Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 7/7 η Ρόμα
Κασίμπασα - Μπούρσασπορ: Βρίσκει και πάλι την φόρμα της η Κασίμπασα με αήττητο τριών αγωνιστικών. Έξι γκολ δέχτηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Μπούρσασπορ.


Καραμπούκσπορ - Ακισάρσπορ: Δύο σερί νίκες η Καραμπούκσπορ και 2-2-0 ρεκόρ στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Αντιθέτως η Ακισάρσπορ δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές.


Γκλάντμπαχ - Στουτγάρδη: Ανέβηκε τέταρτη με τις τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Γκλάντμπαχ. Ακόμη ένας τελικός για την Στουτγάρδη, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.




Αννόβερο - Αμβούργο: Τέσσερις σερί ήττες για το Αννόβερο που έμπλεξε για τα καλά. Πάντως και το Αμβούργο εκτός έδρας δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης (2-3-9).


Μάιντζ - Βέρντερ Βρέμης: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων κάνουν δύσκολο το έργο της Μάιντζ για Ευρώπη. Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στα δύο πιο πρόσφατα η Βέρντερ Βρέμης.

Φράιμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ: Οι δύο χειρότερες επιθέσεις της Μπουντεσλίγκα με την Φράιμπουργκ να σκοράρει 33 γκολ και η Μπράουνσβαϊγκ 28.


Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη: Επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Βόλφσμπουργκ. Έξι ήττες στα εφτά πιο πρόσφατα ματς μετράει η ντεφορμέ Νυρεμβέργη.


Θέλτα - Σοσιεδάδ: No goal έληξαν οι εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της Θέλτα. Από την βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται η Σοσιεδάδ.

Φούλαμ - Νόριτς: Βάλσαμο το διπλό στην έδρα της Άστον Βίλα για την Φούλαμ. Η Νόριτς με 26 γκολ ενεργητικό έχει την χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ.


Σαουθάμπτον - Κάρντιφ: Η αδιάφορη Σαουθάμπτον παίζει χωρίς άγχος και τα παιχνίδια τους έχουν πολλά γκολ. Με την πλάτη στον τοίχο η Κάρντιφ και στο -6 από την παραμονή.


Σάντερλαντ - Έβερτον: Τέσσερις σερί ήττες για την ουραγό Σάντερλαντ. Πέντε νίκες στον αντίποδα η φορμαρισμένη Έβερτον.


Στόουκ - Νιούκαστλ: Από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες η Στόουκ (8-6-2). Από τρεις ήττες προέρχεται η Νιούκαστλ.


Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ: Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στα δύο πιο πρόσφατα ματς η Γουέστ Μπρομ. Στο -4 από την πέμπτη θέση η Τότεναμ.


Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα: Δύο διαδοχικές επιτυχίες φέρνουν κοντά στην παραμονή την Κρίσταλ Πάλας. Αντιθέτως η Άστον Βίλα μετρά τρεις σερί ήττες.


Λιλ - Βαλενσιέν: Στο +5 πλέον από την τέταρτη θέση η Λιλ. Στο -6 από την παραμονή η Βαλενσιέν και ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα.


Νασιονάλ - Μαρίτιμο: Μόλις μια νίκη στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές για τη Νασιονάλ. Αλλά και η Μαρίτιμο εκτός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (2-4-7).


Βάρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ: 2/2 νίκες έχει στα πλέι οφ η Βάρεγκεμ. Από βαριά ήττα με 3-0 από την Άντερλεχτ προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ.


Σασσουόλο - Κάλιαρι: Σπουδαίο διπλό στο Μπέργκαμο για την Σασσουόλο, που αναπτέρωσε τις ελπίδες της για σωτηρία. Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη η Κάλιαρι.


Βιγιαρεάλ - Λεβάντε: Μόλις ένα τρίποντο στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές η Βιγιαρεάλ. Σχετικά αδιάφορη η Λεβάντε.


Σίβασπορ - Γαλατάσαραϊ: Μετά την Ελαζίγκσπορ η Σίβασπορ διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πήρε τα πάνω της με τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ η Γαλατάσαραϊ.


Καϊσέρισπορ - Ρίζεσπορ: Επανήλθε στις ήττες μετά από τρεις διαδοχικές νίκες η ουραγός Καϊσέρισπορ. Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία της παιχνίδια η Ρίζεσπορ.


Μπάγερν - Ντόρτμουντ: Έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα η Μπάγερν. Σταθερά στην δεύτερη θέση η Ντόρτμουντ.


Μπελενένσες - Γκιμαράες: Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει σκοράρει η Μπελενένσες (14). Σε άθλια κατάσταση η Γκιμαράες και φόρμα 0-2-5 στα εφτά τελευταία.


Ρίο Άβε - Ολανένσε: Η χειρότερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Ρίο Άβε (2-4-7). Έξι αγωνιστικές δίχως νίκη η ουραγός Ολανένσε.


Καμπούρ - Φίτεσε: Την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος διαθέτει η Καμπούρ με 34 γκολ ενεργητικό. Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη η ντεφορμέ Φίτεσε.


Οστάνδη - Λιρς: Under και no goal τα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ η Οστάνδη. Το ίδιο και για την Λιρς.


Σερκλ Μπριζ - Σαρλερουά: 2/2 ήττες μετράει η Σερκλ Μπριζ και απολογισμό τερμάτων 0-5. Αντιθέτως η Σαρλερουά συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς.


Κόρτραϊκ - Μαλίν: Πέντε γκολ έβαλε και ένα δέχτηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Κόρτραϊκ. No goal και under εμφάνισε στα πλέι οφ η Μαλίν.


Λέουβεν - Μονς: Πλεονέκτημα για την Λέουβεν οι εφτά βαθμοί έναντι του ενός που έχει η Μονς στην μάχη της παραμονής.

Γάνδη - Μπέβερεν: Με δύο σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει μπήκε στα πλέι οφ η Γάνδη. Στο ίδιο διάστημα η Μπέβερεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.


Ρεν - Μονακό: 3-1-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Ρεν. Στην πιο πρόσφατη της έξοδο η Μονακό έχασε με 1-0 από την Εβιάν.


Αζαξιό - Μπορντό: Επανήλθε στις ήττες η Αζαξιό, που είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Τις τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες έφτασε η Μπορντό.

Εβιάν - Μπαστιά: Under έληξαν οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις της Εβιάν. Η Μπαστιά γνώρισε την ήττα στις δύο τελευταίες της εξόδους.


Νις - Λοριάν: Η αδιάφορη Νις έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές. Μία παραπάνω αγνοεί το τρίποντο και η Λοριάν.


Σοσό - Τουλούζ: Το παλεύει η Σοσό, όμως δύσκολα να προλάβει την σωτηρία. Goal/goal εμφάνισε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Τουλούζ.


Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Γρανάδα, που έμπλεξε για τα καλά. Αντιθέτως η Μπαρτσελόνα κέρδισε τα πέντε πιο πρόσφατα ματς στην Πριμέρα και είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Τβέντε - Ρόντα: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Τβέντε (8-7-0). Παραμένει τελευταία η Ρόντα με φόρμα 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία.



Ρόμα - Αταλάντα: «Κλείδωσε» την δεύτερη θέση η Ρόμα, μετά τις έξι σερί νίκες. Έσπασε το νικηφόρο σερί των έξι νικών για την Αταλάντα και μάλιστα εντός έδρας από την Σασσουόλο.


Σπόρτινγκ - Ζιλ Βιθέντε: Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για την εντυπωσιακή και δεύτερη Σπόρτινγκ. Δύο τέρματα σκόραρε μονάχα στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις η Ζιλ Βιθέντε.


Ρεάλ Μ. - Αλμερία: Συνεχίζει το κυνήγι των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολο το έργο της προτελευταίες Αλμερία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση