» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Με κεκτημένη ταχύτητα η Μπαρτσελόνα


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Με κεκτημένη ταχύτητα η Μπαρτσελόνα
17.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΛΤΣΕ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -


ΡΕΑΛ Μ.: Άνετο πέρασμα από την γειτονική έδρα της Χετάφε με 3-0. Ο Χεσέ Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στο 5' για τους «μερένχες» για να ακολουθήσουν οι Μπενζεμά (27') και Μόντριτς (66'). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συγκατοικεί εδώ και λίγο καιρό στη κορυφή της Πριμέρα με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, όντας στην καλύτερη της φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν. Σήμερα θα ήθελε πολύ να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη η εκτός έδρας αποστολή με τον Σάλκε στο Champions League. Τιμωρημένος ο Ρονάλντο (21 συμ./22 γκολ). Κάρτες συμπλήρωσε και ο χαφ Μόντριτς (23 συμ./1 γκολ).



Εντός: 10-0-1
Γκολ: 36-10
Τελευταία 5: 4-1-0


ΕΛΤΣΕ: Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και λίγα ρίσκα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Οσασούνα χωρίς σκορ. Η Έλτσε είχε όμως την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, ώστε να «κλέψει» τη νίκη, όμως ο Κόρο δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι στο 61'. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη νεοφώτιστη ομάδα, που διατηρεί απόσταση πέντε βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού. Τιμωρημένοι ο μπακ Σουάρες (18 συμ.), ο χαφ Σάντσες (20 συμ.). Τραυματίας ο γκολκίπερ Τόνιο (9 συμ.).

Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 22-34
Τελευταία 5: 2-2-1


Προβλέψεις στοίχημα: Το να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης από ημίχρονο πληρώνει 1,40 στον Stoiximan.




19.00 ΘΕΛΤΑ - ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία: 3-1-3
Πέρυσι: ΘΕΛΤΑ - ΧΕΤΑΦΕ 2-1


ΘΕΛΤΑ: Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πολλές απουσίες της Βιγιαρεάλ και απέδρασε με το νικηφόρο 2-0 από το «Μαδριγάλ». Φρόντισε να το κάνει μάλιστα με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και με δράστες τους Ορεγιάνα (83'), Νολίτο (90'). Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι στην καλύτερη φάση της περιόδου και έχει φόρμα 3-1-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι απομακρύνθηκε οχτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστρέφει ο επιθετικός Σάρλες (20 συμ./8 γκολ) και έτσι δεν καταγράφεται κάποια νεότερη απουσία.


Εντός: 3-5-4
Γκολ: 31-35
Τελευταία 5: 3-1-1


ΧΕΤΑΦΕ: Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε άλλο επίπεδο και ήρθε δίκαια η εντός έδρας ήττα με 3-0. Σίγουρα το πρώτο γκολ που δέχτηκε μόλις στο 5' την επηρέασε αρνητικά. Η ομάδα της Μαδρίτης είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς αγνοεί εδώ και εννιά αγωνιστικές την χαρά της νίκης, ενώ δεν σκοράρει στις τέσσερις πιο πρόσφατες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μοιραία να κινδυνεύει άμεσα σε υποβιβασμό, αφού η διαφορά από την διακεκαυμένη ζώνη μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς. Εκ νέου εκτός ο στόπερ Ράφα (18 συμ.).


Εκτός: 3-0-8
Γκολ: 22-39
Τελευταία 5: 0-2-3


Προβλέψεις στοίχημα: Εκ διαμέτρου αντίθετες οι φόρμες των δύο ομάδων. Φαβορί η Θέλτα σε απόδοση 1,80 από την mybet.




21.00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 5-9-23
Πέρυσι: ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-2


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τέταρτης θέσης με το διπλό στην δύσκολη έδρα της Μάλαγα με 1-0. «Χρυσός» της σκόρερ ήταν ο Κάρλος Βέλα στο 10', προβάδισμα που κατάφερε να διαχειριστεί μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα της Μπιλμπάο από την Εσπανιόλ και μείωσε την απόσταση από την προνομιούχο τέταρτη θέση στους τέσσερις βαθμούς. Πάντως σήμερα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην ανεβασμένη Μπαρτσελόνα και ας μην έχει καμιά απολύτως απουσία.


Εντός: 7-3-1
Γκολ: 43-34

Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Το δώρο-πέναλτι του διαιτητή ήταν αρκετό να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σε εκείνη την στιγμή αποβλήθηκε ο αντίπαλος Ντεμικέλις και ευστόχησε από την άσπρη βούλα ο Μέσι στο 54'. Στην συνέχεια πήρε τα πάνω της και έβαλε σκορ πρόκρισης με το γκολ του Ντάνι Άλβες στο 90'. Είχε προηγηθεί το εμφατικό 6-0 επί της Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αμφίβολη η συμμετοχή του μπακ Άλμπα (10 συμ.).


Εκτός: 8-3-1
Γκολ: 69-17

Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις στοίχημα: Με την φόρα που έχει η Μπαρτσελόνα δύσκολα να αφήσει βαθμούς. Στο 1,43 το διπλό από τη Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση