» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Premier League: Απειλεί την Άρσεναλ η Έβερτον!

Προβλέψεις στοίχημα Premier League: Απειλεί την Άρσεναλ η Έβερτον!
15:30 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 54-41-93
Α’ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1
Κύπελλο (08/03/14): ΑΡΣΕΝΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 4-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πιέστηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο από τη Φούλαμ, με τον Χάουαρντ να επεμβαίνει σωτήρια σε δύο περιπτώσεις και να κρατάει το μηδέν. Στο 51’ κατάφερε να προηγηθεί από σουτ του Νέισμιθ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα από τα πόδια του Στόκντεϊλ (51’), δέχτηκε τη ισοφάριση στο 71’, αλλά στη συνέχεια που άνοιξε το παιχνίδι, πήρε τα πάνω της και με τους Μιραλάς (79’), Νέισμιθ (86’) έφτασε δίκαια στην 5η σερί νίκη. Με έναν αγώνα λιγότερο από την Άρσεναλ και με νίκη σήμερα, είναι σε θέση να κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην τετράδα. Σταθερές οι απουσίες: Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Γκίμπσον (1 συμμ.), Πίενααρ (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Κονέ (5 συμμ.), Τραορέ.


Εντός: 11-3-1
Γκολ: 29-13
Τελευταία 5: 5-0-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Καλύτερη η Σίτι στο πρώτο μέρος, όπου κατάφερε να προηγηθεί στο 18’, με την ίδια να δικαιούται ωστόσο πέναλτι, για μαρκάρισμα του Ζαμπαλέτα στον Ροσίτσκι. Κατάφερε να πιέσει μόνο για ένα 20λεπτο στην επανάληψη (50’-70’), διάστημα στο οποίο ισοφάρισε με τον Φλαμινί, αλλά μέχρι το τέλος δε μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλη φάση, προτιμώντας να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Έφτασε έτσι τους τρεις αγώνες χωρίς νίκη, με μόλις ένα τρίποντο στην τελευταία πεντάδα αγώνων (1-2-2) και με τη διαφορά στο -7 από την κορυφή, έθεσε εαυτόν εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Της μένει πάντως το κύπελλο, αντιμετωπίζοντας το άλλο Σάββατο στα ημιτελικά τη Γουίγκαν (Χαλ - Σέφιλντ Γιουν. το άλλο ζευγάρι). Βρέθηκε αντιμέτωπη με την Έβερτον πριν ένα μήνα και στους «8» του κυπέλλου και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, πήρε την πρόκριση στο Έμιρεϊτς με 4-1. Αήττητη στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις τους (9-5-0). Under οι 5 τελευταίες στο πρωτάθλημα. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (27 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, οι κεντρικοί μέσοι Γουίλσιρ (23 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), Ράμσεϊ (18 συμμ./8 γκ./6 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (22 συμμ./4 γκ./8 ασίστ), ο εξτρέμ Μιγιαΐτσι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (13 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 9-2-5
Γκολ: 27-27
Τελευταία 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοίχημα: Σε φουλ φόρμα η Έβερτον, που πλέον αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο της Άρσεναλ. Ποιος θα περίμενε ότι 6 αγωνιστικές πριν το τέλος, οι δυο τους θα μάχονταν για την 4η προνομιούχο θέση; Αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες πολύ πιθανό (1.70 Betshop).




18:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 20-27-57
Α’ γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4=1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Δε χαρίστηκε στη Σάντερλαντ, η οποία ήθελε απεγνωσμένα τη νίκη, περνώντας με 2-1 από το Στέιντιουμ οφ Λάιτ. Προηγήθηκε στο 9’ με την καρφωτή κεφαλιά του Κάρολ, σε κόρνερ του Νομπλ, ενώ ο ψηλόσωμος φορ έδωσε και το δεύτερο γκολ στον Ντιαμέ. Έχασε ευκαιρία να πετύχει και τρίτο, δεχόμενη γκολ λίγο αργότερα, αλλά δεν πιέστηκε περαιτέρω μέχρι το τέλος. Δεύτερη σερί νίκη για τα «σφυριά», που ξέφυγαν 11 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την εξασφάλιση της παραμονής να μην απέχει πλέον πολύ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κόλινς (23 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Ο’Μπράιεν (16 συμμ.) και ο επιθετικός Μποριέλο (2 συμμ.).

Εντός: 6-3-7
Γκολ: 22-23
Τελευταία 5: 2-0-3

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Υγιεινός περίπατος το ντέρμπι με την Τόττεναμ, την οποίο διέσυρε εντός έδρας με 4-0. Προηγήθηκε μόλις στο 2’, όταν συρτή σέντρα του Τζόνσον βρήκε τα πόδια του Καμπούλ και κατέληξε στα δίχτυα, με τον Γάλλο αμυντικό να βοηθάει και στο γκολ του Σουάρεζ στο 25’. Ο Ουρουγουανός είχε δοκάρι στο 41’, με τον Γιορίς να αποκρούει την κεφαλιά και ακόμα μια ευκαιρία για γκολ με απευθείας φάουλ στο 45’. Απόλυτη κυρίαρχος και στην επανάληψη, με τον Κουτίνιο να κάνει το 3-0 στο 55’ και τον Χέντερσον να γράφει το τελικό σκορ στο 75’ με μακρινό απευθείας φάουλ, με τον Σουάρεζ να αφήνει πανέξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του. Αυτή ήταν η 8η σερί νίκη για τους κόκκινους, με τα όνειρα για το πρωτάθλημα να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων, της επέτρεψαν να πατήσει κορυφή για δεύτερη φορά. Στο +2 από την Τσέλσι και +4 από τη Σίτι, η οποία όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους. Όλα θα κριθούν στην επόμενη αγωνιστική, όπου φιλοξενεί τη Σίτι. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (88) και τους δύο πρώτους σκόρερ στην κατηγορία (Σουάρεζ 29, Στάριτζ 20). Μοναδική απουσία ο δεξιός μπακ Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 8-4-4
Γκολ: 40-26
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Πώς να κοντράρεις τη Λίβερπουλ με τον χαρακτήρα που έχει αποκτήσει; Θέλει άλλωστε τη νίκη για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και χωρίς απώλειες στο ντέρμπι με τη Σίτι την ερχόμενη αγωνιστική. Χαμηλό το διπλό (1.40 Playbet), combo νίκη των κόκκινων και over στο 1.70 (Playbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση