτσελόνα
18.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Προϊστορία: 5-5-4
Πέρυσι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΛΜΕΡΙΑ 1-0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Αφού πρώτα είχε διαλύσει την Σοσιεδάδ με 5-1 στο πρωτάθλημα την υποδέχτηκε ξανά λίγες ημέρες αργότερα για τον επαναληπτικό του 0-0 στο κύπελλο. Ωστόσο αυτή την φορά δεν ήταν και τόσο καλή, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 και συνάμα τον αποκλεισμό από τον θεσμό. Σήμερα δίνει τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα σημείωσε 10 γκολ. Δεν επηρεάζει πλέον η απουσία το μέσου Κάνι (15 συμ./2 γκολ).


Εντός: 5-3-2
Γκολ: 37-21
Τελευταία 5: 2-1-2


ΑΛΜΕΡΙΑ: Οι δύο σερί νίκες και το αήττητο τριών αγωνιστικών έφτασε στο τέλος του και μάλιστα με όχι και τόσο καλό τρόπο. Η αναμέτρηση με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού η Αλμερία ηττήθηκε με το βαρύ 6-1, μειώνοντας προσωρινά σε 3-1 με τον Μπαρμπόσα στο 34'. Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα, αφού έχασε στο γήπεδο την από την Σανταντέρ για το κύπελλο με 2-0 και αποχαιρέτισε από ομάδα τρίτης κατηγορίας τον θεσμό. Παραμένουν εκτός ο μπακ Νέλσον (12 συμ.) και ο πρώτος σκόρερ Ρόντρι (14 συμ./7 γκολ).

Εκτός: 3-1-6
Γκολ: 21-38

Τελευταία 5: 2-1-2


Προγνωστικά στοίχημα: Η Αλμερία δέχτηκε γκολ ακόμη και από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Η Βιγιαρεάλ παίζει επιθετικά και είναι πιθανή η εμφάνιση του over 2,5 σε απόδοση 1,72 στην Meridianbet.




20.00 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 0-3-10
Πέρυσι: ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-4


ΛΕΒΑΝΤΕ: Οι εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών επιβραβεύτηκε με νίκη επί της Μάλαγα με 1-0, ακόμη και αν αυτή την φορά δεν ήταν τόσο καλή. Ο Νταβίντ Μπαράλ στο 19' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Καπαρός, που στην συνέχεια αμύνθηκε για να κρατήσει επιτυχημένα το αποτέλεσμα. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η Λεβάντε διατηρεί μια καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και σήμερα θα προσπαθήσει να προβάλει μεγάλη αντίσταση κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Εκτός λόγω τιμωρία ο επιθετικός Μπαράλ (16 συμ./4 γκολ).


Εντός: 3-3-3
Γκολ: 18-27
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Απείλησε ελάχιστα την εστία της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι του «Βιθέντε Καλντερόν» και αρκέστηκε στο τέλος με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους «ροχιμπλάνκος», όμως η Ρεάλ Μαδρίτης μείωσε την διαφορά στους τρεις βαθμούς. Την περασμένη Πέμπτη κέρδισε εκ νέου την Χετάφε και με συνολικό σκορ 6-0 δεν είχε πρόβλημα να προχωρήσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ωστόσο από το προαναφερόμενο ματς αποχώρησε τραυματίας ο επιθετικός Νεϊμαρ και θα λείψει κατά πάσα πιθανότητα για έναν μήνα. Εκτός λόγω τιμωρίας και ο δεξιός μπακ Ντάνι Άλβες (12 συμ./2 γκολ).

Εκτός: 7-2-1
Γκολ: 53-12
Τελευταία 5: 3-1-1


Προγνωστικά στοίχημα: Η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένα να κερδίσει σήμερα και για να πληρωθούμε καλύτερα τη νίκη της θα πάμε με το διπλό από το ημίχρονο που δίνεται 1,43 στη Novibet.



22.00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 12-12-14
Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ 4-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Ήταν ελαφρώς καλύτερη από την Μπαρτσελόνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-0) στο «Βιθέντε Καλντερόν», που θα την έφερνε μόνη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Είχε πάλι πολύ πάθος στο παιχνίδι της και κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Την περασμένη Τρίτη προχώρησε και στο κύπελλο, αφού κέρδισε 2-0 την Βαλένθια εντός έδρας με γκολ των Γκοντίν (51') και Ραούλ Γκαρθία (89'), εκμεταλλευόμενη τις στημένες φάσεις. Σταθερά εκτός ο τραυματίας μέσος Σουάρεθ (7 συμ.).

Εντός: 9-1-0
Γκολ: 47-11
Τελευταία 5: 4-1-0

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ήθελε σίγουρα να συνεχίσει την πορεία της με νίκη στην έδρα της Έλτσε, αλλά στο τέλος ήταν αυτή που ισοφάρισε για να πάρει τον βαθμό (1-1). Όλα έγιναν στο τελευταίο 10λεπτο όταν η αντίπαλος άνοιξε το σκορ στο 82'. Ωστόσο, η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρήκε την απάντηση στο 89' με τέρμα του Καρίσο. Με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε για έβδομη σερί αγωνιστική αήττητη (5-2-0) και πολύ κοντά στις θέσεις της Ευρώπης. Για τέταρτο παιχνίδι απουσιάζει ο μπακ Ντιόγκο (10 συμ.), εκτός λόγω τραυματισμού και ο εξτρέμ Περότι (10 συμ/1 γκολ), με τον χαφ Εμπιά (12 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 3-4-3
Γκολ: 36-30
Τελευταία 5: 3-2-0


Προγνωστικά στοίχημα: Κακά τα ψέματα η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δίνει δικαιώματα σε κανέναν. Όσο δύσκολο και να είναι το ματς με την Σεβίλλη θα βρει τον τρόπο να επιβεβαιώσει το 1,37 του άσου στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση