» » » » » » Στοίχημα Premier League: Με Γκιγκς η Γιουνάιτεντ, μεγάλες μάχες για την παραμονή…


Στοίχημα Premier League: Με Γκιγκς η Γιουνάιτεντ, μεγάλες μάχες για την παραμονή…
14:45 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 20-16-37
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ήταν ελαφρώς καλύτερη από την Άστον Βίλλα στο πρώτο μέρος, όπου δεν απειλήθηκε καθόλου. Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, όπου δε της δόθηκε πέναλτι στο 80’ σε χέρι του Μπερτράντ πάνω σε σέντρα του Κλάιν και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Συνεχίζει αδιάφορη βαθμολογικά, το μόνο που έχει να θυμάται από φέτος είναι η πολύ καλή της παρουσία και η ανάδειξη παιχτών όπως οι Λαλάνα, Λάμπερτ, Ροντρίγκεζ, που υποχρέωσαν τον Χόντγκσον να τους καλέσει στην εθνική (εξαίρεση ο τρίτος που έχει τραυματιστεί σοβαρά). Επίσης, αν και φημίζεται για το επιθετικό της ποδόσφαιρο, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο τελευταία. Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία (0-1-2), τρεις ήττες στα 5 τελευταία (1-1-3). 4 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Έβερτον ήταν over και γκολ-γκολ. Ισόπαλες οι τρεις τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Εκτός ο κίπερ Ντέιβις (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Γιοσίντα (8 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Ραμίρεζ (18 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Ροντρίγκεζ (33 συμμ./15 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 7-5-5
Γκολ: 29-22
Τελευταία 5: 1-1-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός… δεν είναι αλλιώς. Αυτό απέδειξε ο Μαρτίνεθ κόντρα στον αρχιτέκτονα της ομάδας επί 11 χρόνια, Μόγιες, επικρατώντας με πολύ καλή εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με 2-0 στο Γκούντισον Παρκ και υποχρεώνοντας τη διοίκηση των μπέμπηδων να τον απολύσει, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες και διατηρώντας τις ελπίδες της για κατάληψη της 4ης προνομιούχου θέσης. Από την αρχή καλύτερη, κέρδισε πέναλτι για χέρι του Τζόουνς στο 27’, στο οποίο ευστόχησε ο Μπέινς και στο 43’ ο Μιραλάς από πλάγια θέση έγραψε το τελικό σκορ. Συνέχεια στην επίθεση στην επανάληψη, συνολικά απειλήθηκε μόλις τρεις φορές σε όλο το παιχνίδι. Εκτός από την κακή παρένθεση με την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, μετράει 7 νίκες στα 8 τελευταία και διατηρήθηκε στο -1 από την 4η Άρσεναλ. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τη Σίτι και τελειώνει με τη Χαλ στο Γκούντισον Παρκ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (34). Αήττητη από τη Σαουθάμπτον στα 8 τελευταία (4-4-0). Και οι 4 νίκες ήταν εντός έδρας. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντεστέν (32 συμμ.), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.), ο αριστερός μέσος Πίενααρ (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Μιραλάς (32 συμμ./8 γκ./8 ασίστ) και οι επιθετικοί Κονέ (5 συμμ.), Τραορέ.

Εκτός: 7-6-4
Γκολ: 21-18
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Η Έβερτον έχει ρυθμό και φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση. Η πορεία της το τελευταίο δίμηνο δικαιολογεί το διπλό (2.50 Stoiximan), αλλά η Σαουθάμπτον είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα . Δύσκολα πάντως να μη δείξει για τρίτο παιχνίδι τα επιθετικά της ατού. Προτιμότερο –και ασφαλέστερο- το γκολ-γκολ στο 1.53 (Stoiximan).




17:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΧΑΛ

Προϊστορία: 3-1-5
Α’ γύρος: ΧΑΛ-ΦΟΥΛΑΜ 6-0

ΦΟΥΛΑΜ: Κάτι πήγε να δείξει στις δύο τελευταίες νίκες της, που τη διατήρησαν στο παιχνίδι της παραμονής, αλλά δε συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα για τρίτο σερί, χάνοντας από την Τόττεναμ εκτός έδρας με 1-3. Στο 29’ ο Στόκντεϊλ με τη βοήθεια του δοκαριού τη γλίτωσε από το πρώτο γκολ, που ήρθε τελικά στο 35’ από απευθείας φάουλ, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει άμεσα με τον Σίντγουελ δύο λεπτά αργότερα. Στο 48’ δέχτηκε το δεύτερο, αλλά βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Ρονταλέγκα. Ρώσικη ρουλέτα ως το τέλος, τελικά δέχτηκε και τρίτο, πάλι με στημένο στο 62’. Στο 76’ κέρδισε πέναλτι, με τον Γιορίς να αποκρούει την εκτέλεση του Σίντγουελ. Ισοβαθμεί με την Κάρντιφ στους 30, στο -2 από τη Νόριτς. Με νίκη σήμερα, αν δεν υπάρχουν εκπλήξεις στα ματς των Νόριτς, Κάρντιφ και τελικά χάσουν, μπορεί να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (77). Δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία στις 4 φορές που φιλοξένησε τη Χαλ (2-0-2). Και οι 4 ήταν under και no goal. Ανεξαρτήτου έδρας, έχει σκοράρει εις βάρος της μόλις στις μία από τις 4 αναμετρήσεις. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χέιτινχα (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Νταφ (15 συμμ./3 ασίστ) και ο Μήτρογλου (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο δεξιός μέσος Ρίτερ (30 συμμ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Ντιαρά (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Πάρκερ (26 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο αριστερός μέσος Ρίτσαρντσον (28 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 4-2-12
Γκολ: 15-43
Τελευταία 5: 2-0-3

ΧΑΛ: Είχε δύο καλές φάσεις στο πρώτο μέρος με την Άρσεναλ, αλλά δέχθηκε πρώτη γκολ στο 31’. Δοκάρι τρία λεπτά αργότερα με τον Χάντλστοουν, στο 45’ όμως ήρθε και δεύτερο για την Άρσεναλ, με το ματς να τελειώνει στο 54’ όταν δέχθηκε τρίτο. Τυχερή στο 64’, που μετά από τραγικό λάθος του Χάρπερ, ο Ζιρού έκλεψε την μπάλα, αλλά την έστειλε στο δοκάρι. Εμφανίστηκε «μεθυσμένη» μετά την πρόκριση στον τελικό, αλλά δε μπόρεσε να βελτιώσει την κάκιστη συγκομιδή των τελευταίων αγώνων (2-0-5), που την έχει φέρει στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με αγώνα λιγότερο από Κάρντιφ, Φούλαμ. Ακολουθούν άλλα δύο εκτός έδρας (Βίλλα, Γιουνάιτεντ) και τελειώνει με την Έβερτον εντός. Αν δε χάσει σήμερα από τη Φούλαμ, θα ευνοείται σε ισοβαθμία και με τους τρεις τελευταίους. Νο goal και under τα 8 από τα 10 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Νο goal τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Φούλαμ. Εκτός ο κίπερ ΜακΓκρέγκορ (25 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός ΜακΣέιν (9 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ντάντζεον, ο αριστερός μέσος Μπράντι (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αλούκο (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Λονγκ (12 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 7-4-7
Γκολ: 20-19
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Η Φούλαμ έχει δείξει περισσότερη μαχητικότητα στα δύο τελευταία εξάποντα με Βίλλα και Νόριτς, ενώ στάθηκε καλά και κόντρα στην Τόττεναμ. Η Χαλ όμως έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι και χρειάζεται επίσης βαθμούς. Δύσκολο το παιχνίδι. Πιθανή η ισοπαλία, σημείο που αμφότερες δεν έχουν φέρει εδώ και καιρό (3.34 Championsbet).




17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 16-15-33
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ 3-0

ΣΤΟΟΥΚ: Διανύει την καλύτερη περίοδό της φέτος, τρέχοντας ένα πολύ καλό σερί το τελευταίο δίμηνο (5-2-1), με μοναδική ήττα αυτή από την Τσέλσι, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρόωρη παραμονή. Στο πιο πρόσφατο, φιλοξενήθηκε από την Κάρντιφ που καιγόταν για βαθμούς, αλλά δεν έκανε τη χάρη στους γηπεδούχους, έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, παίρνοντας το προβάδισμα με πέναλτι του Αρναούτοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το οποίο κέρδισε ο Οντεμγουίγκι. Ο Ν’Ζονζί έκανε με τη σειρά του πέναλτι στο 50’, με το οποίο ισοφάρισε η Κάρντιφ. Γλίτωσε από δοκάρι στη συνέχεια και στο τέλος μπορούσε να πάρει τη νίκη με ένα πολύ καλό σουτ του Οντεμγουίγκι, χαμένο τετ-α-τετ του Ασαϊντί και δοκάρι του Γουόλτερς. Εξαιρετικές οι επιδόσεις της στο Μπριτάνια: 8-5-1 στα 14 τελευταία, μόλις δύο οι φετινές εντός έδρας ήττες της (Νόριτς, Λίβερπουλ). Νο goal και under τα 3 τελευταία παιχνίδια της. Το 2-1 έχει εμφανιστεί και στις 5 αναμετρήσεις της υποδεχόμενη την Τόττεναμ. Δύο φορές κέρδισε με αυτό το σκορ και τις άλλες τρεις έχασε. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (12 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Πίετερς (34 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο αριστερός μέσος Εθέρινγκτον (9 συμμ.).

Εντός: 9-6-2
Γκολ: 23-15
Τελευταία 5: 3-1-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Επικράτησε στον πολύ δύσκολο αγώνα με τη Φούλαμ και σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουνάιτεντ κρατάει στα χέρια της την 6η θέση. Είχε δοκάρι με τον Λένον στο 29’ και προηγήθηκε από κοντά με τον Παουλίνιο σε φάουλ του Έρικσεν στο 35’. Ισοφαρίστηκε άμεσα (37’), και προηγήθηκε και πάλι με την κεφαλιά του Κέιν στο 48’. Στο 62’ πάλι από φάουλ του Έρικσεν, ο Καμπούλ έκανε το 3-1, με τον Δανό να κάνει πέναλτι στο 76’, αλλά τον Γιορίς να αποκρούει και να κρατάει έτσι το σκορ. Σημαντική η συμμετοχή του Γάλλου, αφού είχε και άλλες δύο πολύ μεγάλες αποκρούσεις στον αγώνα. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 3η αναμέτρηση (2-1-0) και η διαφορά από τους μπέμπηδες άνοιξε στους 6. Ακολουθούν Γουέστ Χαμ εκτός και Άστον Βίλλα εντός. Άκρως επιθετική η προσέγγιση της το τελευταίο διάστημα, κάτι που πληρώνει όμως και στην άμυνα. Έχει δεχτεί άλλωστε 16 γκολ στα 7 τελευταία, σκοράροντας 14 στα 5 πιο πρόσφατα. Over 3.5 τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο δεξιός μπακ Γουόλκερ (26 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Καπού (12 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Λαμέλα (9 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 9-3-5
Γκολ: 24-26
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Η Στόουκ παίζει χωρίς άγχος και διαθέτει εξαιρετική έδρα, ενώ η πρόσφατη και απρόσεκτη τακτική της Τόττεναμ ευνοεί για πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Over στο 1.95 (Mybet).




17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 3-3-3
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Με τον Μπόνι να σκοράρει από μία φορά στο τέλος κάθε ημιχρόνου κόντρα στη Νιούκαστλ, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια της για να πετύχει την παραμονή. Στην πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων βρέθηκε πίσω στο σκορ (23’), αλλά στο 45’+2 ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπόνι, από κόρνερ του Ντέιβις. Στην επανάληψη απειλήθηκε αρκετά, αλλά ανέβηκε αισθητά στο τελευταίο τέταρτο και τελικά στο 91’ ο Έμνες βγήκε μόνος του σε αντεπίθεση με τρεις και κέρδισε πέναλτι, με το οποίο πήρε τη νίκη. Αυτό ήταν το πρώτο διπλό μετά από 11 αγώνες πρωταθλήματος, καταφέρνοντας παράλληλα να ξεφύγει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ακολουθούν Σαουθάμπτον εντός και Σάντερλαντ εντός. Αήττητη και στις 4 φορές που υποδέχτηκε την Άστον Βίλλα (2-2-0). Στις 7 από τις 9 συνολικά αναμετρήσεις τους εμφανίστηκαν 2-3 γκολ. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μίτσου (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ποθουέλο (22 συμμ./3 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τσίκο Φλόρες (31 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 5-5-7
Γκολ: 29-24
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική κόντρα στη Σαουθάμπτον, όπου δέχτηκε περισσότερες φάσεις. Τυχερή στο 80’ όταν δε δόθηκε καθαρό πέναλτι για χέρι του Μπερτράντ. Τουλάχιστον κράτησε το βαθμό. που την κράτησε στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού, με αγώνα λιγότερο από Φούλαμ, Κάρντιφ. Κρίσιμα τα δύο προσεχή ματς για την παραμονή, αφού και η Σουόνσι αλλά και η Χαλ είναι στην ίδια μοίρα (+1), αφού στα δύο τελευταία ταξιδεύει σε Έτιχαντ και Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Την εξέλιξη αυτών των δύο περιμένει και αμερικανικό consortium, που περιμένει την εξασφάλιση της παραμονής για να βάλει 200 εκατ. στην ομάδα. Δείχνει πάντως σε κακή φόρμα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, έχοντας πάρει μόνο ένα βαθμό στα 5 τελευταία, χάνοντας στα δύο τελευταία εξίσου κρίσιμα παιχνίδια της από Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας. Αήττητη από τη Σουόνσι στα 3 τελευταία, ισόπαλα τα δύο πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Οκορέ (3 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός μέσος Γκάρντνερ, ο αμυντικός μέσος Χερντ (2 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ν΄Ζόγκμπια και οι επιθετικοί Μπεντεκέ (26 συμμ./10 γκ./2 ασίστ), Κόζακ (14 συμμ./4 γκ.) και Χελένιους (3 συμμ.).

Εκτός: 4-5-7
Γκολ: 16-21
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση στοίχημα: Σε πολύ κακό σημείο ήρθε το ντεφορμάρισμα για την Βίλλα, που επιπλέον δείχνει πόσο της λείπει ο Μπεντεκέ. Σε κάπως καλύτερη κατάσταση η Σουόνσι, με νίκη μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και την παραμονή. Πάμε με τον άσο στο 1.64 (Novibet).




17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 29-14-24
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 3-3

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Οδυνηρό το ξεκίνημα στον αγώνα με τη Σίτι, όπου δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο 10λεπτο. Στο 16’ ο Ντόρανς την έβαλε και πάλι στο παιχνίδι με ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά ο οι γηπεδούχοι διεύρυναν εκ νέου στο προβάδισμα στο 36’. Στην επανάληψη οι «Σίτιζενς» είχαν την υπεροχή, αλλά η Άλμπιον γλίτωσε από 4ο γκολ. Σταμάτησε έτσι το μίνι αήττητη τριών αγωνιστικών (1-2-0) και διατήρησε το +3 από την τελευταία τριάδα, έχοντας αγώνα λιγότερο από Κάρντιφ και Φούλαμ. Ακολουθούν Άρσεναλ και Σάντερλαντ εκτός και τελειώνει με την αδιάφορη Στόουκ εντός. Δεν έχει κερδίσει στα 7 τελευταία εντός, τα 6 από αυτά ήταν ισόπαλα. Είναι «πρωταθλήτρια» μέχρι στιγμής στις ισοπαλίες, με 15 σε 34 αγωνιστικές. Μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 14 έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Γκολ-γκολ και over 3.5 τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εκτός ο αριστερός μπακ Ρίτζγουελ (33 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός ΜακΌλεϊ (30 συμμ./2 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Γκέρα (14 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 3-9-5
Γκολ: 22-25
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αν δεν έχανε από την Κρίσταλ Πάλας, ξεμπέρδευε με την παραμονή, αλλά επέτρεψε στους εξαιρετικά φορμαρισμένους φιλοξενούμενους να φύγουν με τη νίκη. Απείλησε αρκετές φορές με τους Ντιαμέ και Κάρολ στο πρώτο μέρος. Στο 58’ ωστόσο ο Αρμέρο υπέπεσε σε πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Πάλας και παρά την υπεροχή της ως το τέλος, δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη φάση για να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό. Σε γενικές γραμμές αδικείται από την πρόσφατη συγκομιδή, αφού ακόμα και με Άρσεναλ και Λίβερπουλ οι ήττες ήταν οριακές. Αν και μετράει πλέον 3 σερί ήττες, το +7 που διατήρησε πάντως της επιτρέπει ακόμα να μην έχει τόσο άγχος. Τελειώνει με Τόττεναμ εντός και Σίτι εκτός. Αήττητη από τη Γουέστ Μπρομ στα 6 τελευταία, αν και τα 5 από αυτά ήταν ισόπαλα. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ντεμέλ (30 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο επιθετικός Μποριέλο (2 συμμ.).

Εκτός: 4-4-9
Γκολ: 25-22
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Σχετικά πιο ασφαλής η Γουέστ Χαμ, κάτι που θέλει να αισθανθεί και η Μπρομ, που δυσκολεύεται ωστόσο να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Χαμηλός ο άσος για τα δεδομένα της, δεν αποκλείουμε ακόμα μια ισοπαλία για την Άλμπιον, που δε μας πείθει να τη στηρίξουμε (3.75 Goalbet). Και τα σφυριά θέλουν βαθμό για να είναι σίγουρα, γιατί δύσκολα να πάρουν κάτι στα 2 τελευταία.




19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 29-10-9
Α’ γύρος: ΝΟΡΙΤΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-1
Λιγκ Καπ (29/10): ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΝΟΡΙΤΣ 4-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Καθοριστική η ήττα της από την Έβερτον, που εκτός της κακής εμφάνισης, οδήγησε και στην απόλυση του Μόγιες, 10 μήνες μετά την πρόσληψη του από τα «ζαχαρωτά». Στη θέση του για τα 4 τελευταία ο γερόλυκος Ράιαν Γκιγκς, που φέτος είχε ρόλο παίχτη-μέλος στο προπονητικό τιμ. Πολλά τα ονόματα για μόνιμη λύση, ακόμα έχει δρόμο το σίριαλ για τον πάγκο. Στον αγώνα, βρέθηκε πίσω στο 28’ από πέναλτι για χέρι του Τζόουνς και στο 43’ τελείωσε το παιχνίδι όταν δέχτηκε και δεύτερο. Διατηρεί πάντως ακόμα ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα, αφού και η 6η θέση οδηγεί εκεί. Για να το καταφέρει θα χρειαστεί να κάνει το 4x4 στα τελευταία (ακολουθούν τρία εντός με Νόριτς, Σάντερλαντ, Χαλ και τελειώνει εκτός με Σαουθάμπτον) και παράλληλα να χάσει έδαφος η Τόττεναμ τουλάχιστον στα 2 από τα 3 τελευταία, η οποία έχει και αγώνα περισσότερο (δεν ευνοείται σε ισοβαθμία). Της έχουν κοστίσει πολύ οι εντός έδρας επιδόσεις φέτος, αφού έχει κερδίσει μόλις τα 7 από τα 16 συνολικά ματς που έδωσε στο Ολντ Τράφορντ (7-3-6). Δεν έχει δεχτεί γκολ από τη Νόριτς στις 3 τελευταία αναμετρήσεις τους. Εκτός ο δεξιός μπακ Ράφαελ (19 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Εβρά (30 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο φαν Πέρσι (18 συμμ./11 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 7-3-6
Γκολ: 22-19
Τελευταία 5: 3-0-2

ΝΟΡΙΤΣ: Το πάλεψε κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, χάνοντας τελικά με το αξιοπρεπές 2-3 εντός έδρας. Μία ταχύτητα πιο κάτω από την αρχή, δεχόμενη δύο γκολ μέχρι το 11’. Στο 54’ εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Μινολέ, ο οποίος την έστρωσε στον Χούπερ που μείωσε. Στο 62’ ωστόσο, σουτ του Στέρλινγκ κόντραρε στον Τζόνσον και πέρασε πάνω από τον Ράντι. Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 77’ με κεφαλιά του Σνόντγκρας. Μπλεγμένη εδώ και καιρό, με την κατάσταση ωστόσο να μην αλλάζει μετά την 4η συνεχόμενη ήττα της και να παραμένει δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το θέμα είναι πως βαθμούς μπορεί να συγκεντρώσει στα τρία τελευταία, όπου εκτός της Γιουνάιτεντ, ταξιδεύει στο Στάμφορντ Μπριτζ και τελειώνει με την Άρσεναλ εντός! Παραμένει με τον υπηρεσιακό Νιλ Άνταμς στον πάγκο. Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς σε 17 εξόδους (2-2-13). Επίσης, μαζί με την Κρίσταλ Πάλας, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιόμπο (8 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Έλιοτ Μπένετ (1 συμμ.).

Εκτός: 2-2-13
Γκολ: 11-40
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Τα μηνύματα δεν είναι καλά για τη Νόριτς και θέλει υπερπροσπάθεια για την παραμονή. Η Γιουνάιτεντ παίζει για τη φανέλα και για τον κόσμο και ίσως ο Γκιγκς μπορέσει να βγάλει το καλύτερο της εαυτό. Εάν επαληθευτεί αυτό το σενάριο ο άσος από ημίχρονο (1.93 Meridianbet) είναι πολύ πιθανός.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση