» » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: Μόνο η Τόττεναμ με άγχος…


Πάμε στοίχημα Premier League: Μόνο η Τόττεναμ με άγχος…
15:30 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 33-17-16
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 2-3

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Την Πέμπτη βρέθηκε κοντά σε μια ιστορική ανατροπή στο Ντα Λουζ, αλλά με πέναλτι στις καθυστερήσεις, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα. Ταξίδεψε με αρκετές απουσίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34’. Στην επανάληψη ήταν πιο απειλητική και πέτυχε δύο τέρματα με τον Τσαντλί (78’, 79’), Έψαξε και τρίτο μέχρι το τέλος για να πάει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά στο 95’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και έγραψαν το τελικό 2-2. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν με 0-1. Αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο γκολ των κανονιέρηδων μόλις στο 2’, οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις ως το τέλος, με τα «σπιρούνια» να είναι ελαφρώς καλύτερα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, χάνοντας έτσι το βαθμολογικό πλεονέκτημα κόντρα σε Έβερτον και Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να έχει μειώσει στους 2 βαθμούς, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.
Νο goal τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα, στις 3 ήττες δεν σκόραρε, ενώ δε δέχτηκε γκολ στις τρεις νίκες. Μετράει 3 σερί νίκες κόντρα στη Σαουθάμπτον. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Τσίριτσες (13 συμμ./1 γκ.), Ντόουσον (28 συμμ.), ο δεξιός μπακ Γουόλκερ (26 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Καπού (12 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Λαμέλα (9 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Καμπούλ (6 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Παουλίνιο (24 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ντεμπελέ (25 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (15 συμμ./8 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 7-3-5
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 2-0-3

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση υποδεχόμενη τη Νόριτς, ανοίγοντας το σκορ στο 5’ με τον Σνέιντερλιν, ο οποίος ολοκλήρωσε ιδανικά ωραία ομαδική προσπάθεια. Στο 59’ ο Λάμπερτ πλάσαρε για το 2-0, ένα λεπτό μετά την είσοδο του και έστρωσε για τον Ροντρίγκεζ στο 72’ για το 3-0, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 81’. Με δύο απανωτά παρόμοια αμυντικά λάθη στο 85’ και 86’ επέτρεψε στη Νόριτς να μπει ξανά στο παιχνίδι, στο 97’ όμως ο νεαρός Γκάλαχερ τελείωσε το παιχνίδι. Δεύτερη σερί νίκη, με την οποία έφτασε τους 45 βαθμούς. Αν ήταν πιο προσεχτική σε αρκετά ματς, τώρα θα μπορούσε να διεκδικεί ακόμα και τη 5η θέση, από την οποία απέχει 8 βαθμούς. Εκτός ο κίπερ Κέλβιν Ντέιβις (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Λοβρέν (23 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), οι αμυντικοί χαφ Σνέιντερλιν (27 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Γουανιάμα (18 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Κορκ (20 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός ντε Πράδο (7 συμμ.).

Εκτός: 6-4-5
Γκολ: 18-16
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σημαντικές οι απουσίες για την Τόττεναμ, που δε θέλει να χάσει και άλλο έδαφος. Η Σαουθάμπτον παίζει χωρίς άγχος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει παντού τη ζημιά. Και οι δύο θα στερηθούν πάντως σημαντικούς παίχτες μεσοαμυντικά. Δύσκολο ματς, περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν (1.70 Stoiximan).



18:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ - ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 29-18-23
Α’ γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Σπουδαία η νίκη κόντρα στην Τσέλσι, αλλά χωρίς την ελαφριά διαιτητική εύνοια και το αριθμητικό πλεονέκτημα ίσως να μην είχε έρθει ποτέ. Καλύτεροι οι μπλε σε όλη τη διάρκεια, που είχαν ακυρωθέν γκολ στο 40’, με την ίδια να γίνεται πολύ επικίνδυνη σε κάθε αντεπίθεση. Στο τέλος του πρώτου μέρους θα μπορούσε μάλιστα να έχει μείνει με 10, για φάουλ του Μπένετ στο Ραμίρες, που ήταν τελευταίος, ακριβώς έξω από την περιοχή. Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 (τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη στον Γουίλιαν) και τελικά στο 82’ με ωραίο τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 1-0, με την Τσέλσι να τελειώνει το παιχνίδι με 9, λόγω δεύτερης αποβολής στο 94’. Δεύτερη σερί νίκη, με την οποία ξέφυγε 9 βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Ισόπαλες οι τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Στόουκ, αήττητη στα 14 τελευταία μεταξύ τους στο Βίλλα Παρκ (7-7-0), τα 6 πιο πρόσφατα ήταν under. Σταθερά εκτός ο κεντρικός αμυντικός Οκορέ (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Χερντ (2 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια και ο επιθετικός Κόζακ (14 συμμ./4 γκ.).

Εντός: 5-2-8
Γκολ: 17-22
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΤΟΟΥΚ: Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 επικράτησε εντός έδρας της Γουέστ Χαμ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5’ σε στημένη φάση. Στο 32’ ο Κράουτς σε διπλή προσπάθεια ισοφάρισε, μετά από κόρνερ του Άιρλαντ, με τη μπάλα να ακουμπάει τυχαία στον ώμο του Οντεμγουίγκι και το γκολ να μετράει στον δεύτερο. Η Γουέστ Χαμ έδειχνε πιο κοντά σε δεύτερο στην επανάληψη, αλλά ο Αρναούτοβιτς γύρισε το παιχνίδι στο 69’. Στο 72’ δε δόθηκε εις βάρος της καθαρό πέναλτι για χέρι του Μουνιέσα και στο 79’ μετά από επίθεση διαρκείας της Γουέστ Χαμ, βγήκε στην κόντρα και ο Οντεμγουίγκι έγραψε το τελικό σκορ. Τρίτο ματς αήττητη (2-1-0), δείχνει γενικά σε καλή κατάσταση, έχοντας χάσει μόνο από τη Σίτι στα 7 τελευταία (3-3-1) και πήρε διαφορά 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς σε 15 εξόδους. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (12 συμμ./1 ασίστ) και ο αριστερός μπακ Πίετερς (29 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αριστερός μεσοεπιθετικός Ασαϊντί (16 συμμ./3 γκ.). Τιμωρημένοι ο κεντρικός μέσος Τσάρλι Άνταμ (26 συμμ./6 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Γουόλτερς (27 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 1-4-10
Γκολ: 11-29
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Όλα δεξιά πηγαίνουν για τις δύο ομάδες, που θέλουν τη νίκη σήμερα για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή. Έχουν αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα και είναι πολύ πιθανό να σπάσουν την πρόσφατη παράδοση των under στα μεταξύ τους στο Βίλα Παρκ. Καλοπληρωμένο το over στο 2.30 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση