» » » » » » Προγνωστικά Premier League: Νίκη = Τίτλος, για τη Λίβερπουλ!


Προγνωστικά Premier League: Νίκη = Τίτλος, για τη Λίβερπουλ!
14:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Προϊστορία: 13-7-13
Α’ γύρος: ΚΑΡΝΤΙΦ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Πολλοί περίμεναν ότι τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με Σίτι και Τσέλσι θα ήταν η ταφόπλακα της, αλλά οι «μαυρόγατες» βάλθηκαν να τρελάνουν κόσμο και μετά την ισοπαλία στο Έτιχαντ (2-2), πήραν υπερπολύτιμο διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ (2-1) και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 12’, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γουίκχαμ 6 λεπτά αργότερα, ύστερα από ασθενή απόκρουση του Σβάρτσερ. Αφού γλίτωσαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις, με τον Μανόνε να την κρατάει όρθια στις περισσότερες, η τύχη τους χαμογέλασε στα τελευταία λεπτά, όπου ο Άλτιντορ κέρδισε πέναλτι από τον Αθπιλικουέτα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπορίνι (82’). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από 9 αγωνιστικές (0-2-7), μειώνοντας τη διαφορά από τη σωτηρία στους 3 και έχοντας αγώνα λιγότερο.
Από δω και πέρα θα παίξει τρεις τελικούς στην έδρας της, με ομάδες που επίσης κινδυνεύουν: Κάρντιφ, Γουέστ Μπρομ, Σουόνσι (αν κινδυνεύει ως τότε), ενώ στην προτελευταία ταξιδεύει στο Ολντ Τράφορντ. Over τα 5 από τα 6 τελευταία. Αμφίβολος ο επιθετικός Γουίκχαμ (11 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο κίπερ Γουέστγουντ (10 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κουέγιαρ (4 συμμ.), ο εξτρέμ Κι (27 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Φλέτσερ (20 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 3-3-10
Γκολ: 14-24
Τελευταία 5: 1-1-3

ΚΑΡΝΤΙΦ: Βρήκε μεγάλη αντίσταση από την αδιάφορη βαθμολογική Στόουκ, η οποία ήταν πιο απειλητική στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με πέναλτι που έκανε ο Κιμ στον Οντεμγουίγκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Κάμπελ ωστόσο κέρδισε και αυτός πέναλτι στο 50’, με τον Γουίτινχαμ να ισοφαρίζει, ενώ λίγο αργότερα είχε δοκάρι σε διπλή φάση του Κόλκερ, κατάφερε να σκοράρει στη συνέχεια της φάσης, αλλά δόθηκε οφσάιντ. Στο τέλος βρέθηκε πολύ κοντά στο να δεχτεί και δεύτερο, αλλά με τη βοήθεια του Μάρσαλ και του δοκαριού κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία (1-2-3) και αυτή με αρκετή δόση τύχης κόντρα στη Σαουθάμπτον, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης, δύο βαθμούς πίσω από την Νόριτς. Ο Σόλσκιερ δεν πείθει με τη δουλειά του, αλλά ούτε και οι παίχτες ότι έχουν ψυχή για να τα καταφέρουν ως το τέλος. Έχει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή, συγκεντρώνοντας 10 βαθμούς σε 17 εξόδους (2-4-11). Επιπλέον, έχει και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (31), αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (65).

Εκτός: 2-4-11
Γκολ: 12-32
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Η Σάντερλαντ έχει αποδείξει κατά διαστήματα ότι της αξίζει μια θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, σε αντίθεση με την Κάρντιφ, που δεν το έχει κάνει ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά. Θα πάμε με τον άσο, εκμεταλλευόμενοι το πολύ καλό momentum, αλλά και σύνολο, της Σάντερλαντ (1.91 Championsbet).



16:05 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 69-35-53
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ακόμα μια νίκη για τη Λίβερπουλ, ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο. Μπήκε ορεξάτη και προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Στέρλινγκ μόλις στο 3’, με τον ίδιο να δίνει την ασίστ στον Σουάρεζ στο 11’ για το 2-0. Από ασθενή απόκρουση του Μινολέ, η Νόριτς κατάφερε να μειώσει στο 54’, αλλά ο Στέρλινγκ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πέτυχε και δεύτερο στο 62’, με τη βοήθεια της τύχης και του Τζόνσον, στον οποίο κόντραρε το σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 στο 77’. Αυτή ήταν 11η συνεχόμενη νίκη των κόκκινων, διατηρώντας αήττητο 16 αγωνιστικών (14-2-0), με το οποίο οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Άπαντες ζουν και αναπνέουν για αυτό το ματς, αφού αν το +5 από την Τσέλσι συνδυαστεί με νίκη εις βάρος της, τότε θα στεφθεί και επίσημα πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια! Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (96). Εκτός ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ), ο αμυντικός Κόατες και ο επιθετικός Στάριτζ (26 συμμ./20 γκ./7 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Χέντερσον (34 συμμ./4 γκ./7 ασίστ). Δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Μόζες (18 συμμ./1 γκ.), που ανήκει στην Τσέλσι.

Εντός: 15-1-1
Γκολ: 51-15
Τελευταία 5: 5-0-0

ΤΣΕΛΣΙ: Οι πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες και ο Μανόνε της στέρησαν τη νίκη, που θα την κρατούσαν ζωντανή για τον τίτλο, υποχρεώνοντας τους μπλε σε εντός έδρας ήττα με 1-2. Προηγήθηκαν στο 12’ με τον Ετό’ο, αλλά ισοφαρίστηκαν αμέσως, μετά από ασθενή απόκρουση του Σβάρτσερ (18’). Είχαν αρκετές φάσεις και δοκάρι σε κεφαλιά του Ιβάνοβιτς στο πρώτο μέρος, και παρά την ασφυκτική πίεση που συνεχίστηκε και στην επανάληψη, το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με αμφισβητούμενο πέναλτι για μαρκάρισμα του Αθπιλικουέτα στον Άλτιντορ, με το οποίο οι «μαυρόγατες» έκλεψαν τους τρεις βαθμούς. Σήμερα μόνο η νίκη διατηρεί τις ελπίδες της, ενώ ακολουθούν Νόριτς (εντός) και Κάρντιφ (εκτός). Και όλα αυτά εν μέσω ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ! Στον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη, πήγε με συγκεκριμένη τακτική, η οποία της βγήκε, φεύγοντας με το εύθραυστο, αλλά πολύτιμο, 0-0, ματς που δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Ο επαναληπτικός στο Λονδίνο την Τετάρτη. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (26). Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, 5 από αυτά ήταν over. Αήττητη από τους κόκκινους στα 3 τελευταία (1-2-0). Εκτός ο κίπερ Τσεχ (34 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Τέρι (33 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Αζάρ (33 συμμ./14 γκ./7 ασίστ) και ο Ετό’ο. (21 συμμ./9 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (30 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 8-4-5
Γκολ: 24-15
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Σε δαιμονιώδη φόρμα η Λίβερπουλ, που δείχνει έτοιμη να σηκώσει την κούπα από σήμερα! Η Τσέλσι θα στερηθεί σημαντικούς παίχτες για τέτοια αναμέτρηση, ενώ έχει στο μυαλό της και τον ημιτελικό με την Ατλέτικο. Πέρα από αυτούς τους λόγους, ποιοτικά η Τσέλσι δε δείχνει ικανή να σταθεί εμπόδιο στη δίψα των πιτσιρικάδων του Ρότζερς. Άσος και πρωτάθλημα για τους κόκκινους (1.64 Novibet).



18:10 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 9-9-14
Α’ γύρος: ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Η φόρμα -και η τύχης της- καλά κρατούν, με τους νεοφώτιστους να πετυχαίνουν την 5η σερί νίκη τους στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή. Απειλήθηκε 4-5 φορές στο πρώτο μέρος, με τον κίπερ Σπερόνι να την κρατάει για ακόμα ένα ματς μέσα στο παιχνίδι. Στο 58’ ο Ζερόμ κέρδισε πανέξυπνα πέναλτι, όταν βρέθηκε μόνος του σε αντεπίθεση, στο οποίο σκόραρε ο Γιέντινακ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο ως το τέλος, αλλά η νίκη δεν άλλαξε χέρια. Ανέλπιστα καλή η εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς βρέθηκε 13 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον μπορεί να σκέφτεται από τώρα τις διακοπές. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28). Αμφίβολοι ο αμυντικός μέσος Ντικατσόι (25 συμμ.) και ο επιθετικός Σαμάκ (29 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 8-2-7
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 5-0-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Η ομάδα του Πελεγκρίνι ξεκίνησε με τέρμα το γκάζι στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ -κατά τη συνήθη τακτική της στα εντός- και προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Ζαμπαλέτα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3’ με κεφαλιά-ριμπάουντ, ύστερα από σουτ του Αγουέρο, το οποίο απέκρουσε ο Φόστερ. Στο 10’ ο Αγουέρο με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, αλλά στο 16’ δέχτηκε τη μείωση. Ο Ντεμικέλις διεύρυνε εκ νέου στο προβάδισμα στο 36’, ενώ στην επανάληψη οι «Σίτιζενς» είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν πάλι δίχτυα. Κάτι που λίγο έχει σημασία, αφού ο σκοπός των τριών πόντων επετεύχθη, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό από τη 2η Τσέλσι, έχοντας αγώνα λιγότερο. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (91). Συνάντησε την Κρίσταλ Πάλας και στο Λιγκ Καπ στις αρχές του έτους, παίρνοντας την πρόκριση εκτός έδρας με 2-0. Μαζί με αυτή τη νίκη, μετράει 5 συνεχόμενες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (13 συμμ.), ο εξτρέμ Νάβας (30 συμμ./4 γκ./7 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Σίλβα (24 συμμ./7 γκ./9 ασίστ). Αμφίβολος ο Τουρέ (31 συμμ./18 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 8-4-5
Γκολ: 34-22
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Σκληρό καρύδι η Κρίσταλ Πάλας, αλλά στην προηγούμενη αγωνιστική τελείωσε η χρονιά. Έτσι κι αλλιώς, για τα δεδομένα της είναι υπερβολικό το σερί που τρέχει. Η Σίτι έχει στόχο την 2η θέση, στην οποία μπορεί να βρεθεί από σήμερα, αρκεί να μην κερδίσει η Τσέλσι. Στο 1.40 το διπλό, στο 2.05 combo διπλό και over (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση