Στοίχημα Premier League: Τελευταία ευκαιρία για Άρσεναλ
14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 81-37-38
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 0-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ανύπαρκτη στο ντέρμπι με τη Σίτι, έχασε απολύτως δίκαια με 0-3 και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της για την 5η θέση. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, δε μπόρεσε να απειλήσει και στο 56’ δέχτηκε και δεύτερο. Κάπου εκεί κατέρρευσε, οι παίχτες φαινόντουσαν πως δεν ακολουθούσαν κανένα σύστημα και τελικά ο Τουρέ σαν σε προπόνηση, μπήκε στην περιοχή στο 90’ και έβαλε και τρίτο. Μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για πεντάδα, αλλά θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά για να τα καταφέρει. Στο -6 για την ώρα από την Έβερτον και με παιχνίδι περισσότερο. Εκτός αυτών, έχει να σκεφτεί και τον αγώνα με τη Μπάγερν την προσεχή Τρίτη στο Ολντ Τράφορντ. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα, μόλις δύο νίκες στα 6 τελευταία.
Στα δύο πιο πρόσφατα δε σκόραρε. Νο goal και τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. 2-3 γκολ τα 7 πιο πρόσφατα. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους (7-2-0), μετρώντας 6 σερί νίκες. Γενικά έχει «πελατειακές» σχέσεις, με μία μόνο ήττα σε 39 αναμετρήσεις. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Βίντιτς (20 συμμ.), Έβανς (16 συμμ.), Σμόλινγκ (21 συμμ./1 γκ.) και ο φαν Πέρσι (18 συμμ./11 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 6-3-6
Γκολ: 18-18
Τελευταία 5: 3-0-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Οι δύο κολλητές νίκες και καλές εμφανίσεις με Νόριτς και Τσέλσι δεν είχαν συνέχεια, χάνοντας εύκολα από τη Στόουκ εντός έδρας με 1-4. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά, με τον Μπεντεκέ α της δίνει προβάδισμα μόλις στο 5’, αλλά δε συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ μέχρι το ημίχρονο (22΄, 26’, 42’). Χωρίς μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη, δέχτηκε και 4ο στο 90’. Απρόσμενα κακή εμφάνισε, αλλά έχει το περιθώριο ακόμα, με το +9 από την τελευταία τριάδα. Over τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Οκορέ (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Χερντ (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Ελ Αχμαντί (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια και οι επιθετικοί Βάιμαν (28 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), Κόζακ (14 συμμ./4 γκ.).

Εκτός: 4-5-5
Γκολ: 15-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Χωρίς άγχος παίζει η Βίλλα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στην άκρως προβληματική Γιουνάιτεντ. Πιθανό το γκολ-γκολ στο 1.80 (Goalbet).



17:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 2-9-13
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2-1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Ισορροπημένο το πρώτο μέρος με τη Νιούκαστλ, όπου απείλησε 2-3 φορές, αλλά έμεινε στο παιχνίδι, χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Σπερόνι. Μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπολάσι, το σουτ του οποίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τη Νιούκαστλ να ισοφαρίζει τα δοκάρια λίγο αργότερα και να παίρνει τελικά τη νίκη με γκολ στο 94’! Έμεινε «άσφαιρη» για τρίτο σερί παιχνίδι και χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3), αλλά παρέμεινε οριακά εκτός της ζώνης υποβιβασμού, με τρεις βαθμούς να τη χωρίζουν από τη Σάντερλαντ, αλλά έχοντας παιχνίδι περισσότερο. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια της, no goal 4 από αυτά. Σε κανένα από αυτά τα 4 δεν κατάφερε να σκοράρει. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (19). Εκτός ο επιθετικός Γκέιλ (20 συμμ./3 γκ.), αμφίβολος ο Σαμάκ (27 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 6-2-7
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 0-2-3

ΤΣΕΛΣΙ: Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το ματς με την Άρσεναλ. Στο 7’ ήταν ήδη 2-0, χάρη στα γκολ των Ετό’ο και Σούρλε και όλα απλουστεύτηκαν στο 15’, όταν οι κανονιέρηδες έμειναν με 10, με τον Αζάρ να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Ο Όσκαρ στο 42’ έκανε το 4-0, σκοράροντας ακόμα ένα στο 66’, ενώ τον χορό τον γκολ έκλεισε στο 7’ ο Σαλάχ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των μπλε. Επέστρεψε στις νίκες μετά τη γκέλα με την Βίλλα (μεσολάβησε η άνετη πρόκριση επί της Γαλατά), παραμένοντας πρώτη, με ένα βαθμό μπροστά από τη Λίβερπουλ και τρεις από τη Σίτι, που έχει όμως 2 παιχνίδια λιγότερα. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος αγώνα με την Παρί στη Γαλλία. Νο goal τα 7 από τα 9 τελευταία. Αήττητη στα 12 τελευταία κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (8-4-0), μετρώντας 5 σερί νίκες. Over τα 4 από τα 5 τελευταία. Εκτός ο αριστερός μπακ Κόουλ (13 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.) και ο Ετό’ο (18 συμμ./7 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (28 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 7-4-4
Γκολ: 23-14
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Σαφώς ανώτερη η Τσέλσι, αλλά ενόψει Παρί, περιμένουμε πιο συντηρητική προσέγγιση και επαγγελματική νίκη. Εμφανίζεται συχνά το 2-3 γκολ στα παιχνίδια της και θα το προτιμήσουμε (1.99 Championsbet). Εξίσου καλή επιλογή και το no goal στο (1.61 Championsbet).



17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 4-2-5
Α’ γύρος: ΝΟΡΙΤΣ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Έφυγε με τυχερό βαθμό από το Έμιρεϊτς, με την Άρσεναλ να κάνει ότι δε φάνηκαν ικανοί να κάνουν οι παίχτες του Μονκ, ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ στο 90’. Σε μία και μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με κεφαλιά του Μπόνι (11’). Δε μπόρεσε να απειλήσει στη συνέχεια και με ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων μέσα σε ένα λεπτό βρέθηκε να χάνει (73’, 74’). Ο Φλαμινί λίγο πριν το τέλος «καθάρισε τη μπουγάδα» πετυχαίνοντας αυτογκόλ, σε φάση που ο Μπρίτον υπό πίεση δεν κατάφερε να πλασάρει τον Τσέζνι. Έστω και έτσι πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, αν και σε κάθε αγωνιστική ο Μονκ θα βγάζει κομπιουτεράκι, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τη Σάντερλαντ (την αντιμετωπίζει στην τελευταία αγωνιστική), αλλά δύο παραπάνω παιχνίδια και 2 βαθμούς από Γουέστ Μπρομ και Κρίσταλ Πάλας, με ένα παιχνίδι παραπάνω. Χωρίς νίκη στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-5), μόλις 3 βαθμοί στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα (0-3-3). Δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία στις 5 φορές που υποδέχθηκε τη Νόριτς (3-0-2). Γκολ-γκολ οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους και over τα 7 από τα 9 τελευταία. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 4-5-6
Γκολ: 26-23
Τελευταία 5: 0-2-3

ΝΟΡΙΤΣ: Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη Νόριτς, στον τελικό παραμονή με τη Σάντερλαντ, που πήρε τη νίκη εντός έδρας με 2-0. Έδειξε να το θέλει περισσότερο και πίεσε από την αρχή, φτάνοντας τελικά στο γκολ με τον Σνόντγκρας στο 20’, ύστερα από στρώσιμο του Ελμάντερ. Είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στη συνέχεια και στο 33’ με τρομερό σουτ του Τετέι έκανε το 2-0 (33’). Από κει και πέρα δε χρειάστηκε να κάνει πολλά, αφού οι «μαυρόγατες» δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου, εκτός από μια φάση στην επανάληψη, όπου ο Ρούντι έσωσε πάνω στη γραμμή. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές (0-1-2) και ξέφυγε 7 βαθμούς από τη Σάντερλαντ, αν και με δύο ματς λιγότερα, στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο, κάτι που σημαίνει πως κάνει ακόμα ένα βήμα για την παραμονή, αν πάρει θετικό αποτέλεσμα. Για να το πετύχει θα πρέπει πάντως να δείξει καλύτερη εικόνα από ότι δείχνει συνήθως μακριά από το Κάροου Ρόουντ, αφού είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε 15 εξόδους (2-2-11). Μαζί με τη Κάρντιφ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (26). Αήττητη στα 5 τελευταία κόντρα στη Σουόνσι (3-2-0). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Μάικλ Μπένετ (17 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μέσος Έλιοτ Μπένετ (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Φερ (26 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-11
Γκολ: 11-36
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά για τη Σουόνσι, που κινδυνεύει άμεσα. Όχι ότι η Νόριτς είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, αλλά περιμένουμε να δείξουν το ταλέντο τους σήμερα οι «Ουαλοί» και να πανηγυρίσουν τη νίκη μετά από καιρό. Άσος στο 1.70 (Mybet).



19:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 83-38-41
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 6-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το βαρύ 0-6 από την Τσέλσι, μένοντας στο εντός έδρας 2-2 με τη Σουόνσι και κάνοντας σημαντικό βήμα πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν από νωρίς το προβάδισμα (11’). Από κει και πέρα ήταν η μόνη που πίεζε, στην επανάληψη την ανέβασε αρκετά η είσοδος του Ποντόλσκι, με τον Γερμανό να ισοφαρίζει στο 73’ και μόλις ένα λεπτό αργότερα έδωσε στο Ζιρού την ασίστ για την ανατροπή. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα λήξουν ιδανικά, στο 90’ η Σουόνσι είχε σουτ, ο Τσέζνι απέκρουσε, αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον Φλαμινί και κατέληξε στα δίχτυα. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη, μόλις μία στα 4 τελευταία (1-1-2) και όχι μόνο έχασε την επαφή με την κορυφή (-6), αλλά είδε και την Έβερτον να την έχει πλησιάσει απειλητικά, 6 βαθμούς μακριά αλλά με παιχνίδι λιγότερο. 8 από τα 10 τελευταία κόντρα στη Σίτι ήταν no goal, under τα 6 από τα 7 τελευταία. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (26 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, ο κεντρικός μέσος Γουίλσιρ (23 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (22 συμμ./4 γκ./8 ασίστ), ο εξτρέμ Μιγιαΐτσι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 10-4-1
Γκολ: 28-9
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι του Μάντσεστερ! Μόλις 43 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να ανοίξει το σκορ με τον Τζέκο, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του στο 56’. Οι Σίτιζενς δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου, με τον φορμαρισμένο Τουρέ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90’. Σπουδαία νίκη από όλες τις απόψεις, τόσο γιατί ήταν τοπικό ντέρμπι, όσο και γιατί μείωσε τη διαφορά από την Τσέλσι τους 3, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (79) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (27). Στα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα δεν έχει δεχτεί γκολ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (13 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Ρίτσαρντς (2 συμμ.). Αμφίβολος ο Αγουέρο (17 συμμ./15 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 8-3-4
Γκολ: 31-18
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Δεν πατάει γερά η Άρσεναλ, σε αντίθετη πορεία η Σίτι. Το ότι η ομάδα του Πελεγκρίνι κράτησε ανέπαφη την εστία της για 5η αγωνιστική αποτελεί έκπληξη και περιμένουμε να σταματήσει το σερί σήμερα. Η Άρσεναλ από την άλλη δε δείχνει ικανή να σταματήσει τους επιθετικούς της, οπότε πρώτος λόγος στο γκολ-γκολ (1.55 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση