» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Μόλις έναν πόντο εκτός ο Λεβαδειακός


Προγνωστικά στοιχήματος: Μόλις έναν πόντο εκτός ο Λεβαδειακός
Ξάνθη - Λεβαδειακός: Μια φορά πανηγύρισε στις τελευταία 10 αγωνιστικές η Ξάνθη. Δύο σερί εντός έδρας νίκες για τον Λεβαδειακό, που μακριά από το γήπεδο του είναι αδύναμος (0-1-12).


Καραμπούκσπορ - Γκαζιάντεπσπορ: Τέσσερα σερί over μετρά η Καραμπούκσπορ, που παραμένει σε τροχιά Ευρώπης. Οχτώ γκολ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει δεχτεί η Γκαζιάντεπσπορ.


Άουγκσμπουργκ - Αννόβερο: Η εκπληκτική Άουγκσμπουργκ μετρά 3/4 νίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αντιθέτως το Αννόβερο μετρά τρεις σερί ήττες.




Βέρντερ Βρέμης - Αμβούργο: Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη για την Βέρντερ Βρέμης και έμπλεξε για τα καλά. Με Σκόμκα επέστρεψε στις νίκες το Αμβούργο και μάλιστα με 3-0 επί της Ντόρτμουντ.


Ντόρτμουντ - Νυρεμβέργη: Αναξιόπιστη στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, που έχει κάνει φέτος αρκετές γκέλες. Τέσσερις νίκες μετά την διακοπή μετρά η εντυπωσιακή Νυρεμβέργη, ενώ έχασε μονάχα από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Μπράουνσβαϊγκ - Γκλάντμπαχ: Η Μπράουνσβαϊγκ έχει σκοράρει τα λιγότερα γκολ στην Μπουντεσλίγκα (16). Δεν κέρδισε ακόμη μέσα στο 2014 η Γκλάντμπαχ.


Λεβερκούζεν - Μάιντζ: Δύο σερί ήττες για την Λεβερκούζεν, η οποία παραμένει οριακά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. No goal έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Μάιντζ.


Στόουκ - Άρσεναλ: Με την δύναμη της έδρας της πορεύεται η Στόουκ (5-6-2). Δεν κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της η Άρσεναλ.


Χαλ - Νιούκαστλ: Από το εντυπωσιακό νικηφόρο εντός έδρας 4-0 προέρχεται η Χαλ. Χωρίς στόχους συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Νιούκαστλ.


Έβερτον - Γουέστ Χαμ: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Έβερτον. Τέσσερις διαδοχικές νίκες, πρώτη φορά μέσα στην σεζόν για την Γουέστ Χαμ.


Φούλαμ - Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι. Με την πλάτη στον τοίχο η Φούλαμ. Δεν πείθει, αλλά είναι πρωτοπόρος η Τσέλσι.


Μάλαγα - Βαγιαδολίδ: Τελικός παραμονής. No goal και under τα δύο τελευταία ματς της Μάλαγα. Η Βαγιαδολίδ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην Πριμέρα (6-7-11).


Βέροια - Απόλλων Σμύρνης: Σπουδαίο διπλό μέσα στα Γιάννενα για την Βέροια και με νίκη σήμερα αυξάνει τις ελπίδες της για παραμονή. Άσχημο το κλίμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλων Σμύρνης και δύο σερί ήττες.


Σεντ Ετιέν - Μονακό: Έχει δυναμώσει στο γήπεδο της η Σεντ Ετιέν (8-3-2). Συνεχίζει δεύτερη και με διαφορά η Μονακό.


Λεβάντε - Οσασούνα: Under εμφάνισε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Λεβάντε. Εφτά βαθμούς συγκέντρωσε στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Οσασούνα, κερδίζοντας μάλιστα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.


Εσκισεχίρσπορ - Κασίμπασα: Από δύο κολλητές ισοπαλίες προέρχεται η Εσκισεχίρσπορ. Επιτέλους κέρδισε μετά από 10 αγωνιστικές η Κασίμπασα και μάλιστα με 6-2 την Σίβασπορ.


Φενερμπαχτσέ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς η Φενερμπαχτσέ. Και η Γκεντσλερμπιρλίγκι όμως πήρε έναν πόντο σε αυτό το διάστημα.


Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Χωρίς άγχος παίζει η Σαουθάμπτον και κάνει ζημιές. Τρία σερί τρίποντα η Λίβερπουλ.


Μπάγερν - Σάλκε: Μακράν η καλύτερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα σε όλα τα επίπεδα είναι η Μπάγερν Μονάχου (20-2-0). 5-2-0 μετράει πάντως στα εφτά τελευταία η Σάλκε.


Άρης - ΟΦΗ: Δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη, που μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει. Άνετος βαθμολογικά ο ΟΦΗ.


Τσβόλε - Ναϊμέγκεν: Η Τσβόλε αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Με 61 γκολ παθητικό η Ναϊμέγκεν ωστόσο έχει μακράν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Εστορίλ - Ολανένσε: Τρεις σερί νίκες για την απίστευτη Εστορίλ, που έσπασε μέχρι και το εντός έδρας αήττητο της Πόρτο. Δύσκολα να αντέξει η προτελευταία Ολανένσε.


Ντεν Χάαγκ - Μπρέντα: Δύο σερί νίκες για τη Ντεν Χάαγκ και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπρέντα δεν χάνει πάντως στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων.


Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Αϊντχόφεν: Δύο σερί ήττες μετρά η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που ντεφορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο. Αντιθέτως η Αϊντχόφεν μετρά αισίως τέσσερα σερί τρίποντα.


Γάνδη - Σαρλερουά: Εκπληκτική η Γάνδη πέρασε και από την έδρα της Γκενκ. Η Σαρλερουά μετρούσε τέσσερις σερί ήττες και κέρδισε πρόσφατα όμως την Βάρεγκεμ με 3-2.


Κορτράικ - Σερκλ Μπριζ: Η Κορτράικ κατάφερε να χάσει από την ουραγό Μονς. Δύσκολος αντίπαλος η Σερκλ Μπριζ.


Λιρς - Λέουβεν: Δύο σερί ήττες για την Λιρς, που δείχνει να χάνει την φόρμα της. Ανύπαρκτη εκτός έδρας η Λέουβεν (0-2-11).

Μονς - Οστάνδη: Έμεινε ζωντανή με τη νίκη στο Κόρτραϊκ η ουραγός Μονς. Αήττητη πάντως παραμένει η Οστάνδη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.


Μπέβερεν - Βάρεγκεμ: Δύο σερί ήττες για την Μπέβερεν και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Προβληματίζει τον τελευταίο καιρό η Βάρεγκεμ, αφού έχει μόλις μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα.


Λοριάν - Μπαστιά: Χωρίς κίνητρο η Λοριάν και γι' αυτό δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Από δύο σερί ήττες προέρχεται και η Μπαστιά.


Νις - Τουλούζ: Μόνο στην έδρα της τα καταφέρνει η Νις (8-2-3). Χωρίς άγχος παίζει η Τουλούζ και κάνει ζημιές.


Ρεν - Γκινγκάμπ: Από το εντυπωσιακό 3-0 μέσα στην έδρα της Ρεν προέρχεται η Ρεν. Όμως και η Γκινγκάμπ κέρδισε μετά από 10 αγωνιστικές.


Σοσό - Μπορντό: Φορμαρίστηκε η Σοσό και έχει σήμερα ακόμη έναν τελικό. Η Μπορντό ηττήθηκε στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Ρεμς - Βαλενσιέν: Παραμένει ψηλά η Ρεμς, που σκόραρε και στα τρία πιο πρόσφατα της παιχνίδια. Πέντε σερί τα over για την Βαλενσιέν.


Χετάφε - Εσπανιόλ: Ένα γκολ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε μονάχα η Χετάφε. Εκεί που δεν το περιμένεις κάνει την ζημιά η Εσπανιόλ. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Φίτεσε - Ρόντα: Η Φίτεσε κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές και έχει σήμερα ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι. Η Ρόντα ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.



Ρόμα - Ίντερ: Συνεχίζει δεύτερη στην βαθμολογία η Ρόμα και με την καλύτερη άμυνα του Καμπιονάτο (11 γκολ παθητικό). Ανάξια εμπιστοσύνης για την Ίντερ, που δείχνει πάντως τελευταία να είναι καλά.


Σπόρτινγκ - Μπράγκα: Δύο διαδοχικά τρίποντα για την Σπόρτινγκ, που βρίσκει και πάλι την φόρμα της. Εκτός πεντάδας παραμένει η Μπράγκα και μάλιστα με έξι βαθμούς διαφορά.


Έλτσε - Θέλτα: 5/6 no goal μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Έλτσε. 3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα για την Θέλτα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση