» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σε εκπληκτική κατάσταση η Λίβερπουλ


Προγνωστικά στοιχήματος: Σε εκπληκτική κατάσταση η Λίβερπουλ
Βαγιαδολίδ - Αλμερία: Τελικός παραμονής. Χάνει δύσκολα μπροστά στο κοινό της η Βαγιαδολίδ (4-7-3). Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Αλμερία.


Φέγενορντ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Δύο σερί τρίποντα για την Φέγενορντ και πάει για το τρίτο απέναντι στη ντεφορμέ και νεοφώτιστη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.


Σασσουόλο - Ρόμα: Μόλις μια νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές μετράει η Σασσουόλο. Τρία σερί τρίποντα η Ρόμα, που είναι το αφεντικό για την δεύτερη θέση.




Ρεν - Μπαστιά: Με νίκη σήμερα ξεμπερδεύει με την ζώνη του υποβιβασμού η Ρεν. Εξάλλου η Μπαστιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μακριά από την Κορσική (2-5-8).


Φούλαμ - Έβερτον: Μόλις ένα τρίποντο μετρά στις 11 τελευταίες αγωνιστικές η ουραγός Φούλαμ. Τέσσερις διαδοχικές νίκες για την ανεβασμένη Έβερτον.


Άγιαξ - Τβέντε: Δύο σερί ισοπαλίες για τον Άγιαξ, που έχει σήμερα ακόμη ένα δύσκολο ματς. Δεν κέρδισε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της η Τβέντε.


Ρόντα - Βάαλβαϊκ: Η ουραγός Ρόντα μετράει 1-0-8 στα εννιά τελευταία πρωταθλήματος. Σε κακή κατάσταση και η Βάαλβαϊκ, που δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές.


Καμπούρ - Αλκμάαρ: Goal/goal έληξαν οι 8/9 τελευταίες αναμετρήσεις της Καμπούρ. Μόνο ήττες μετράει στις τρεις τελευταίες της εξόδους η Αλκμάαρ.

ΠΑΟΚ - Καλλονή: Μόλις μια απώλεια στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (14-1-0). Συνήθως δέχεται πολλά γκοολ στα ματς με τις μεγάλες ομάδες η Καλλονή.


Τορίνο - Κάλιαρι: 1-0-5 μετράει στα έξι τελευταία η αδιάφορη Τορίνο. Χωρίς διπλό ακόμη η Κάλιαρι (0-7-7).


Σαμπντόρια - Φιορεντίνα: Τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Σαμπντόρια, που παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος. 4/5 under και no goal μετράει προσφάτως η Φιορεντίνα.


Λάτσιο - Πάρμα: 6-1-1 στα οχτώ τελευταία για την Λάτσιο κόντρα στην Πάρμα. Τέλος στο σερί των 17 αγωνιστικών δίχως ήττα οι φιλοξενούμενοι.


Βερόνα - Τζένοα: Τέσσερις απανωτές ήττες για την Βερόνα χωρίς μάλιστα καν να σκοράρει. Ικανή για όλα η Τζένοα.

Γκλάντμπαχ - Αμβούργο: Οριακά σε θέση Ευρώπης η Γκλάντμπαχ. Ηττήθηκε στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους του το Αμβούργο.


Ντεν Χάαγκ - Τσβόλε: Για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν η Ντεν Χάαγκ τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών. Οριακά στην πρώτη οχτάδα η Τσβόλε.


Λίβερπουλ - Τότεναμ: Πέντε σερί νίκες για την Λίβερπουλ, που είναι μια ανάσα από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Τότεναμ ηττήθηκε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.



Λιλ - Γκινγκάμπ: Δύο σερί ισοπαλίες για την Λιλ, που είναι φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος κόντρα στην σχετικά άνετη βαθμολογικά Γκινγκάμπ.


Αρούκα - Σετουμπάλ: Μόλις ένα τρίποντο στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές η Αρούκα. Goal/goal τα τρία πιο πρόσφατα για Σετουμπάλ.


Εστορίλ - Ρίο Άβε: Under έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς της Εστορίλ στο πρωτάθλημα. Δύσκολα να κυνηγήσει κάτι από εδώ και στο εξής η Ρίο Άβε.


Ακαδέμικα - Ολανένσε: Από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος Ακαδέμικα και Ολανένσε με την πρώτη να έχει σκοράρει 16 γκολ και την δεύτερη 15.


Ζιλ Βιθέντε - Μαρίτιμο: Μόλις ένα τέρμα έχει δεχτεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Ζιλ Βιθέντε. Δύο σερί ήττες για την Μαρίτιμο, που ακόμη ελπίζει για την Ευρώπη.

Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα: To διπλό στο Χαριλάου εξασφάλισε τον Εργοτέλη στην μεγάλη κατηγορία. Όχι κάτι το ιδιαίτερο εκτός έδρας ο ΠΑΣ Γιάννινα (2-3-10).

Λεβαδειακός - ΟΦΗ: Μόνο στο γήπεδο του παίρνει βαθμούς φέτος ο Λεβαδειακός (11-2-2). Τον δεύτερο ημιτελικό σκέφτεται ο ΟΦΗ.

Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης: Την έκτη θέση της βαθμολογίας κυνηγάει ο Πανθρακικός. «Καίγεται» για βαθμούς ο Απόλλων Σμύρνης.

Οσασούνα - Σοσιεδάδ: Ντέρμπι στην χώρα των Βάσκων. Πέντε απανωτές ήττες για την Οσασούνα, διάστημα που σκόραρε μόνο μια φορά. Σε καλύτερη κατάσταση η Σοσιεδάδ.


Αννόβερο - Βέρντερ Βρέμης: Δύο σερί ήττες μετράει το Αννόβερο και θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστεί. Ντεφορμέ και η Βέρντερ Βρέμης.


Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ: Με στόχο να διατηρηθεί πρώτη μπαίνει στα πλέι οφ η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ κακή η παρουσία της Άντερλεχτ εκτός έδρας (6-2-7).

Μπράγκα - Μπενφίκα: Δύο σερί ισοπαλίες και τρεις αγωνιστικές δίχως ήττα η Μπράγκα. Δύσκολη έξοδος για την Μπενφίκα, που έχασε μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (19-4-1).


Βιγιαρεάλ - Έλτσε: Ισοπαλία έφερε στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της η Βιγιαρεάλ. Δεν σκόραρε στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Έλτσε.

Ολυμπιακός - Άρης: Τρεις ήττες μετρά στους πέντε τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Άρης.


Νασιονάλ - Πόρτο: Έξι αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η ντεφορμέ Νασιονάλ. Ευκαιρία διπλού για την Πόρτο, που δείχνει να ανεβαίνει.


Μαλίν - Σαρλερουά: Τρεις ήττες στην πρόσφατη τετράδα αγώνων η Μαλίν. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην τελευταία αγωνιστική την κανονική διάρκειας με την Σαρλερουά να κερδίζει εκτός έδρας 3-0.



Νάπολι - Γιουβέντους: 4-3-0 στα εφτά τελευταία εντός έδρας για τη Νάπολι κόντρα στην Γιουβέντους.


Λιόν - Σεντ Ετιέν: Οι δύο ομάδες κυνηγούν την τρίτη θέση και ο χαμένος σήμερα θα είναι σε μειονεκτική θέση από εδώ και στο εξής.

Βαλένθια - Χετάφε: Τα ρέστα της για την έβδομη θέση η Βαλένθια. Το ντεφορμάρισμα της Χετάφε συνεχίζεται, καθώς δεν κερδίζει εδώ και 14 αγωνιστικές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση